- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Τι ζώδιο είστε
- Voters
- 657. You may not vote on this poll
-
Κριός
49 7.46% -
Ταύρος
42 6.39% -
Δίδυμοι
49 7.46% -
Καρκίνος
69 10.50% -
Λέων
65 9.89% -
Παρθένος
55 8.37% -
Ζυγός
56 8.52% -
Σκορπιός
69 10.50% -
Τοξότης
56 8.52% -
Αιγόκερως
43 6.54% -
Υδροχόος
48 7.31% -
Ιχθύς
56 8.52%
Results 131 to 140 of 393
-
23-05-2007, 11:54 AM #131
Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Εγώ παιδιά είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ιχθύ... αφήστε πολύ δύσκολα τα πράγματα.. Αν και πραγματικά, δεν ξέρω γιατί αλλά ώρες ώρες όταν διαβάζω τη σημασία του ωροσκόπου δεν αναγνωρίζω κάποια από αυτά που λένε.. Νιώθω μεν ευάλωτη αλλά όχι και τόσο ονειροπόλα και ευαίσθητη.. Κάποιες φορές αισθάνομαι περισσότερο τις ιδιότητες του υδροχόου ως ωροσκόπο αλλά και του κριού. Όταν λέω πάλι ότι είμαι σκορπιός.... Φεύγουν όλοι χιλιόμετρα!!!!! χιχιχι! Αν και πολλοί μου λένε ότι δεν πολυμοιάζω με σκορπιό! Τελικά λίγο μπερδεμένα είναι τα πράγματα.. Αν και εγώ αισθάνομαι μία γνήσια σκορπίνα... Θεωρώ ότι είναι από τα πιο δυνατά ζώδια!! Είμαι μυστικοπαθής, εσωστρεφής, και σιχαίνομαι κάθετι επιφανειακό. Μου αρέσουν πράγματα με ουσία...
Είμαι επίσης ζηλιάρα και λιγάκι κτητική! Όσο για την εκδικητικότητα που λένε ότι είναι χαρακτηριστικό του σκορπιού, εγώ δεν κρατώ τόσο εύκολα κακία.. Βέβαια είμαι καλή μέχρι ενός σημείου! Δηλαδή άμα δω ότι κάποιος είτε με κοροιδεύει, είτε με θάβει είτε προσπαθεί να με βλάψει...Τότε γίνομαι.....μέγαιρα! Αν και προτιμώ να αποφεύγω τις εκδικήσεις γιατί δηλητηριάζομαι και γω και δεν το θέλω.. Προτιμώ να μην δίνω απλά σημασία...I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
24-05-2007, 01:49 PM #132
LEO...ωροσκοπος διδυμος και πολυ παρθενο...πολυυ..
χλιδη..λεγειν..γενναιοδωρια ...χλιδη...τελειομανια...αυτο αταστροφη...χλιδη...παθος παρορμητισμος...χλιδη...:bigsmil e:
-
24-05-2007, 06:27 PM #133
Eimai Ydroxoos me oroskopo Ydroxoo kai Selini Leon.
Den katalavainoun sixna oi alloi ton tropo skepsis mou, oute i idia mou i mitera den me kserei...merikes fores einai sa na eimai apo allo planiti.
Alla mou aresei..:amuse:
p.s. signomi gia ta Greeklis alla den eimai Ellada kai ithela poli na epikinoniso, katalavenete, o Dias ston 11o oiko mou einai ipeuthinos...xi,xi. Filia se olous!
-
24-05-2007, 06:49 PM #134
Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο και σελήνη στον Ταύρο. Όπως μου έχουν πει η σελήνη μου σχηματίζει αντίθεση με τον Ηλιο μου και από ότι βλέπετε ο ηλιος με τον ωροσκόπο προκαλούν τις σχετικές αντιφάσεις τους.
Παρόλα αυτά είμαι πολύ σταθερή, ζω για την αγάπη και βρίσκομαι στο δρόμο της εσωτερικής αρμονίας συνειδητοποιώντας τις αντιφάσεις μου και προσπαθώντας όσο το δυνατό περισσότερο να καλύψω όλες τις πλευρές μου.
-
24-05-2007, 11:23 PM #135
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
25-05-2007, 02:24 PM #136
Προς Zeta1987
Φίλη σκορπίνα σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Διάβασα αυτά που έχεις γράψει για σένα. Να ξέρεις πως και εγω έχω πολλά απο το δικά σου χαρακτηριστικά και μπορώ να σε καταλάβω.
Καλά κάνεις και δεν δίνεις σημασία σε ό,τι και όποιον νομίζεις ότι μπορεί να σε βλάψει αλλά ό,τι αισθάνεσαι ελπίζω μην το κρατάς μέσα σου.
Φιλικά
-
26-05-2007, 02:56 AM #137
Αυτό που λες το έκανα παλιότερα και πραγματικά εκτός ότι δεν έκανε καλό στον εαυτό μου, οδηγούσε σε παρεξηγήσεις... Και έτσι συμπέρανα ότι όταν κάτι σε πειράζει μπορείς να το λες με ευγενικό ή τουλάχιστον κόσμιο τρόπο...!Απλά δεν ήθελα να δυσαρεστώ κανέναν (νάτο μάλλον το στοιχείο του ωροσκόπου!) και κατέληγα να ευχαριστώ όλους εκτός από μένα.. Ευτυχώς πια βρήκα μία ισορροπία σε αυτό...
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
26-05-2007, 03:07 AM #138
απλα μια θυληκια σκορπιος με ωροσκοπο καρκινο!ολα τα αντιθετα και η εωστρεφια πανω μου!
Αχ ερμη ζωη!
-
27-05-2007, 01:59 PM #139
Ζυγός!!!!!!!!!!!! Υπερβολικά αναποφάσιστη, σε σημείο να με βαριέμαι ακόμη και γω η ίδια και πολύ ανυπόμονη!!! Δίκαιη φυσικά, πάντα θέλω να κάνω το σωστό και να μοιράζομαι τα πάντα με τους άλλους. Προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση και συμβιβάζομαι εύκολα. Καλλιτεχνική προσωπικότητα, μου αρέσει πολύ η μουσική και γενικά η έκφραση μέσω αυτής και μέσω του γραπτού λόγου. Ο ωροσκόπος μου είναι Σκορπιός...όλοι έχουν να λένε για το έντονο και διαπεραστικό μου βλέμμα
-
29-05-2007, 04:40 PM #140
Zeta 1987
Αν και δεν σε γνωρίζω χαίρομαι πολύ για σένα. Με την ισορροπία αυτή νομίζω πως και εμείς και όλες οι σχέσεις μας γίνονται καλύτερες και σίγουρα πιο αληθινές.:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 97 users browsing this thread. (0 members and 97 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.