s
Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας - Page 56
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 56 of 83 FirstFirst ... 6 46 52 53 54 55 56 57 58 59 60 66 ... LastLast
Results 551 to 560 of 828

Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

για σας και παλι!!!=]=] επειδη ειμαι καινουρια στο site και δεν ξερω πως λειτουργι πανω κατω:embarrest θα ξαναστήλω τα στοιχία μου για να μου πείτε τον ωροσκόπο μου!:bigsmile:γαννήθικα 29.11.1989 και ώρα 00.20 στο μαρούσι αττικής!!! ευχαριστώ και πάλι! περιμενω την απάντησή σας!:bigsmile::embarrest

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 23-10-1968 ΚΑΙ ΩΡΑ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ 'Η ΖΥΓΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 'Η ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ?

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

Quote Originally Posted by kioannidi View Post
    Γεια σας,

Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο του αγοριού μου σας παρακαλώ.
    Γεννήθηκε στης 11/09/1974, ώρα μεταξύ 16:00 -17:30 στην Ρόδο.

Επίσης θα ήθελα να μάθω και τον δικό μου. Σύμφωνα με τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ, είμαι Καρκίνος αλλά πολλές φορές στο διαδύκτιο μου βγάζει Δίδυμο.

Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κατα πόσο ταιριάζω με το αγόρι μου- ζωδιακά?ΣΥΓΝΩΜΗ ξέχασα να βάλω τα στοιχεία μου
    Γεννήθηκα 11/08/77 ώρα 02:30 στην Ρόδο

Ευχαριστώ
    κιωαννίδη
    Αγαπητή kioannidi,
    όσον αφορά τον ωροσκόπο του αγοριού σου, υπάρχει μεγάλη απόκλιση ώρας, γι' αυτό και η απάντηση που σου δίνω είναι επισφαλής. Αν έχει γεννηθεί από τις 4.00 μέχρι τις 5.29 μ.μ., ο ωροσκόπος του είναι στον Υδροχόο. Από τις 5.30 μ.μ. ο ωροσκόπος πάει στους Ιχθύς.

Ο δικός σου ωροσκόπος βρίσκεται στις 28 μοίρες και 26 λεπτά των Διδύμων.

Quote Originally Posted by angelicasoui View Post
    για σας!!!!:bigsmile: θα ηθελα να μαθω τον οροσκοπο μου ειμαι γεννημένη 29/11/1989 ωρα 00.20 στο μαρουσι!:bigsmile: ευχαριστω!!!=]=]

Αγαπητή angelicasoui,
    ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στην 11η μοίρα της Παρθένου.

Quote Originally Posted by moreil View Post
    καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να μάθω τον ωροσκόπο μου γιατι άλλοτε μου λένε Ταύρος και άλλοτε Δίδυμος.
    Έχω γεννηθεί το 1975 το Μάρτιο στις 18
    το πρωί η ώρα 9.45 στην Θεσ/νικη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Έλλη
    Αγαπητή Έλλη,
    ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 5 μοίρες και 52 λεπτά των Διδύμων.

Quote Originally Posted by omer View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 23-10-1968 ΚΑΙ ΩΡΑ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ 'Η ΖΥΓΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 'Η ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ?
    Αγαπητή Μαίρη,
    ο Ήλιος σου βρίσκεται στην 00 μοίρα του Σκορπιού, ενώ ο ωροσκόπος σου βρισκεται στις 5 μοίρες και 02 λεπτά του Υδροχόου.

13/1/90 , edeka kai misi to proi , athina

A! xexasa ... den xero an exei simasia alla eimai sabbatogenimenos :bigsmile:
    Tnx opos kai naxei :nuts::blink:

Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου
    Γεννήθηκα στις 21 Ιουλίου 1969
    Ώρα 21:30
    Και τόπος γέννησης Αθήνα

Θα ήθελα να μάθω το ωροσκόπο μου
    Και τόπος γέννησης Αυήνα

Όνομα:
    Μαρία
    Quote Originally Posted by GC7 View Post
    13/1/90 , edeka kai misi to proi , athina

A! xexasa ... den xero an exei simasia alla eimai sabbatogenimenos :bigsmile:
    Tnx opos kai naxei :nuts::blink:
    Αγαπητέ GC7,
    ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 14 μοίρες και 25 λεπτά του Κριού.

Quote Originally Posted by gaby View Post
    Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου
    Και τόπος γέννησης Αθήνα
    Αγαπητή gaby,
    ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 6 μοίρες και 44 λεπτά των Ιχθύων.

Όνομα:
    Γεωργία

Θα ήθελα και εγώ να μάθω την ακριβή θέση του ωροσκόπου μου γιατί έχω κάποια αμφιβολία! 21-11-1987 14:00 μμ Πειραιάς!
    Επίσης και για την μαμά μου, αν μπορείτε! :embarrest 10-10-1962 10:45 πμ Αθήνα και για την κολλητή μου (επειδή είναι πάνω στην αλλαγή) 05-07-1986 12:15 Μαρούσι Αττικής. Χίλια Ευχαριστώ!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Θα ήθελα και εγώ να μάθω την ακριβή θέση του ωροσκόπου μου γιατί έχω κάποια αμφιβολία! 21-11-1987 14:00 μμ Πειραιάς!
    Επίσης και για την μαμά μου, αν μπορείτε! :embarrest 10-10-1962 10:45 πμ Αθήνα και για την κολλητή μου (επειδή είναι πάνω στην αλλαγή) 05-07-1986 12:15 Μαρούσι Αττικής. Χίλια Ευχαριστώ!
    Για καμία θεία θείο μήπως; :toung:
    Δοκίμασες την εφαρμογή που έχουμε στο σάιτ για τον υπολογισμό ωροσκόπου; Είναι αξιόπιστη και όταν στα υπολογίσουν και εδώ σιγουρεύεσαι

Η κολητή μήπως έχει κι άλλες κολητές; :toung:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Για καμία θεία θείο μήπως; :toung:
    Δοκίμασες την εφαρμογή που έχουμε στο σάιτ για τον υπολογισμό ωροσκόπου; Είναι αξιόπιστη και όταν στα υπολογίσουν και εδώ σιγουρεύεσαι

Η κολητή μήπως έχει κι άλλες κολητές; :toung:
    Ποπο Dell Piero με έπιασες αδιάβαστη!! Έχεις δίκιο! Την εφαρμογή αυτή την είχα ξεχάσει εντελώς... Η Νύστα βλέπεις.... ¶σε και έχω μεγάλο σόι!! χιχιχιχι! ¶μα μου ζητήσουν όλοι μαζί, την πάτησα! Ευχαριστώ πολύ για την υπενθύμιση!!! :bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

KΑΛΗΜΕΡΑ! Έχω γεννηθεί στις 25 Οκτωβρίου 1975 και ώρα 18:06 στο Μόναχο της ΄Γερμανίας! Θα ήθελα να μάθω τι ωροσκόπο και τι σημαίνει να έχεις την ώρα γέννησης ανάδρομο Δία!

Page 56 of 83 FirstFirst ... 6 46 52 53 54 55 56 57 58 59 60 66 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)