s
Συμμετοχή του myHoroscope στο Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
    Όνομα:
    Σωκράτης

Συμμετοχή του myHoroscope στο Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα το Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών που γίνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αγ. Βασιλείου στο Περιστέρι). Το myHoroscope και το περιοδικό ζωή & ζώδια συμμετέχουν ενεργά με περίπτερο (Νο 65-67). Εχθές έγινε με επιτυχία η ομιλία του Δρ Χρήστου Παΐζη με θέμα Ενεργειακή, Σημειολογική & Αρχετυπική Θεμελίωση της Αστρολογίας –Το Ωροσκόπιο ως Δομή.

Δεκάδες φίλοι επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και συνομίλησαν με τους συνεργάτες του site και του περιοδικού. Συνεργάτες αστρολόγοι αλλά και μέλη της δυναμικής ομάδας μας των Editors έδωσαν το παρόν!
    Θα φροντίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους με φωτογραφικό υλικό γιατί μια φωτογραφία είναι ίση με χίλιες λέξεις.
    Είστε όλοι προσκαλεσμένοι να μας γνωρίσετε από κοντά από 3 έως 7 Μαΐου.
    Ώρες λειτουργίας: 10.00 έως 21.30, είσοδος ελεύθερη

Μείνετε συντονισμένοι

O εκδότης του ζωή και ζώδια Δημήτρης Μέλλος και το δικό μας αστέρι Λίλιαν Σίμου, καλή φίλη
    και ενεργή αστρολόγος του myHoroscope

O εκδότης του περιοδικού ζωή και ζώδια (αριστερά) Δημήτρης Μέλλος και ο δικός μας Δρ. Χρήστος Παΐζης
    ποζάρουν για την κάμερα του myHoroscope

¶λλος ένας δικός μας ο Μελέτης Μπαφαλούκος που διατηρεί και δικό του περίπτερο στο φεστιβάλ

Ο συνεργάτης μας καθηγητής Δρ. Χρήστος Παΐζης κατά τη διάρκεια της διάλεξής του!

Ο φίλος μας αστρολόγος Περικλής Καραμηνάς στις εκδόσεις Ηλίανθος

Στα ποστ που ακολουθούν θα προσθέτουμε φωτογραφικό υλικό
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Βασίλης

Re: Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών

Καλημέρα σε όλους....

η 2η μέρα του φεστιβάλ ήταν μία έκπληξη για μένα.. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα συγκεντρωμένες αντιπροσωπείες από τόσο διαφορετικούς χώρους του New Age και Ethnic... Πολλή αστρολογία, αρκετή υγιεινή διατροφή, συσκευές μασάζ και σιάτσου, αρώματα, αριθμολογία σκέτη ή με ολίγη αρχαιολατρεία, ινδικά έπιπλα και πολλά βιβλιοπωλεία...

Χώροι που μέχρι τώρα δεν είχα για να είμαι ειλικρινής συνδέσει στο μυαλό μου, πολυεθνικές εταιρίες υγιεινής διατροφής στο ίδιο μέρος με το επίσημο βιβλιωπωλείο της Σαηεντολογίας και αρκετούς σημαντικούς αστρολόγους...

Tο επιστέγασμα του ανακατέματος ήταν ότι μία κοπελίτσα που φορούσε τη μπλούζα Liftoff της Herbalife μου πρότεινε με επιμονή το Ζωή και Ζώδια... Όλα αχταρμάς, αλλά μες τον αχταρμά και ιδέες για σύνθεση που δεν είχα ξανασκεφτεί. Έκανα αρκετή ώρα να συνηθίσω στις εντυπώσεις.

Στη θεματολογία διέκρινα κάπου μία έλλειψη - νομίζω - του χώρου της Yoga... Πέραν αυτού υπήρχαν πολλοί χαρτομάντεις - και εδώ να πω για να επιστήσω την προσοψή ότι συνάντησα πρώην προσωπική φίλη που δεν είχε ιδέα από χαρτιά και έριχνε την τράπουλα σε πελάτες. Προς γνώσην και συμμόφωση για να ελέγχουμε ποιος και πώς μας προβλέπει το μέλλον.

Ο χώρος συνολικά ήταν μικρός, ένας χώρος όμως που σε λίγο χρόνο μπορούσε να διακρίνει κανείς πολλά πράγματα... Την προσωπικότητα του κάθε αστρολόγου - μου έκανε εντύπωση και ξαφνιάστηκα που είδα τόσα ονόματα, δεν πήγα προετοιμασμένος - μία τάση κάπως εξιδανίκευσης κάποιων ανθρώπων - "πες τα, για σένα ήρθαμε να σε δούμε", τις προσωπικές αβρότητες των συναδέλφων, τον ενθουσιασμό των ερασιτεχνών που ήθελαν κάπου κι αυτοί να βγουν μία φωτογραφία με τους μεγάλους...

