s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 146
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 146 of 200 FirstFirst ... 46 96 136 142 143 144 145 146 147 148 149 150 156 196 ... LastLast
Results 1,451 to 1,460 of 1994
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by mairyline View Post
    Καλημέρα σε όλους!
    Θα ήθελα να μάθω τη θέση του Equal Ascendant του δικού μου καθώς και τριών άλλων πάρα πολύ κοντινών μου προσώπων. Τα στοιχεία είναι:
    Δικά μου:
    Ημ. Γέννησης: 18 Ιουλίου 1974
    Ώρα: 23:30
    Τόπος: Αθήνα

1ο πρόσωπο:
    Ημ. Γέννησης: 6 Ιανουαρίου 1975
    Ώρα: 7:30

2ο πρόσωπο:
    Ημ. Γέννησης: 30 Μαρτίου 1960
    Ώρα: 23:59

3ο πρόσωπο:
    Ημ. Γέννησης: 22 Οκτωβρίου 1954
    Ώρα: 10:00
    Τόπος: Αμαλιάδα Ηλείας

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων. Καλή συνέχεια στην ιδιαίτερα αξιόλογη δουλειά που κάνετε!

Mairyline
    Αγαπητή Mairyline,
    σου παραθέτω τις θέσεις του Equal Ascendant:

Δικά σου: 13°36' Κριού στον 12ο οίκο
    1ο πρόσωπο: 29°15' Αιγόκερω στον 1ο οίκο
    2ο πρόσωπο: 01°36' Αιγόκερω στον 1ο οίκο
    3ο πρόσωπο: 22°17' Τοξότη στον 1ο οίκο

Quote Originally Posted by tolios View Post
    Έτος, Μήνα και Ημέρα της γέννησής σας.
    Ώρα της γέννησής σας. Προσδιορίστε επίσης αν είναι πρωινή ή βραδυνή.
    Χώρα και πόλη της γέννησής σας.
    05/10/1979
    10 το βράδυ
    Αθήνα
    θα ήθελα να μάθω για τις θέσεις και όψεις των πλανητών:
    χείρωνας, παλλάδα,ήρα , εστία, κλήρος της τύχης
    Αγαπητή tolios,
    μπορείς να δεις εδώ τις θέσεις και τις όψεις των σωμάτων και των σημείων που ζητάς.

Quote Originally Posted by evitaZ View Post
    Θα ήθελα την ερωτική συναστρία για

ΣΤΕΛΙΟΣ 23/08/1975 23:00 βράδυ Λάρισα

και

ΕΥΗ 7/04/1980 14:20 μεσημέρι Λάρισα

Ευχαριστώ

:bigsmile:
    Αγαπητή evitaZ,
    σου παραθέτω τα εξής:

διπλός χάρτης (εσωτερικός Ευη, εξωτερικός Στέλιος)
    διπλός χάρτης (εσωτερικός Στέλιος, εσωτερικός Ευη)
    πίνακας οψεων

Quote Originally Posted by elenikol View Post
    Θα ήθελα να μάθω που έχουμε την Ήρα μας το πρόσωπο που με ενδιαφέρει και εγώ.

Τα στοιχεία μας είναι:

01/10/1967 01:50 Ιωάννινα-Ελλάδα και
    31/10/1974 14:00 Αθήνα - Ελλάδα

Σας ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. Αν μπορείτε να μου γράψετε και που έχουμε τους υπόλοιπους αστεροειδείς μας, πλανητοείδεις, κλήρο της τύχης γενικότερα το πλήρες ωροσκόπιο μας θα το χαιρόμουν πολύ.
    Αγαπητή elenikol,
    οι χάρτες σας είναι οι εξής:

δικός σου
    δικός του

Quote Originally Posted by pantermet View Post
    1. 30/6/1967
    2. 15:30
    3. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
    4. VERTEX, ΛΙΛΙΘ

1. 3/5/1982
    2. 21:30
    3. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
    4. VERTEX, ΛΙΛΙΘ
    Αγαπητή pantermet,

για την πρώτη ημερομηνία: το Βέρτεξ βρίσκεται στις 02°57' του Καρκίνου και στον 8ο οίκο και η Λίλιθ στις 20°43' του Κριού και στον 5ο οίκο.

για την δεύτερη ημερομηνία: το Βέρτεξ βρίσκεται στις 10°32' του Καρκίνου και στον 8ο οίκο και η Λίλιθ στις 24°41' του Τοξότη και στον 1ο οίκο.

Γεννηθηκα 18-11-83 ωρα 20:30 το απογευμα στην θεσσαλονικη! αυτο που με καιει ειναι εαν στην ζωη μου θα καταφερω να πετυχω επαγγελματικα και αν ναι σε ποιον τομεα!λιγα θελω...χιχιιχ:toung::toung:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Agxos View Post
    Γεννηθηκα 18-11-83 ωρα 20:30 το απογευμα στην θεσσαλονικη! αυτο που με καιει ειναι εαν στην ζωη μου θα καταφερω να πετυχω επαγγελματικα και αν ναι σε ποιον τομεα!λιγα θελω...χιχιιχ:toung::toung:
    ... και μένα αυτό που με καίει είναι ότι δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητό ότι στη συγκεκριμένη ενότητα δίνονται αστρολογικοί χάρτες και θέσεις πλανητών κλπ (όπερ και ο τίτλος του θρεντ) και ΔΕΝ γίνονται προβλέψεις...

