s
Αιγόκερως (1988-1993) - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12

Re: Αιγόκερως (1988-1993)

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Και μετα σου λενε οι ασχετοι οτι οι αστρολογικες προβλεψεις δεν βγαινουν....Λοιπον εγω χωρισα το καλοκαιρι του 2006 απο μια σοβαρη σχεση δυο χρονων και επιτελους πηρα το πτυχιο μου με αποτελεσμα να εχω πολυ καλα επαγγελματικα mpiskoto!Λεω να ενημερωσω η εγω εσενα η εσυ εμενα μολις φτιαξει και το αισθηματικο τι λες????:bigsmile:

Κοριτσάκι έστω και με κάμποσες μέρες καθυστέρηση ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Να τα εκατοστήσουμε!!! Κρεβάτι και πορτοφόλι πάντα καλά γεμάτα...

Στο καίριο ερώτημά σου ακόμα το φως στο τούνελ (όχι της Νικολούλη) δεν το έχω δει..Εσύ?!?
    mpiskoto sokolatas

2. Re: Αιγόκερως (1988-1993)

Quote Originally Posted by iasonas View Post
    Καλησπέρα! Ανοίγω αυο το θέμα για μια ρερίοδο με μεγάλο αστρολογικο ενδιαφέρον!
    Την 5ετια αυτη, λοιπόν, παρατήρησα μια παρατεταμένη σύνοδο Κρόνου, Ποσειδώνα και Ουρανού στον Αιγόκερω!
    Τί επέφεραν αυτές οι όψεις? Ειδικότερα η παρατεταμένη σύνοδος Ποσειδωνα Ουρανου που ειναι απο τους πλανήτες που κινούνται πολύ αργα τί αποτελέσματα είχαν?
    Προσωπικά, ενα συγγενικό μου πρόσωπο που εχει γεννηθει στις 3 Ιανουαριου κι άλλαξε η ζωή του ριζικά!!!
    Τι μέρες πρέπει να'ταν κι'αυτες για τα ζώδια της γης...
    xmmm έτσι εξηγούνται αρκετά...Το 1993 πήγα για σπουδές στην Αμερική. Αν η σύνοδος του Κρόνου στην Παρθένο...(που είμαι !!!!) είναι ανάλογου "βάρους" χεχεχεχε
    Marilena

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)