Ο Κος Χορταρέας με εξέπληξε θετικά, καθώς η εμφάνιση του ήταν πολύ προσιτή και οικεία (καμία σχέση με την κάποια εκκεντρικότητα στην TV). Έχω ακούσει ότι είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Λέοντα. Αν ισχύει αυτό, εμένα μου φάνηκε να του βγαίνει η πλευρά του Καρκίνου.

Ο Κος Παίζης ήταν πάνω από όλα αυτό που επαγγέλεται, ένας πολύ καλός καθηγητής που σκοπό είχε να διδάξει και μεταδώσει γνώση και μας παρέπεμψε δυο τρεις φορές να διαβάσουμε το άρθρο του για την αστρολογία που θα εκδοθεί στο περιοδικό Ελληνική Αγωγή.

Η Κα Δαμουράκη έδειχνε απασχολημένη σε ραντεβού, ενώ άλλοι αστρολόγοι περιμεναν υπομονετικά στα περίπτερα τους για τους επισκέπτες...

Πολύ πέραση είχαν τα αρώματα, τα μασάζ και τα βιβλία.

Κάνοντας δύο βόλτες μάζευε κανείς ένα σωρό βιβλία και περιοδικά... Κι η επόμενη μέρα του Σαββάτου ξεκίνησε με άγχος για να ξεφυλλίσουμε τις χτεσινές εντυπώσεις...

Πιθανόν να ξαναβρεθούμε την Κυριακή που μιλάει ο Κος Μπαφαλούκος...

Καλή αντάμωση σε όσους πάνε και επισκεφτείτε το... Είναι κάτι καινούριο αυτή η σύνθεση που τώρα γεννιέται...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Φυλλένια

Πράγματι, πρόκειται για ένα πολύχρωμο φεστιβάλ και όχι επαγγελματική έκθεση με την αυστηρή έννοια του όρου. Είναι ενδιαφέρουσα, ίσως γιατί έχει περισσότερο ερασιτεχνική (με την καλή σημασία) αύρα και οι συμμετέχοντες είναι περισσότεροι εξοικειωμένοι με τον ανθρώπινο παράγοντα παρά με ο,τιδήποτε άλλο έστω και αν αυτό τους αποφέρει επαγγελματικό κέρδος.
    Στη βόλτα σας θα βρείτε από βιολογικά προϊόντα, καλλυντικά, feng shui, βιβλία, μουσικά cd, διακοσμητικά, κοσμήματα, μέχρι αστρολόγους, αστρολογικές αναλύσεις, και περιοδικά του χώρου όπως το δικό μας ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ στον ίδιο χώρο με το site του ΜyHoroscope που όπως είναι φυσικό αποτελεί έναν από τους πόλους έλξης και meeting point γνωστών και μη αστρολόγων, όπως ο καθηγητής κος Παίζης, ο κος Μ. Μπαφαλούκος που έχει και δικό του αξιόλογο περίπτερο με πολύ καλή φιλοξενία και ενημέρωση σε αστρολογικά θέματα, ο κ. Καραμηνάς, η κα Μύριαμ, ο γείτονας κος Γεράρδος ευχάριστος και ομιλητικός που ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τα θέματα που παρουσιάζει το Μyhoroscope και άλλοι που δεν πρόλαβα να συναντήσω το διάστημα που βρέθηκα στο περίπτερο του ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ-My Horoscope.

