- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 154
-
09-04-2007, 10:00 PM #101
Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)
Αγαπητή dream_on
Ο Χείρωνας στον Κριό και στον πρώτο οίκο, δηλώνει εν ολίγοις, προβλήματα από την παιδική ηλικία, που το άτομο προσωποποιεί και του δημιουργούν ενίοτε ενοχές, ή αναστολές.
Αν κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο, κάποια ευαισθησία υγείας μπορεί να προκύψει.
φιλικά
Λίλιαν Σϊμου
-
09-04-2007, 10:16 PM #102
κυρία Σιμου έχω ένα για μένα σοβαρό πρόβλημα
ρ
ωτησα την μητέρα μου αν θυμάται την ώρα γέννησήσ μου πιό πολύ να δω αν συνφωνεί με αύτο που γράφει η λειξιαρχική πράξη γέννησεης και μαθαίνω ότι έχω γεννηθή μια μέρα μετά προς το ξυμέρομα και μου είπε ότι ήταν η γιοττή τις Αγίας ¶ννας 9-12 1966 της είπα ότι με έχουν διλώμενει 8-12 άλλα μου λέει ότι στο χωρίο δεν έδινα και πολύ σημασία σε αυτά εγώ πως μπορώ να μάθω?
υπάρχει τρόπος
αλλάζει η σελήνη μου οι όίκοι και φυσήκα΄ο ωροσκόπος
ευχαριστώ
-
09-04-2007, 10:51 PM #103
Σας ευχαριστώ πολύ Κα σιμου
-
09-04-2007, 11:15 PM #104
Αγαπητή ioni
Αυτό που λέτε θέλει διερεύνηση με κάποιον ικανό αστρολόγο, που θα έχει την υπομονή, να ψάξει και να ερευνήσει στοιχεία της ζωής σας, ώστε να διαπιστώσει ποια ημερομηνία από τις δύο ταιριάζει. Είναι δουλειά αρκετή, ίσως πολλή, ανάλογα με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι χάρτες και μπορεί να πάρει ώρες ως και μέρες.
Καλά θα είναι να συναντήσετε κάποιον που θα μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα σας και να δείτε πως όντως τα γεγονότα της ζωής σας προκύπτουν με τον χάρτη που θα σας επιλέξει (δηλαδή να μην αφεθείτε απλά στη γνώμη που θα εκφέρει, αλλά με τις ηλιακές επιστροφές των ετών που σας ενδιαφέρουν, να έχετε τις ημερομηνίες των βασικών γεγονότων της ζωής σας - διαφορετικά, το ωροσκόπιο θα είναι λάθος).
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
10-04-2007, 09:47 PM #105
ευχαριστώ κ.Σίμου
θα το ψάξω
-
27-05-2007, 05:59 PM #106
Όταν δε γνωρίζουμε ώρα γέννησης, υπάρχει κάποια ώρα που δηλώνουμε ως default για να βρούμε ωροσκόπο;Πχ. 00:00;
Πώς επηρεάζεται η ανάλυση όταν δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης;Δεν υπάρχουν κάποια πράγματα που μένουν σταθερά(πχ σε ποιό ζώδιο έχουμε κάποιους πλανήτες);:unsure:
-
27-05-2007, 06:12 PM #107
Με άγνωστη ώρα γέννησης, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την οικοθεσία του γενέθλιου χάρτη (αναφέρομαι σε συστήματα placidus και equal κατά κύριο λόγο), καθώς και για τη θέση της Σελήνης (ίσως και της Αφροδίτης). Οι υπόλοιπες θέσεις πλανητών μένουν ίδιες, καθώς και οι όψεις που σχηματίζονται μεταξύ τους.
Τώρα, αν δεν ξέρουμε ακριβή ώρα γέννησης, απ' όσο ξέρω (γιατί προσωπικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει) υπάρχουν κάποια συστήματα οικοθεσίας που άρουν κάποια εμπόδια στην ερμηνεία ενός τέτοιου χάρτη (νομίζω το σύστημα με τον Ήλιο στον 1ο οίκο ή το σύστημα με την μηδενική του Κριού). Κάποιοι πάλι ασχολούμενοι με το "άθλημα" βάζουν μία υποθετική ώρα γέννησης, π.χ. την δεκάτη πρωινή. Δεν γνωρίζω ωστόσο, αν υπάρχει μία στάνταρ ώρα που επιλέγεται για κάτι τέτοιο.
-
28-05-2007, 02:05 PM #108
Αγαπητά μέλη
Όταν δεν υπάρχει ώρα γέννησης, ή έχουμε μεγάλη απόκλιση στην πληροφορία για την ώρα γέννησης, τότε το πιο σαφές σύστημα είναι να κάνουμε το λεγόμενο "Ηλιακό ωροσκόπιο". Δηλαδή να βάλουμε σαν ωροσκόπο την μοίρα του Ήλιου και να χωρίσουμε σε 12 ίσους οίκους τον χάρτη.
Αυτό το σύστημα χρησιμοποιούσαν ευρέως έως πριν μερικά χρόνια οι αστρολόγοι, καθώς δύσκολα κάποιος έβρισκε την ώρα γέννησης. Λειτουργεί, έστω κι αν είναι πιο περιοριστικό από το πλήρες, καθώς λείπει ο ωροσκόπος. Είναι σαφείς οι πληροφορίες του και χρειάζεται λίγη περισσότερη προσπάθεια κι εμπειρία για την πρόγνωση όμως. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να κάνετε Σεληνιακή και Ηλιακή επιστροφή, ή να βρείτε τους Κλήρους, το Βέρτεξ και το Ανατατολικό Σημείο, που απαιτούν ώρα γέννησης. Προσοχή χρειάζεται στην μοίρα της Σελήνης, που διανύει 12-14 μοίρες ανά ημέρα. Εκεί μπορεί να αλλάζει και ζώδιο, κάτι που βοηθά τον έμπειρο αστρολόγο να βεβαιώσει με την βοήθεια του ενδιαφερομένου.
Είναι σύστημα αξιόπιστο όμως, αν δεν έχουμε ώρα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
02-06-2007, 11:25 AM #109
πιστευω πως το αρθρο είναι μεσα στην προσωπικοτιτα του καθε ατομου με τον αντιστοιχο ωροσκόπο....
& ειδικοτερα εχω ωροσκοπω παρθενο & νομιζω πως ειμαι ακριβως ετσι κατα 85%
επεσε εξω μονο στο αναστημα & στα κιλά ;ο)
-
02-06-2007, 12:10 PM #110
Ακριβώς! Γιατί παίζουν μεγάλο ρόλο και τα υπόλοιπα σημεία του χάρτη σου. Για παράδειγμα η Σελήνη συνδέεται με την θρέψη, με το φαγητό (μιας και ανέφερες τα κιλά). Επομένως, αναλόγως την θέση της ζωδιακά και τις όψεις που σχηματίζει, θα έχεις κάποια άλλα χαρακτηριστικά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.