s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 142
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 142 of 200 FirstFirst ... 42 92 132 138 139 140 141 142 143 144 145 146 152 192 ... LastLast
Results 1,411 to 1,420 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Γεια σας!

Θα ήθελα να μου βγαλετε το χάρτη μου με θέσεις πλανητοειδών κ απλανών αστέρων,καθώς και να με πληροφορήσετε για το αν υπάρχει κάποιος σχηματισμός Ταυ-τετραγώνου, μεγάλου τριγώνου ή σταυρού.Γεννήθηκα κοζάνη 15-12-88 στις 13 κ 15 το μεσημέρι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Συγγνώμη αγαπητό μου Toksotaki που βγήκα εκτός θέματος....δεν θα το ξανακάνω! Συνήθως δίνω αυτά που μου ζητούν, απλά επειδή είχα κέφια σήμερα, είπα να δώσω κάτι παραπάνω. Το αφεντικό τρελλάθηκε ένα πράγμα!
    Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις,δεν αμφεβαλλα για το αν ειστε εντος θεματος!!!αμφεβαλλα για τις δικες μου γνωσεις για αυτο και σας ρωτησα τι ειναι οι πολυαστριες . . .Δεν το <<επαιζα αφ΄υψηλου>>ξερολα,η κατι τετοιο!:amuse: Σας ευχαριστω για τον χαρτη!Παρακαλω μπορειτε να υπολογισετε τον Eq εδω??31 10 92 θεσσαλονικ,14:50

Όνομα:
    Κωστής

27 46 Καρκίνου
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

DrMaroulita ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όμως έχω μία απορία.Σας είχα ζητήσει τη θέση του Έρως στο γενέθλιο χάρτη μου και μου το είχατε βρει στις 22 μοίρες και 22'' στον ένατο οίκο μου στους ιχθείς.Αυτό συμπίπτει και με κάτι που είχα βρει σε ένα ξένο sight που ανάλογα με την ημερομηνία βρίσκεις τη θέση πλανητών κάπως πιο χοντρικά βέβαια.Η απορία μου έχει να κάνει με το οτι στο χάρτη που μου παραθέσατε ο πλανήτης Έρως βρίσκεται στις 13 μοίρες και 43'' στον πέμπτο μου οίκο στον σκορπιό και απ'ότι βλέπω τα στοιχεία που έχετε βάλει είναι σωστά.Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει;:unsure:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Isis View Post
    DrMaroulita ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όμως έχω μία απορία.Σας είχα ζητήσει τη θέση του Έρως στο γενέθλιο χάρτη μου και μου το είχατε βρει στις 22 μοίρες και 22'' στον ένατο οίκο μου στους ιχθείς.Αυτό συμπίπτει και με κάτι που είχα βρει σε ένα ξένο sight που ανάλογα με την ημερομηνία βρίσκεις τη θέση πλανητών κάπως πιο χοντρικά βέβαια.Η απορία μου έχει να κάνει με το οτι στο χάρτη που μου παραθέσατε ο πλανήτης Έρως βρίσκεται στις 13 μοίρες και 43'' στον πέμπτο μου οίκο στον σκορπιό και απ'ότι βλέπω τα στοιχεία που έχετε βάλει είναι σωστά.Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει;:unsure:
    Αυτό που μου είχες ζητήσει αρχικά ήταν η θέση του αστεροειδούς Ερω 433, όπου είναι στους Ιχθύς. Στον χάρτη σου έχω παραθέσει και τις θέσεις των υποθετικών πλανητών της Ουράνιαν, όπου ένας από αυτούς είναι ο Cupido που βρίσκεται στον Σκορπιό και είναι διαφορετικός από τον αστεροειδή Ερω.

Α οk! Νόμιζα πως ήταν το ίδιο! Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by magdalini8 View Post
    ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ...ΛΟΙΠΟΝ... 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΩΡΑ 15:10 ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ...ΚΑΙ ΟΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΟΨΕΙΣ...Η' ΚΑΛΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Αγαπητή magdalini8,
    σου επισυνάπτω τον χάρτη σου εδώ.

