- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 13 of 13
Thread: κρονος στο Λέοντα
-
15-07-2005, 01:59 PM #11
Re: κρονος στο Λέοντα
γεια σας!
εχω γεννηθει στις 5-7-78,03:15 ξημερωματα,ειμαι δηλαδη
καρκινος με ωροσκοπο ταυρο.Απο οτι γνωριζω γεννηθηκα με Κρονο στον Λεων,στον 4ο οικο (εχω και την Αφροδιτη στον Λεων).Μπορειτε να επαληθεύσετε οτι οντως ισχυουν οι θεσεις αυτες,και αν ναι ,να μαθω πως θα επηρεαστω ,απο την ελευση του Κρονου στον Λεων;
ευχαριστω πολυ! :
Κατ αρχην δεν μου γραψατε την πολη της γεννησεως σας ,εχω βαλει Αθηνα. Αν ειναι καποια αλλη παρακαλω ενημερωστε με. Ο ωροσκοπος σας ειναι στις 28 μοιρες 48΄του Ταυρου. Η διευλευση του Κρονου απο τον 4ο οικο ειναι αρκετα δυσκολη μιας και βγαζει ανακαταταξεις σε θεματα οικιας. Αλλαγη σπιτιου για καποιους οχι και τοσο ευχαριστους λογους . Θα κανει ομως και συνοδο με την Αφροδιτη σου οπου θα βγαλει προβληματα με σχεσεις (ερωτκες κλπ)Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου
-
15-07-2005, 02:02 PM #12
συγγνωμη!γεννηθηκα στην θεσσαλονικη!
ωχχχ! Καταρρακωθηκε το ηθικο μου!αντε παλι απ΄την αρχη..!...αλλαγη σπιτιου για οχι και τοσο ευχαριστους λογους;πάλι;;;;προβληματα με σχέσεις;;;;
πάλι;;;;και πανω που ελεγα οτι τα χειροτερα περασαν. εγω νομιζα οτι τωρα που φευγει ο κρονος απ'τον καρκινο,θα επαιρνα ανασα,γιατι ομολογω,με εχει ρημαξει,αλλα τελικα..την πατησα!
παντως ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.
-
16-07-2005, 01:22 PM #13
Αγαπητοί φίλοι,
Κάθε ερώτηση έχει την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητά της και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται και η απάντηση. Η Ενότητά μας εδώ "Ο Αστρολόγος στο σπίτι σας" απαντά σε αστρολογικές ερωτήσεις προσωποποιημένες ως επι το πλείστον. Ποιο είναι το λάθος που έγινε σε αυτό το thread και γίνεται και σε κάποια άλλα.
Ένας μέλος μας η gil ρωτά. Παίρνει απάντηση από αστρολόγο. Αν δεν την καλύπτει προφανώς επανέρχεται. Είναι το θέμα της. Το θέμα που άνοιξε. Αυτό απαντήθηκε και τελειώνει.
Έρχεται σε θέμα μέλους, από κάτω, άλλο μέλος μας (tza) και ρωτάει ανάλογη ερώτηση. Απάντηση δεν διαβάζω να έχει πάρει. Έπρεπε να ανοίξει δικό της θέμα με δικό της τίτλο. Και η ιστορία επαναλαμβάνεται από κάτω με άλλα 2 μέλη.
Κατανοητή η διαφορά; Δεν συζητάμε για Κρόνο στο Λέοντα, αλλά ο καθένας επιθυμεί προσωποποίηση. Κατά συνέπεια πατάει το κουμπί ΝΕΟ ΘΕΜΑ και υποβάλλει ερώτηση. Αν δεν το κάνει μπερδεύει. Και τα μέλη και τους αστρολόγους και τους συντονιστές γενικότερα που πρέπει να ανοίγουν ένα ένα τα θέματα να διαβάσουν.
Ευχαριστώ για την προσοχή."Nothing can stop an idea the time of which has come"
Victor Hugo
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.