Συνεπώς, αγαπητή Agxos, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Θα ήθελα να μάθω για τη θέση στο χάρτη μου ( ζώδιο, οίκος) της Lilith, του σημείου VERTEX (ΚΟΡΥΦΗ),καθώς και του Equal Ascedant.
    Γεννήθηκα 8/7/1976, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ώρα 9:25 π.μ.
    Επίσης, θέλω να ρωτήσω το εξής: Στο πρόγραμμα Astrotheme που έχετε στην κεντρική σελίδα του site, παρουσιάζονται, όταν κανείς συμπληρώσει τα στοιχεία του, οι θέσεις των πλανητών στα ζώδια ( κατανοητό για μένα), οι θέσεις των πλανητών στους οίκους ( επίσης κατανοητό) και στη συνέχεια οι θέσεις των οίκων στα ζώδια. Αυτό το τελευταίο, πως αντιμετωπίζεται ερμηνευτικά; Δηλαδή, όταν λ.χ. εγώ έχω τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη μου στον Καρκίνο και στον 11ο οίκο,και ο 11ος οίκος μου είναι στους Διδύμους, αυτό το τελευταίο είναι ένα πρόσθετο στοιχείο που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του, όταν αποδίδει ερμηνευτικά τη θέση των εν λόγω πλανητών στον 11ο οίκο; Κι αν όντως είναι ένα πρόσθετο στοιχείο, πώς διαμορφώνεται τότε η ερμηνεία της συγκεκριμένης θέσης; Διευκρινίζω ότι ρωτάω για τη μέθοδο ερμηνείας κι αν υπάρχει κάποια σύνδεση των δύο στοιχείων που έθεσα ( των οίκων στα ζώδια σε σχέση με τους πλανήτες στους οίκους), δε ζητάω ερμηνεία του παραδείγματος που ανέφερα.
    Σας ευχαριστώ πολύ!

καλησπερα
    γεννηθηκα 05/11/1979, ωρα 13:10, αθηνα
    θα ηθελα να μαθω επαγγελματικη πορεια
    ευχαριστω:amuse:

Exclamation Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by μαύρη γάτα View Post
    καλησπερα
    γεννηθηκα 05/11/1979, ωρα 13:10, αθηνα
    θα ηθελα να μαθω επαγγελματικη πορεια
    ευχαριστω:amuse:
    Όπως έχει διευκρινιστεί δύο ποστ παραπάνω
    Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    ... και μένα αυτό που με καίει είναι ότι δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητό ότι στη συγκεκριμένη ενότητα δίνονται αστρολογικοί χάρτες και θέσεις πλανητών κλπ (όπερ και ο τίτλος του θρεντ) και ΔΕΝ γίνονται προβλέψεις...
    :eek:

7. ΘΕΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ!!ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 19-2-1981 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 00:30 TO ΒΡΑΔΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΛΞΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΠΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΦΥΤΗ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!:amazed:

Re: ΘΕΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Quote Originally Posted by ΥΔΡΟΧΟΟΣ Λ View Post
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ!!ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 19-2-1981 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 00:30 TO ΒΡΑΔΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΛΞΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΠΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΦΥΤΗ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!:amazed:
    Ήδη στα παραπάνω ποστ έχει αναφερθεί πως στην συγκεκριμένη ενότητα δίνονται μόνο απαντήσεις αναφορικά με τη θέση των πλανητών και των λοιπών αστρολογικών σημείων ενός γενέθλιου χάρτη. Για οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να διαβάσετε τα κείμενα και να ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί μόνο στην κατάλληλη ενότητα, αφού πλέον διαβάσετε το πώς θέτουμε τις ερωτήσεις.

Υ.Γ.: Καλό θα ήταν να μην γράφετε και με κεφαλαία καθώς αυτό προβλέπεται και από τους όρους στο site.

Φιλικά,
    Αγγελική:bigsmile:

Προς Dr Maroulita
    Ευχαριστώ πολύ για τους χάρτες που μου στείλατε.
    Δεν ξέρω αν εδώ είναι η κατάλληλη "σελίδα" αλλά μήπως μπορείτε να μου στείλετε και τον κοινό μας χάρτη για να δω τη συναστρία μας???

Τα στοιχεία μας είναι:
    31/10/1974 14:00 Αθήνα - Ελλάδα και
    01/10/1967 01:50 Ιωάννινα-Ελλάδα

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by ΥΔΡΟΧΟΟΣ Λ View Post
    Αγαπητή ΥΔΡΟΧΟΟΣ Λ,
    σου επισυνάπτω τον γενέθλιο χάρτη σου, όπου μπορείς να δεις θέσεις πλανητών (συμπεριλαμβανομένης της Λίλιθ). Μπορείς να δεις εδώ.

Quote Originally Posted by elenikol View Post
    Προς Dr Maroulita
    Ευχαριστώ πολύ για τους χάρτες που μου στείλατε.
    Δεν ξέρω αν εδώ είναι η κατάλληλη "σελίδα" αλλά μήπως μπορείτε να μου στείλετε και τον κοινό μας χάρτη για να δω τη συναστρία μας???

Τα στοιχεία μας είναι:
    31/10/1974 14:00 Αθήνα - Ελλάδα και
    01/10/1967 01:50 Ιωάννινα-Ελλάδα
    Αγαπητή elenikol,
    σου παραθέτω τα εξής:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 295 users browsing this thread. (0 members and 295 guests)