s
Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε... - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τι ζώδιο είστε

Voters
657. You may not vote on this poll
  • Κριός

49 7.46%
  • Ταύρος

42 6.39%
  • Δίδυμοι

49 7.46%
  • Καρκίνος

69 10.50%
  • Λέων

65 9.89%
  • Παρθένος

55 8.37%
  • Ζυγός

56 8.52%
  • Σκορπιός

69 10.50%
  • Τοξότης

56 8.52%
  • Αιγόκερως

43 6.54%
  • Υδροχόος

48 7.31%
  • Ιχθύς

56 8.52%
Page 13 of 40 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast
Results 121 to 130 of 393
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...

Παρθένος με ωροσκόπο στον Αιγοκερο. Με δύο λέξεις θα παρουσίαζα όλο μου το είναι: Πολεμιστής και μοναχός.

2. Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...

Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο στους Διδύμους! Έχω όμως την εντύπωση ότι δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός....

Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Σκορπιό...Δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι οι φίλοι μου μου λένε την εξής φράση όταν τους το λέω:"Έτσι εξηγείται λοιπόν το μυστήριο..."Είναι πολύ κακός ο συνδυασμός αυτός???:amazed:
    Είναι η ζωή μικρές στιγμές και τίποτ' άλλο...

Όχι φυσικά! Κανένας συνδυασμός δεν είναι κακός. Απλά ο ωροσκόπος στον Σκορπιό σου δίνει αυτά τα χαρακτηριστικά του μυστηρίου, της μυστικότητας, της μυστικοπάθειας (ίσως; )
    Μην ανησυχείς...χαρακτηριστικά του Σκορπιού, τα οποία μπορεί να τονίζονται αναλόγως με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σου. :bigsmile: (Τα έχουμε και άλλοι αυτά :toung

Quote Originally Posted by kia View Post
    Όχι φυσικά! Κανένας συνδυασμός δεν είναι κακός. Απλά ο ωροσκόπος στον Σκορπιό σου δίνει αυτά τα χαρακτηριστικά του μυστηρίου, της μυστικότητας, της μυστικοπάθειας (ίσως; )
    Μην ανησυχείς...χαρακτηριστικά του Σκορπιού, τα οποία μπορεί να τονίζονται αναλόγως με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σου. :bigsmile: (Τα έχουμε και άλλοι αυτά :toung
    Σ'ευχαριστώ!Κάπως με καθησύχασες τώρα! Είχα τρομάξει λίγο από τον τρόπο που αντιδρούσαν στο άκουσμα "Ταύρος με Σκοπιό"!:nuts: Πάντως δεν έχω ιδέα πώς να διαβάσω και να ερμηνεύσω τα στοιχεία του χάρτη μου,αλλά πιστεώ ότι σε λίγο καιρό με τη βοήθειά σας θα έχω γίνει expert!:amuse:

Η αλήθεια είναι πως τον Σκορπιό τον εχουμε κάπως παρεξηγημένο σα ζώδιο, αλλά ειναι η φύση του τέτοια. ¶λλωστε κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.
    Στο φόρουμ υπάρχουν πολλά άρθρα που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις κάποια πράγματα, αρκεί να αφιερώσεις κάποιο χρόνο και να περιηγηθείς.
    Θα σου πρότεινα πρώτα να διαβάσεις τα Αστρολογικά σύμβολα για να μάθεις να ξεχωρίζεις τους πλανήτες, τα σημεια κλπ συναφή του χάρτη σου.
    Στη συνέχεια καλό είναι να διαβάσεις το Συνοπτική ερμηνεία των πλανητών έτσι ώστε να κατανοήσεις τις ιδιότητες και πως εκφράζεται η ενέργεια κάθε πλανήτη.
    Το Οι 12 οίκοι συνοπτική περιγραφή για να κατανοήσεις τι αντιπροσωπεύει κάθε οίκος.
    Στο φόρουμ Πλανήτες και Πλανητοειδείς με μια μικρή πλοήγηση θα βρεις πολλά άρθρα με θέσεις πλανητών στα ζώδια.
    Τέλος η εφαρμογή Οι πλανήτες στα ζώδια θα σε βοηθήσει άμεσα και γρήγορα να βλέπεις τις θέσεις των πλανητών του χάρτη σου και να διαβάζεις κατευθείαν την ερμηνεία.

