s
Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε... - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τι ζώδιο είστε

Voters
657. You may not vote on this poll
  • Κριός

49 7.46%
  • Ταύρος

42 6.39%
  • Δίδυμοι

49 7.46%
  • Καρκίνος

69 10.50%
  • Λέων

65 9.89%
  • Παρθένος

55 8.37%
  • Ζυγός

56 8.52%
  • Σκορπιός

69 10.50%
  • Τοξότης

56 8.52%
  • Αιγόκερως

43 6.54%
  • Υδροχόος

48 7.31%
  • Ιχθύς

56 8.52%
Page 16 of 40 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... LastLast
Results 151 to 160 of 393
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...

Quote Originally Posted by e k View Post
    Μα, μόνο ένα "παιδί" μπορεί να γνωρίζει πως πρέπει να είναι ένας γονιός !
    Σωστός...

Και για να παραποιήσω ένα απόφθεγμα-αίτημα του Πλάτωνα... "Καμιά κοινωνία δεν πάει μπροστά, παρά μόνο όταν τα παιδιά γίνουν γονείς και οι γονείς παιδιά"...

Παρθένος!
    Αγαπώ την λεπτομέρεις όπως και τους Σκορπιούς!

Όνομα:
    Apostolos

Και βέβαια Καρκίνος. :bigsmile:Ευαισθητος σίγουρα! Και τελικά είμαστε και το πιο πνευματικό ζώδιο.:idea: Ούτε Δίδυμοι έιναι ούτε οι Τοξότες. Απόδειξη το ότι είμαστε πρώτοι στην ψηφοφορία των αναγνωστων του myhoroscope.gr. Βy the way έχω ωροσκόπο Τοξότη και αυτό μου αρέσει πολύ. Mα πιο πολύ μου αρέσει η Σελήνη μου στον Ταυρο και η Αφροδίτη στους Διδύμους. Και ας λένε ότι είμαστε απιστοι. Απλώς εχουμε το προνόμιο από τη Φύση να δίνουμε αγάπη σε περισσότερα από ένα πρόσωπα τη φορά. Δεν νομίζω οτί είναι κακό αυτό. Τελος πάντων Ο Αρης μου στον Ταύρο με κανει σως αργό αλλά σταθερό και προπάντων παθιασμένο. Και μην ακούσω κανεναν να λέει πως οι Σκορπιοί ή οι Κριοί είναι οι καλύτεροι στo sex. Oπως λέει και ο ΛΕΦΑΚΗΣ καλύτεροι είναι οι Ταυροι, οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι.

Όνομα:
    Μαρία

εγώ είμαι ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ!!
    ευαισθητη, γκρινιάρα, ανυπόμονη, χαδιάρα, ανασφαλής, καλή στο να ακούω τους άλλους, αυθόρμητη, αρκετά "καλή"-χαλί να με πατήσουν(όχι για όλους βέβαια)
    αυτάάά....αν θυμηθώ τπτ άλλο θα σας το πώ
    :-)

Μα που είναι οι Σκορπιοί; αν και στο δημοψήφισμα φαίνονται πολλοί, δρουν μάλλον ήσυχα...λοιπόν, είμαι μια περήφανη( που είμαι), Σκορπίνα! με ωροσκόπο Τοξότη που όλο και κάτι κάνει μεγαλώνοντας! μας έχουν για κακούς και εκδικητικούς. Γνώμη μου, ότι έχουμε μια καλή αντίληψη περί δικαίου(sic). Και, έχουμε μια αστείρευτη δύναμη και μια ικανότητα να " ξαναγεννιόμαστε" κυριολεκτικά από τις στάχτες μας...έχουμε και τα ελαττώματά μας( έεελα!), αλλά αυτά θα τα πουν όλοι οι υπόλοιποι:σφύριγμα

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Εγώ είμαι Τοξότης με ωροσκόπο στον Κριό. Αγαπώ πολύ τους Σκορπιούς, πιθανόν γιατί έχω Σελήνη, Αφροδίτη και Ποσειδώνα εκεί. Γενικώς όμως όταν θέλω να νοιώσω δύναμη συναισθημάτων και να πάρω μια συμβουλή που τη χαρακτηρίζει το δίκαιο απευθύνομαι σε φίλους μου που έχουν έντονα στοιχεία σκορπιού. Και τέτοιους έχω πολλούς γύρω μου..

:bigsmile: γειά σας! γελω γιατί είδα τις συμπάσχουσες σκορπίνες με ωροσκόπο καρκίνο και φοβάμαι οτι μας διακρίνει μια απελπισία,χιχιχιχι... μη φοβάστε φίλες μου νομίζω πως εμάς μας χαρακτηρίζει η εξέλιξη... Απλώς πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά εεεεε???Αυτό δεν ειναι το μυστικό?

:embarrestΖυγός με ωροσκόπο τοξότη, σελήνη λέων, αφροδίτη σκορπιός..
    δυστυχώς δεν έχω την αισιοδοξία του τοξότη, αλλά πήρα τις υπολοιπες χάρες του..:sick::sick:

Όνομα:
    Βάσω

Αιγόκερως με ωροσκόπο Ζυγό... τι να πω? εργασιομανής αν και λατρεύω το καλοκαίρι και τις διακοπές, παλεύω για να αποδειξω στον εαυτό μου οτι μπορω και καλύτερα, λατρεύω τους ανθρώπους που σκεφτονται και που εχουν να πουν πραγματα, θελω να βοηθαω και το κανω οταν μπορω να διακρινω τι ειναι σωστο και τι λαθος. Πεταω στα συννεφα οταν ερωτευομαι, απογοητευομαι οταν τα πραγματα δεν γινονται ετσι οπως τα ονειρεύτηκα και συνηθως μπλεκομαι σε σχεσεις που θεωρω οτι με εχουν αναγκη χωρις απαραιτητα να συμβαινει κατι τετοιο και χωρις απαραιτητα να μου ζητάει κανεις βοηθεια! (Η απολυτη παρανοια και δυστυχως εφτασα 30 χρονων για να το καταλαβω!) Ζω για να επιτυγχάνω στοχους. Λατρευω την ασφαλεια της οικογένειας οπως μ'άρεσει και να την προσφερω σ'αυτους που αγαπω...
    Αυταααα... Νομιζω φτανει... αρκετα μακρηγόρησα
    spicy tips for spicy people!

ψαράκια ενωθείτε!!!! Καιρός να ΄κανουμε την επανασταση μας!!!!!!!

:bigsmile:
    Τίποτα δεν γίνεται τυχαία ...

Page 16 of 40 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 58 users browsing this thread. (0 members and 58 guests)