s
Aπορια για κρονο στο σκορπιο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    ALEXIS

Aπορια για κρονο στο σκορπιο

Καλησπερα! Εχω μια ανησυχια καθως ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο τοξοτη και θα ελεγα οτι τα 2 τελευταια χρονια ηταν ιδιαιτερα δυσκολα για μενα τουλαχιστον αναφορικα στα προσωπικα μου. Το Σεπτεμβρη που θα περασει ο κρονος στην παρθενο και σημειωτεον οτι εχω τον κρονο στην παρ8ενο θα περασω μια απο τα ιδια? Ποσο θα παραμεινει εκει και ποσο θα με επηρεασει?

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Aπορια για κρονο στο σκορπιο

Αγαπητή happykar

Η ενότητα αυτή δεν απαντά σε αναλύσεις ωροσκοπίων, αλλά σε απορίες καθαρά αστρολογικής φύσης, όπως αναφέρεται στο εισαγωγικό σημείωμα.
    Στον Τοξότη υπάρχει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν ο Δίας και εδώ και 12 χρόνια ο Πλούτωνας. Το ατομικό σας ωροσκόπιο θα δίνει την εξήγηση των δυσκολιών και όχι μία διέλευση όμως.

Στο κάθε ζώδιο ο Κρόνος παραμένει σχεδόν 2,5 χρόνια. Εσείς πρέπει να είστε σε περίοδο επιστροφής του Κρόνου, περίπου 30 ετών, μία σημαντική φάση ανάπτυξης. Προδιαγράφεται η πιο σημαντική τριακονταετία της ζωής σας.
    Επίσης, για το θέμα των θετικών ή δύσκολων περιόδων της ζωής, δεν αρκεί μία διέλευση. Όπως έχουμε εξηγήσει και σε άλλα ποστς, χρειάζεται να γίνει μία πλήρης μελέτη πρόγνωσης, με αρκετά (τουλάχιστον τρία) προοδευτικά συστήματα, τις επιστροφές πλανητών (κυρίως του Ηλίου) και τέλος τις διελεύσεις. Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά θα αναδείξουν τις καλές ή τις δύσκολες χρονιές μας.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    ALEXIS

Re: Aπορια για κρονο στο σκορπιο

Αγαπητη κ. Σιμου
    Σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον που δειξατε και μου διευκρινισατε καποια πραγματα που ομολογουμενως δε γνωριζα. Ειμαι αρχαρια στην αστρολογια και τωρα προσπαθω να μαθω καποια πραγματα.Και παλι σας ευχαριστω.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)