s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 147
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 147 of 200 FirstFirst ... 47 97 137 143 144 145 146 147 148 149 150 151 157 197 ... LastLast
Results 1,461 to 1,470 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by kia View Post
    Όπως έχει διευκρινιστεί δύο ποστ παραπάνω

:eek:
    ναι μπορω ομως να εχω τις θεσεις πλανητων;

Quote Originally Posted by μαύρη γάτα View Post
    ναι μπορω ομως να εχω τις θεσεις πλανητων;
    Φυσικά και μπορείς να έχεις θέσεις πλανητών!!!
    Θα σου παρατεθούν σύντομα

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by μαύρη γάτα View Post
    καλησπερα
    γεννηθηκα 05/11/1979, ωρα 13:10, αθηνα
    θα ηθελα να μαθω επαγγελματικη πορεια
    ευχαριστω:amuse:
    Αγαπητή μαύρη γάτα,
    μπορείς να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου εδώ.

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by pvassilia View Post
    Θα ήθελα να μάθω για τη θέση στο χάρτη μου ( ζώδιο, οίκος) της Lilith, του σημείου VERTEX (ΚΟΡΥΦΗ),καθώς και του Equal Ascedant.
    Γεννήθηκα 8/7/1976, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ώρα 9:25 π.μ.
    Επίσης, θέλω να ρωτήσω το εξής: Στο πρόγραμμα Astrotheme που έχετε στην κεντρική σελίδα του site, παρουσιάζονται, όταν κανείς συμπληρώσει τα στοιχεία του, οι θέσεις των πλανητών στα ζώδια ( κατανοητό για μένα), οι θέσεις των πλανητών στους οίκους ( επίσης κατανοητό) και στη συνέχεια οι θέσεις των οίκων στα ζώδια. Αυτό το τελευταίο, πως αντιμετωπίζεται ερμηνευτικά; Δηλαδή, όταν λ.χ. εγώ έχω τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη μου στον Καρκίνο και στον 11ο οίκο,και ο 11ος οίκος μου είναι στους Διδύμους, αυτό το τελευταίο είναι ένα πρόσθετο στοιχείο που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του, όταν αποδίδει ερμηνευτικά τη θέση των εν λόγω πλανητών στον 11ο οίκο; Κι αν όντως είναι ένα πρόσθετο στοιχείο, πώς διαμορφώνεται τότε η ερμηνεία της συγκεκριμένης θέσης; Διευκρινίζω ότι ρωτάω για τη μέθοδο ερμηνείας κι αν υπάρχει κάποια σύνδεση των δύο στοιχείων που έθεσα ( των οίκων στα ζώδια σε σχέση με τους πλανήτες στους οίκους), δε ζητάω ερμηνεία του παραδείγματος που ανέφερα.
    Σας ευχαριστώ πολύ!
    Αγαπητή pvassilia,
    μου ξέφυγε το ποστ σου!

Λοιπόν, σου παραθέτω εδώ τον χάρτη σου, οπου μπορείς να δεις τις θέσεις των Λίλιθ, Equal Ascendant και Κορυφής μεταξύ άλλων.

Σχετικά με την ερώτησή σου, αναφέρεσαι στις ακμές των οίκων, στα σημεία δηλαδή εκείνα στο ωροσκόπιο που οριοθετούν την αρχή ενός οίκου και το τέλος του προηγούμενου από αυτόν. Αναμφισβήτητα, παίζουν ρόλο κι αυτές στην ερμηνευτική προσέγγιση ενός χάρτη, μαζί με τη ζωδιακή θέση ενός πλανήτη, τη θέση του στους οίκους, τις όψεις και ένα σωρό άλλα στοιχεία τα οποία λαμβάνονται υπόψη κατά την ανάλυση. Η ακμή ενός οίκου σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο δηλώνει το πώς χρωματίζεται, χαρακτηρίζεται, επηρεάζεται (οχι με την στενή έννοια του όρου) ο συγκεκριμένος τομέας-οίκος από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ζωδίου.

Όνομα:
    Γεωργία

Καλημερα σας,
    θα παρακαλουσα αν μπορει κάποιος να μου βγάλει τον γενέθλιο μου χάρτη με όλους τους πλανήτες, τους πλανητοειδης, τα σημεια (vertex κλπ), καθώς και την θέση των απλανών αστέρων. Αγρίνιο 14/09/1969 14:30
    Σας ευχαριστώ.

Μήπως μπορείτε να μου πείτε που έχω Equal Ascendant;
    05-02-1977
    Ώρα 6.45 πρωί, στην Αθηνα

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Γεια σας!Θα ηθελα αν ηταν δυνατο να βρειτε τους παρακατω κληρους.....τυχης,πνευματος, ρωτα,αναγκαιοτητας,αστρολ γιας,θαρρους,νικης,νεμεσεω ς,πατερα,μητερας,αδελφων,πα ιδιων,γαμου..οπως επισης και μεσοδιαστηματα αφροδιτης/Δια...17 12 90 ΑΘηνα 20:40..Ευχαριστω

Καλησπέρα!θα ήθελα να μάθω για τη θέση του Μίδα.Γεννήθηκα στις 29 4 87 στις 8 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης!Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Re: Συναστρία - Πάθος και σασπένς

Πολυ ωραίο το άρθρο σας και κατατοπιστικό..θα ήθελα να ρώτησω για το vertex του φίλου μου.έχει γεννηθεί 26/09/1971 18:30 στην Αθήνα.μήπωσ θα μπορούσατε να μου πείτε που έχει το vertex;

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Eπισης...του γαμου και του θανατου....και το μεσοδιαστημα της αστρολογιας...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 397 users browsing this thread. (0 members and 397 guests)