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις μου από την παρουσίαση του καθηγητή κου Παϊζη, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, η οποία αφορούσε τόσο το εξειδικευμένο όσο και ερασιτεχνικό κοινό του. Στο βαθμό που γνωρίζω, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων από τον χώρο της αστρολογίας, παραβρέθηκαν στην ομιλία του η οποία είχε ως θέμα την Ενεργειακή, Σημειολογική και Αρχετυπική θεωρία της Αστρολογίας. Θέμα ενδιαφέρον, θεμελιωμένο στο φιλοσοφικό υπόβαθρο της Αστρολογικής Τέχνης, γεγονός που δυστυχώς ξεχνάμε και ο κ. καθηγητής θεωρεί υπεύθυνο για το πεσμένο γόητρο και την κακή χρήση της αστρολογίας στις μέρες μας. Αναπτύσσοντας τις θέσεις του για την αστρολογία, αναφέρθηκε στην εντατική χρήση της μέχρι και το τέλος του Μεσαίωνα ως μέρος της Φυσικής Φιλοσοφίας, αυτό που σήμερα εν μέρει αποκαλούμε φυσικές επιστήμες, ιατρική κλπ (οπότε αντικαταστάθηκε από το Μηχανιστικό Παράδειγμα), επέστησε την προσοχή μας στην ορθή χρήση της, στις γνώσεις που οφείλει να έχει ο σημερινός αστρολόγος, από την Ιστορία, την Κοινωνιολογία, την Ψυχολογία, τη Φιλοσοφία, αλλά και τα Μαθηματικά, την Αστρονομία και τη Φυσική, επεσήμανε την απαραίτητη διασύνδεσή της με τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες σε επιστημονικό επίπεδο, και τέλος συνέστησε να αποφεύγουμε "δια ροπάλου" να συγχέουμε τα αστροφυσικά φαινόμενα με τα αστρολογικά, και να εμπλεκόμαστε σε αντίστοιχες ερμηνείες που δεν επιδέχονται εμπειρικής επαλήθευσης, προς το παρόν, αφήνοντας ανοικτή την πόρτα στο μέλλον.

Αύριο, Κυριακή στις 7 το απόγευμα, ο συνεργάτης μας κος Μελέτης Μπαφαλούκος θα μιλήσει για ένα εξίσου ενδιαφέρον θέμα, τους Πλανητικούς κύκλους, την Ιστορικη τους καταγραφή και τις μελλοντικές εκτιμήσεις. Σε μια προσωπική συνομιλία που είχα μαζί του, μου τόνισε ότι έχει ασχοληθεί ερευνητικά με το ζήτημα των Πλανητικών κύκλων, όπως του 20 ετούς κύκλου Δία-Κρόνου, τους κύκλους του Πλούτωνα κλπ και αποδίδει μεγάλη σημασία στην επανεμφάνισή τους στο ατομικό ωροσκόπιο. Μια μικρή γεύση, που σύντομα θα έρθει στη επικαιρότητα, είναι το άρθρο του που δημοσιεύεται στο site μας, "Η κρίση που έρχεται και ποιος φοβάται τον Πλούτωνα". Πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία για τα μέλη του σάιτ μας να επισκεφθούν το Φεστιβάλ και να έχουν μια προσωπική εμπειρία. Το MyHoroscope, στηρίζει αυτές τις προσπάθειες.

Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Όνομα:
    Κωστής

Προσωπικά επειδή πήγα νωρίς δεν βρήκα κόσμο στο περίπτερο του περιοδικού και αυτό έκανε πιο εύκολη τη δουλειά να του βουτήξω ένα τεύχος.
    Δεν διέκρινα αστρολόγους πολύ γνωστούς. Πολύ χαρτάκι, ταρό, πετρούλες και οργασμός χρωμάτων. Είναι ένα όμορφο πανηγύρι έξω από τη φιλοσοφία και τα ενδιαφέροντά μου όμως αυτό δεν με εμπόδισε να διασκεδάσω.

Το πιθανότερο αύριο να συναντηθούμε όλοι στο περίπτερο του ζωή και ζώδια αλλά και την ομιλία του Μ. Μπαφαλούκου. Σήμερα το πρωί έκανα ένα πέρασμα αστραπή και είχε περισσότερο κόσμο. Εικάζω η κορύφωση θα γίνει σήμερα το βράδυ αλλά και αύριο όλη την ημέρα.

Μου αρέσει το περίπτερο του ζωή και ζώδια που μας φιλοξενεί. Τολμώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο από του γνωστού και οικονομικά πιο εύρωστου ¶στρα και Όραμα με καμία υποκειμενική κρίση. Λυπάμαι που δεν ενημερωθήκαμε πιο γρήγορα να δημιουργήσουμε σημαντικές εκπλήξεις τέτοιες που μόνο εμείς του myHoroscope μπορούμε.

Θα χαρώ πολύ να δω μέλη μας να έρθουν αύριο να περάσουν λίγες ευχάριστες ώρες μαζί μας.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Αντωνία

Re: Συμμετοχή του myHoroscope στο Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών

Καλησπέρα κι από μένα.