Quote Originally Posted by kia View Post
    Η αλήθεια είναι πως τον Σκορπιό τον εχουμε κάπως παρεξηγημένο σα ζώδιο, αλλά ειναι η φύση του τέτοια. ¶λλωστε κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.
    Στο φόρουμ υπάρχουν πολλά άρθρα που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις κάποια πράγματα, αρκεί να αφιερώσεις κάποιο χρόνο και να περιηγηθείς.
    Θα σου πρότεινα πρώτα να διαβάσεις τα Αστρολογικά σύμβολα για να μάθεις να ξεχωρίζεις τους πλανήτες, τα σημεια κλπ συναφή του χάρτη σου.
    Στη συνέχεια καλό είναι να διαβάσεις το Συνοπτική ερμηνεία των πλανητών έτσι ώστε να κατανοήσεις τις ιδιότητες και πως εκφράζεται η ενέργεια κάθε πλανήτη.
    Το Οι 12 οίκοι συνοπτική περιγραφή για να κατανοήσεις τι αντιπροσωπεύει κάθε οίκος.
    Στο φόρουμ Πλανήτες και Πλανητοειδείς με μια μικρή πλοήγηση θα βρεις πολλά άρθρα με θέσεις πλανητών στα ζώδια.
    Τέλος η εφαρμογή Οι πλανήτες στα ζώδια θα σε βοηθήσει άμεσα και γρήγορα να βλέπεις τις θέσεις των πλανητών του χάρτη σου και να διαβάζεις κατευθείαν την ερμηνεία.
    Χίλια ευχαριστώ! Θα ακολουθήσω όλες τις συμβουλές σου!

γειά σας...όταν λέω Δίδυμος με αρχίζουν στα "διπρόσωπη" "φαφλατού" "αναντάμ παπαντάμ" και δεν συμμαζεύεται. Πρέπει να πω με ωροσκόπο τοξότη για να ηρεμήσουν....η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι διπρόσωπη.....φαίνομαι έτσι γιατί η ανάγκη μου να μιλάω με όλους με κάνει να ξεχνάω κατά την ώρα της επικοινωνίας το γεγονός ότι μπορεί πριν 2 ώρες το συγκεκριμένο άτομο να το έβριζα. Χάλια η κατάσταση αλλά είμαστε οι κλόουν του ζωδιακού και σας φτιάχνουμε το κέφι,οπότε ΦΙΛΑΑΑΑΑΑΚΙΑ
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....

Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...

Quote Originally Posted by Era View Post
    Karkinos me oroskopo Skorpio. Prostateutiki, den empisteuomai eukola, ziliara, despotiki, polilogou, triferi alla opote thelo, entousiodis.
    Εναν άνδρα που ξέρω, ο οποίος είναι καρκίνος με οροσκόπο σκορπιό, είναι πολύ συμπαθής και ευχάριστος, αρκετά εύστροφος για αυτό και πολύ περίτεχνα εκμεταλλεύται τους πάντες προς όφελός του, έχει μία απίστευτη προσαρμοστικότητα, σε σημείο που να βολεύεται ανά πάσα στιγμή, αλλά έχω την αίσθηση ότι άγεται και φέρεται από τις καταστάσεις.:notrust:

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    είμαι ένας υδροχόος που συνήθως δεν αγαπάει τους λέοντες...:unsure:
    Πές μας γιατί;:worried:

Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...

Λέων με οροσκόπο ζυγό είμαι και εγώ! Πως ήταν τα τελευταία δύο χρόνια για σένα;
    Εγώ περνάω πολύ δύσκολα!
    Δεν ξερω τι δημαίνουν οι πλανήτες στον 12 οίκο!Θα μου πεις;

Φτάνει το καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό!
    Αλλοίμονο σε αυτούς που νομίζουν ότι είστε ψυχουλα και ευαίσθητοι!!

Page 13 of 40 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 86 users browsing this thread. (0 members and 86 guests)