s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 143
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 143 of 200 FirstFirst ... 43 93 133 139 140 141 142 143 144 145 146 147 153 193 ... LastLast
Results 1,421 to 1,430 of 1994

Re: Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΞΗ

καλησπερα σας. θα μπορουσατε να μου πειτε που βρισκεται η μαυρη σεληνη στον αστρολογικο μου χαρτη?
    26/07/85 κ 09.45πμ.

Οι θέσεις των πλανητών σας

Θα ήθελα τον αστρολογικό μου χάρτη, η ημερομηνία γέννησής μου είναι 28/01/1983 10:30 το πρωί.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Στα στοιχεία μου ξέχασα να αναφέρω ότι ο τόπος γέννησής μου είναι η Νίκαια-Αττικής...:idea:

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

1. 1968/12/22
    2. 18:00 (περίπου)
    3. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
    4. Γενικές Πληροφορίες

Αγαπητή DrMaroulita ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μάθω και τη θέση της Λίλιθ, του Έρω 433 όπως και των απλανών αστέρων και αν μπορούσατε να με πληροφορήσετε για την ύπαρξη τυχόν stellium και Ταυ-Τετραγώνου.. (Αθήνα 16/03/84, 09:30-09:35) Ευχαριστώ και πάλι!! Ελπίζω να μη σας επιβαρύνω ιδιαίτερα.. :embarrest:embarrest

Quote Originally Posted by DrMaroulita
    Αγαπητή elinor,
    για τους απλανείς αστέρες μπορείς να συμβουλευτείς κάποια άρθρα που υπάρχουν, καθώς με το παρόν αστρολογικό πρόγραμμα δεν βγαίνουν πάνω στον χάρτη.

Όσον αφορά τους πλανητοειδείς:
    ο Χείρων είναι στις 04 μοίρες και 56 λεπτά του Καρκίνου (ανάδρομος) και στον 4ο οίκο
    η Ηρα στις 9 μοιρες και 13 λεπτά της Παρθένου και στον 6ο οίκο
    η Εστία στις 17 μοίρες και 39 λεπτά του Σκορπιού και στον 8ο οίκο
    η Δήμητρα στις 21 μοίρες και 37 λεπτά των Ιχθύων και στον 12ο οίκο
    η Παλλάδα στις 14 μοίρες και 27 λεπτά του Υδροχόου και στον 11ο οίκο.

Για τους πλανητικούς σχηματισμούς που υπάρχουν στον γενέθλιο χάρτη σου μπορείς να δεις εδώ.

Ευχαριστώ πολύ DrMaroulita!!!!:bigsmile:

6. Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Καλησπέρα σας!
    Έχω γεννηθεί 21 Απριλίου 1982 και ώρα 08:45 το πρωΐ. Θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου και αν είναι εύκολο φυσικα τι επίδράσεις έχω κυρίως στον 7ο οίκο μου και πως σχετίζονται με τη ζωή μου.... :worried: Ελπίζω να μη σας κουράζω και να μη ζητάω πολλά!!!!! :embarrest
    Ευχαριστώ!!!!!!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Θα μπορουσατε να μου πειτε αν εxω στον γενεθλιο αυτο το <<σχεδιο??>>...Thor's Hammer...17 12 90 Αθηνα 20:40

καλημέρα! γεννηθηκα 3/05/1988 και ωρα 19:45 στην ελλάδα στην αθήνα...

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by Nepheli View Post
    Καλησπέρα! Παλιότερα μου είχατε ετοιμάσει τον χάρτη μου με το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την χειμερινή ωρα και διαπίστωσα κάποια αναντισοιχία με αυτό που χρησιμοποιεί την θερινή ώρα.
    Θα μπορούσατε να μου ετοιμάσετε έναν χάρτη με βάση τη θερινή ώρα και πίνακες με θέσεις πλανητών, πλανητοειδών, όψεις κλπ.; Γεννήθηκα στις 28/9/78 στην Σπάρτη.
    Ευχαριστώ πολύ!

