- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ΙΧΘΥΣ;
-
29-05-2007, 03:54 AM #1
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ΙΧΘΥΣ;
ΈΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 19-02-1981 ΣΤΙΣ OO:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΦΟΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΕΡΑ ΑΠΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ΙΧΘΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ!ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!:idea:
-
29-05-2007, 12:07 PM #2
Re: ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ΙΧΘΥΣ;
Αγαπητή ΥΔΡΟΧΟΟΣ Λ
Ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων, μόλις στην αρχή. Αν νοιώθετε και χαρακτηριστικά του Υδροχόου, αυτό συμβαίνει διότι η Αφροδίτη και ο Ερμής σας είναι στον Υδροχόο, επομένως αγαπάτε και σκέπτεστε με τον τρόπο αυτό. Ο Ήλιος όμως είναι στο ζώδιο των Ιχθύων.
Επειδή από χρόνο σε χρόνο η είσοδος του Ηλίου σε ένα ζώδιο μπορεί να διαφέρει κατά μία ημέρα, γι' αυτό και η έναρξη που αναφέρεται γενικά στα εγχειρίδια αστρολογίας, δεν μπορεί να είναι ακριβής. Με ακρίβεια μπορεί να πει προσωπικά σε κάποιον ένας αστρολόγος, που διαθέτει τις θέσεις των πλανητών μέρα με μέρα και βλέπει την εκάστοτε χρονιά πότε συμβαίνει η αλλαγή.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.