Quote Originally Posted by lifeslife View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΣ 4.10.83 ΣΤΙΣ 14 Μ.Μ. ΕΠΙΣΗς ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ:bigsmile:
    Αγαπητή lifeslife,
    δώσε μας και τον τόπο γέννησης για να βγει ο χάρτης!
    (επίσης... η ενότητα δεν κάνει προσωπικές προβλέψεις....)

Quote Originally Posted by elinor View Post
    Γεια σας!

Θα ήθελα να μου βγαλετε το χάρτη μου με θέσεις πλανητοειδών κ απλανών αστέρων,καθώς και να με πληροφορήσετε για το αν υπάρχει κάποιος σχηματισμός Ταυ-τετραγώνου, μεγάλου τριγώνου ή σταυρού.Γεννήθηκα κοζάνη 15-12-88 στις 13 κ 15 το μεσημέρι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
    Αγαπητή elinor,
    για τους απλανείς αστέρες μπορείς να συμβουλευτείς κάποια άρθρα που υπάρχουν, καθώς με το παρόν αστρολογικό πρόγραμμα δεν βγαίνουν πάνω στον χάρτη.

Όσον αφορά τους πλανητοειδείς:
    ο Χείρων είναι στις 04 μοίρες και 56 λεπτά του Καρκίνου (ανάδρομος) και στον 4ο οίκο
    η Ηρα στις 9 μοιρες και 13 λεπτά της Παρθένου και στον 6ο οίκο
    η Εστία στις 17 μοίρες και 39 λεπτά του Σκορπιού και στον 8ο οίκο
    η Δήμητρα στις 21 μοίρες και 37 λεπτά των Ιχθύων και στον 12ο οίκο
    η Παλλάδα στις 14 μοίρες και 27 λεπτά του Υδροχόου και στον 11ο οίκο.

Για τους πλανητικούς σχηματισμούς που υπάρχουν στον γενέθλιο χάρτη σου μπορείς να δεις εδώ.

Καλησπέρα! Παλιότερα μου είχατε ετοιμάσει τον χάρτη μου με το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την χειμερινή ωρα και διαπίστωσα κάποια αναντισοιχία με αυτό που χρησιμοποιεί την θερινή ώρα.
    Θα μπορούσατε να μου ετοιμάσετε έναν χάρτη με βάση τη θερινή ώρα και πίνακες με θέσεις πλανητών, πλανητοειδών, όψεις κλπ.; Γεννήθηκα στις 28/9/78 στην Σπάρτη.
    Ευχαριστώ πολύ!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Nepheli View Post
    Καλησπέρα! Παλιότερα μου είχατε ετοιμάσει τον χάρτη μου με το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την χειμερινή ωρα και διαπίστωσα κάποια αναντισοιχία με αυτό που χρησιμοποιεί την θερινή ώρα.
    Θα μπορούσατε να μου ετοιμάσετε έναν χάρτη με βάση τη θερινή ώρα και πίνακες με θέσεις πλανητών, πλανητοειδών, όψεις κλπ.; Γεννήθηκα στις 28/9/78 στην Σπάρτη.
    Ευχαριστώ πολύ!
    Χωρίς ώρα γεννήσεως πάντως χάρτης δε βγαίνει...
    Μπορώ να παραθέσω χάρτη, αλλά χρειάζεται ώρα γεννησης.

Η ώρα είναι 18:15. Τελικά ενημερωθήκατε από τον κατασκευαστή του πραγράμματος γιατί υπήρχε αναντιστοιχία στο υπολογισμό του ωροσκοπίου, όπως σας είχα επισημάνει παλιότερα;Γιατί απάντηση δεν πήρα...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 456 users browsing this thread. (0 members and 456 guests)