Η ώρα είναι 18:15. Τελικά ενημερωθήκατε από τον κατασκευαστή του πραγράμματος γιατί υπήρχε αναντιστοιχία στο υπολογισμό του ωροσκοπίου, όπως σας είχα επισημάνει παλιότερα;Γιατί απάντηση δεν πήρα...
    Αγαπητή Nepheli,
    σου παραθέτω και τον χάρτη με το άλλο αστρολογικό πρόγραμμα, εδώ.
    Ίσως ένας επαγγελματίας αστρολόγος θα μπορούσε να σου λύσει την απορία σχετικά με την θερινή ώρα.

Quote Originally Posted by roulini260785 View Post
    καλησπερα σας. θα μπορουσατε να μου πειτε που βρισκεται η μαυρη σεληνη στον αστρολογικο μου χαρτη?
    26/07/85 κ 09.45πμ.
    Αγαπητή roulini260785,
    η Λίλιθ βρίσκεται στις 06 μοίρες και 02 λεπτά του Ταύρου και στον 8ο οίκο.

Quote Originally Posted by hatmir View Post
    Θα ήθελα τον αστρολογικό μου χάρτη, η ημερομηνία γέννησής μου είναι 28/01/1983 10:30 το πρωί.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Στα στοιχεία μου ξέχασα να αναφέρω ότι ο τόπος γέννησής μου είναι η Νίκαια-Αττικής...:idea:
    Αγαπητή hatmir,
    μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.

Quote Originally Posted by BLUEMPA View Post
    1. 1968/12/22
    2. 18:00 (περίπου)
    3. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
    4. Γενικές Πληροφορίες
    Αγαπητή BLUEMPA,

Quote Originally Posted by dandie View Post
    Αγαπητή DrMaroulita ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μάθω και τη θέση της Λίλιθ, του Έρω 433 όπως και των απλανών αστέρων και αν μπορούσατε να με πληροφορήσετε για την ύπαρξη τυχόν stellium και Ταυ-Τετραγώνου.. (Αθήνα 16/03/84, 09:30-09:35) Ευχαριστώ και πάλι!! Ελπίζω να μη σας επιβαρύνω ιδιαίτερα.. :embarrest:embarrest
    Αγαπητή dandie,

η Λίλιθ βρίσκεται στις 10 μοίρες και 38 λεπτά των Ιχθύων και στον 11ο οίκο
    ο Ερως στις 23 μοιρες και 07 λεπτά του Τοξότη και στον 7ο οίκο.

Για τους πλανητικούς σχηματισμούς, μπορείς να δεις εδώ.

Quote Originally Posted by Unicorn_82 View Post
    Καλησπέρα σας!
    Έχω γεννηθεί 21 Απριλίου 1982 και ώρα 08:45 το πρωΐ. Θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου και αν είναι εύκολο φυσικα τι επίδράσεις έχω κυρίως στον 7ο οίκο μου και πως σχετίζονται με τη ζωή μου.... :worried: Ελπίζω να μη σας κουράζω και να μη ζητάω πολλά!!!!! :embarrest
    Ευχαριστώ!!!!!!
    Αγαπητή Unicorn_82,
    αν μπορείς πες μου και τόπο γέννησης για να σου βγάλω τον χάρτη. Μόνο αυτό προσφέρει άλλωστε η συγκεκριμένη ενότητα.

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Θα μπορουσατε να μου πειτε αν εxω στον γενεθλιο αυτο το <<σχεδιο??>>...Thor's Hammer...17 12 90 Αθηνα 20:40
    Αγαπητή Toksotaki,
    δεν υπάρχει αυτός ο σχηματισμός στον χάρτη σου. Σου έχω ήδη παραθέσει σε προηγούμενο ποστ τους πλανητικους σχηματισμούς που υπάρχουν στον γενέθλιό σου.

Quote Originally Posted by vassiliki22 View Post
    καλημέρα! γεννηθηκα 3/05/1988 και ωρα 19:45 στην ελλάδα στην αθήνα...
    Αγαπητή vassiliki22,

10. Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

ΑΜΑΝ !!!!!!
    Δίκιο έχετε!!!!
    λοιπόν: Γεννήθηκα 21 Απριλίου 1982, ώρα 08:45 το πρωΐ και τόπος γέννησης στην Πάτρα.
    Ευχαριστώ πολύ!!!!!
    :bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 423 users browsing this thread. (0 members and 423 guests)