Το πρώτο πέρασμά μου από το φεστιβάλ ήταν κατά τις 1μμ της Πέμπτης, όταν δηλαδή ακόμα δεν ήταν έτοιμα όλα. Πολλά περίπτερα δεν είχαν καλοστηθεί ακόμα. Η βόλτα μου ήταν με την μορφή τρεχάλας. Βασικά πήγα για να πάρω το πρόγραμμα ομιλιών.
    Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Ήταν ότι πιο λογικό να βλέπεις περίπτερα με εκδόσεις,-αν και δεν είχαν κάτι φρέσκο και ζωντανό κατά την γνώμη μου. Ο Πύρινος Κόσμος πχ μπορούσε να έχει και άλλους τίτλους.
    Δύο περίπτερα με πέτρες μου άρεσαν περισσότερο, τον ένα τον ήξερα και ξαφνιάστηκα ευχάριστα που έλαβε μέρος και σε αυτή την έκθεση-συνήθως τον έβλεπα σε εκθέσεις κοσμήματος- και τον άλλο χάρηκα που τον γνώρισα.
    Σε ένα τρίτο περίπτερο με ημιπολύτιμους η κοπέλα επέμενε να μετονομάζει το μάτι τίγρης σε μάτι γάτας. Έφυγα πριν γίνω τίγρης...
    Πλάκα είχε αυτός με το μασάζ, να με κυνηγάει να μου βάλει τον δονητή στον αυχένα, να προσπαθώ να του εξηγήσω ότι το μηχάνημα είναι μια χαρά, απλά εγώ
    έχω ένα επιτελείο από 3 άντρες να με ξίνουν με τα χεράκια τους και δεν είχα κανένα λόγο να το αγοράσω...(εδώ γελάτε).
    Φτάνοντας στο τέλος, και με 2 κιλά διαφημιστικά στα χέρια, σκέφτηκα ότι στην
    υποδοχή, μαζί με το πρόγραμμα έπρεπε να δίνεται και μια τσάντα για τα προσπέκτ που σωριδών μαζεύει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις. Ζητιάνεψα μια του σούπερ μάρκετ που την είχαν για πέταμα λέει...(για να δείτε την αξία των σκουπιδιών).

Την άλλη μέρα το απόγευμα Παρασκευής, και έχοντας προγραμματίσει να ακούσω την κ. Σπίγγου και κ. Πα[FONT='Times New Roman']ΐζη , μπαίνοντας καταλαβαίνω ότι ακυρώθηκε η ομιλία της κ. Σπίγγου. Κρίμα, γιατί όλες οι ομιλίες από ότι κατάλαβα ήταν ενδιαφέρουσες.

Ο κ. Μπαφαλούκος ήταν άψογος οικοδεσπότης, το περίπτερο του Ζωή και ζώδια πολύ καλό και με φρέσκο περιοδικό Μαΐου όχι Απριλίου μερικών μερικών...

Για πρώτη φορά η έκθεση πήγε καλά νομίζω. Του χρόνου θα είναι καλύτερη και μεγαλύτερη νομίζω. Προσωπικά ήταν μεγάλη μου χαρά που πήγα. Κρίμα που σήμερα δεν μπόρεσα να πάω σε μερικές ομιλίες. Οι ευκαιρίες όμως πάντα θα υπάρχουν για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για κάτι.

Τις ευχαριστίες μου επίσης στον τόσο αγαπημένο μου αυτό χώρο του myhoroscope που μας ανοίγει ορίζοντες !!!!!

Με αγάπη
    Αντωνία
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Σωκράτης

Οι Editors & Staff στο Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών

Editors & Staff: Η δυναμική ομάδα του myHoroscope.gr. Θα πήγαιναν στο Φεστιβάλ αλλά σήμερα ουσιαστικά με εκπροσώπησαν όταν τους ζήτησα να παραβρεθούν περισσότερη ώρα στο χώρο του περιπτέρου μας, όπως θα έκανα εγώ αν είχα ξεπεράσει το κάταγμα του ποδιού που με βασανίζει μερικούς μήνες και δυσχεραίνει τις κοινωνικές δραστηριότητες.

Τις εντυπώσεις τους από τη σημερινή ημέρα θα τις γράψουν οι ίδιοι (για να δικαιολογήσουν και το μισθό τους) :toung:
    Μέχρι τότε όπως υποσχέθηκα θα βάλω φωτογραφίες τους από τη σημερινή ημέρα...

(Τις χειρότερες για να τους εκθέσω)

Who is who? Τους γνωρίζετε σαν fillenia DrMaroulita, kia, friary, Vasilis13
    Είναι τα καμάρια μας που παρουσιάζουν τέλειες μεταφράσεις αλλά και εργασίες αναφοράς. Βρείτε τους....
    Μαζί τους ο Δ. Μέλλος, η Λίλιαν Σίμου και ο Περικλής Καραμηνάς

De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Πήγα και εγώ στην έκθεση. Γενικά μου έδωσε την εντύπωση του "μικρού". Ίσως έτσι να είναι καλύτερα, γιατί δεν ζαλίστηκα από τα πολλά-πολλά. Βέβαια, από την άλλη μία-δύο ωρίτσες φτάνουν και περισσεύουν για να επισκευτείς όλα τα περίπτερα.
    Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...

Όνομα:
    Μαρία

Προτού σχολιάσω περί του φεστιβάλ, θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν φταίνε τα "μοντέλα" γι' αυτό που βλέπετε.... ο φωτογράφος φταίει και αυτός που κάνει επιλογή των φωτογραφιών.................. :toung:

Θα επανέλθω!!:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Για το Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών έχω γενικώς να κάνω θετικά σχόλια! Κόσμος πολύς, διαφορετικός, που δοκιμάζει τα πάντα (και την μασαζοκαρέκλα και την βιοένεργεια και το μασάζ με τα κόκκινα φωτάκια και το ρεϊκι και τις κουρτίνες από του Χυτίρογλου και την χαρτομαντεία εεεε και λίγο από αστρολογία....) Πραγματικά υπήρχε ένας περίεργος συγκερασμός πραγμάτων και φιλοσοφιών, που σε μένα προσωπικά ήταν ανοίκειος, αλλά όχι με την αρνητική έννοια.

Η ομιλία του κ. Μπαφαλούκου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Παρόλο που υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον προτζέκτορα και δεν μπόρεσε να γίνει η παρουσίαση μέσω υπολογιστή, το θέμα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και ο ίδιος αρκετά κατανοητός για τον μέσο γνώστη αστρολογίας. Το μεγαλύτερο μέρος από την παρουσίασή του την έχουμε μαγνητοφωνήσει, οπότε πιστεύω πως αύριο θα μπορέσουμε να σας παραθέσουμε έστω ένα μικρό δείγμα από όσα χρήσιμα και άκρως πληροφοριακά ανέφερε ο κ. Μπαφαλούκος!

Όνομα:
    Μαιρη

Το Φεστιβάλ, ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Μόνο μικρό δεν θα το χαρακτήριζα, με τόσο γεμάτο πρόγραμμα που είχε. Ομιλίες απο αξιόλογους αστρολόγους, αν κι εγώ είχα τη χαρά να παρακολουθήσω μόνο του κου Μπαφαλούκου, η οποία ήταν εξαιρετική. Μόνο που ο περιορισμένος χρόνος (μας "έφαγαν" 20 λεπτά περίπου) δεν του επέτρεψε να επεκταθεί όσο θα ήθελε.
    Από ότι είδα, είχε σεμινάρια με πρακτικές ρεφλεξολογίας και μακιγιάζ live :bigsmile:
    Στα περίπτερα ήταν όλοι ιδιαιτέρως ευγενικοί και το έντυπο υλικό που μπορούσες να μαζέψεις τεράστιο. Τα χέρια μου πιάστηκαν απο το βάρος. Φυλλάδια, περιοδικά κλπ.
    Είχε αρκετά περίπτερα με λίθους, μηχάνημα που διαβάζει την αύρα, ενεργειακές θεραπείες κλπ κλπ.
    Μπορούσες να κάνεις ρέικι, σιάτσου, μασάζ, μακιγιάζ ΚΑΙ να μάθεις και τη μοίρα σου. Σε αρκετά περίπτερα υπήρχαν Ταρω ρίχτρες πρόθυμες. Το γεγονός ότι υπήρχε η παρουσία αξιόλογων αστρολόγων όπως ο κος Παϊζης, ο κος Μπαφαλούκος και ο κος Καραμηνάς, πιστεύω οτι ανέβασε το πρεστιζ του Φεστιβάλ.
    Το περίπτερο του Ζωή και Ζώδια και του Myhoroscope, ήταν πάντως το μεγαλύτερο και το πιο ωραίο αντικειμενικά. Ωραία διακοσμημένο, με πολλές ευχάριστες και χαμογελαστές παρουσίες και τον κύριο Μέλλο με την μηχανή ανα χείρας (ας μην ποζάραμε αν δεν θέλαμε..... :embarrest )

Προλαβαίνετε να πάτε μέχρι αύριο που τελειώνει. Αξίζει πραγματικά.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

•  

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)