s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 141
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 141 of 200 FirstFirst ... 41 91 131 137 138 139 140 141 142 143 144 145 151 191 ... LastLast
Results 1,401 to 1,410 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ.

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Διαβασα σε ενα αρθρο για τις 4 οψεις του Ερμη!Ο δικος μου σε ποιο σταδιο ειναι??Και κατι αλλο ειναι καμμενος απο τον Ηλιο μου??Ευχαριστω εκ των προτερων:bigsmile:17 12 90 Αθηνα 20:40
    Toksotaki,
    Το ερώτημα σου έχει μεταφερθεί εδώ καθώς στο thread που το έθεσες (Οι θέσεις των πλανητών σας) δεν είναι το σωστό.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μάθω που βρίσκονται .. η λίλιθ και ο κλήρος της τύχης στο ωροσκόπιο μου .

Εχω γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 1981 στο Ηράκλειο Κρήτης και ώρα 02:30

Σας ευχαριστώ :bigsmile:
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980..Είμαι κοπέλα.Με την ώρα γέννησης μου οι γνώμες διίστανται..Είναι απο 10:15 εώς 10:30 το πρωί..Θα ήθελα αν μπορείτε εκτός απο το να μου πείτε τις θέσεις των πλανητών μου στον γενέθλιο μου χάρτη να μου πείτε τελικά ποιος είναι ο ωροσκόπος μου..Είμαι νέο μέλος και θα εκτιμούσα την βοήθεια..
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

5. Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Καλημέρα
    Γνωρίζω
    για την ημερομηνία 10/9/75 (11:30 π.μ.):
    ο Κλήρος γάμου βρίσκεται στις 24 μοίρες και 08 λεπτά του Καρκίνου

για την ημερομηνία 27/12/69 (12:00 μ.μ.):
    ο Κλήρος γάμου βρίσκεται στις 24 μοίρες και 17 λεπτά του Τοξότη

Θα μπορούσα να μάθω σε ποιόν οίκο βρίσκεται??
    Marilena

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by Isis View Post
    DrMaroulita αν είναι εύκολο θα με εξυπηρετούσε πολύ να μου έβγαζες τον γενέθλιο χάρτη, με θέσεις πλανητών, πλανητοειδών,αστεροειδών πλανητών της Ουράνιαν και όψεις(26/2/'85 ώρα13:55 Αθήνα).Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Aγαπητή Isis,
    μπορείς να δεις εδώ τον χάρτη σου με όσα ζήτησες! Θα σε βοηθήσει επίσης και αυτή η σελίδα με τα αστρολογικά σύμβολα.

Quote Originally Posted by zali View Post
    καλησπερα

θα ηθελα να μου βγαλετε τον γενεθλιον χαρτη μου
    και που βρισκετε ο βορειος δεσμος μου.

γεννηθηκα 25/9/1976 ΩΡΑ 16.00 Μ.Μ
    ΡΟΔΟ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Αγαπητή zali,
    μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου (και οι Δεσμοί της Σελήνης περιλαμβάνονται). Θα σε βοηθήσει επίσης και αυτή η σελίδα με τα αστρολογικά σύμβολα.

Quote Originally Posted by sexy View Post
    θα μπορουσα παρακαλω να εχω και εγω ολα τα συμβολα στο χαρτη μου ηρα.αδης και τα αλλα γεννηθηκα 9-11-1967 της12.30 το μεσημερη στην κερκυρα:toung:
    Αγαπητή sexy,
    μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ. Επίσης θα σε βοηθήσει και αυτή η σελίδα με τα αστρολογικά σύμβολα.

Quote Originally Posted by dandie View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ FORUM.. ΔΙΑΝΥΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΤΟΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ?! ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 16/03/84 ΣΤΙΣ 09:30-09:35(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ η' ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ?? ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?!) ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 20/03/80 ΣΤΙΣ 02:35-02:45. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!:bigsmile:
    Αγαπητή dandie,

ο Χείρων βρίσκεται στις 28 μοίρες και 38 λεπτά του Ταύρου και στον 12ο οίκο (πολύ κοντά στον 1ο)
    η Ηρα στην 00 μοίρα και 23 λεπτά των Διδύμων και στον 1ο οίκο
    η Εστία στις 19 μοίρες και 26 λεπτά των Διδύμων και στον 1ο οίκο
    η Δήμητρα στις 29 μοίρες και 49 λεπτά των Ιχθύων και στον 11ο οίκο
    η Παλλάδα στις 29 μοίρες και 44 λεπτά του Υδροχόου και στον 10ο οίκο

Όσον αφορά τον ωροσκόπο σου, όντως βρίσκεσαι στο ματαίχμιο ζωδίων με την διαφορά αυτή των 5 λεπτών. Αν έχεις γεννηθεί στις 9:30 π.μ. ο ωροσκόπος σου είναι στις 28 μοίρες και 57 λεπτά του Ταύρου (Σελήνη στις 09 μοίρες και 59 λεπτά της Παρθένου), ενώ αν έχεις γεννηθεί στις 9:35 π.μ. βρίσκεται στην 00 μοίρα και 26 λεπτά των Διδύμων (Σελήνη στις 10 μοίρες και 03 λεπτά της Παρθένου). Θα μπορούσες ίσως να απευθυνθείς σε κάποιον εξειδικευμένο αστρολόγο, ο οποίος με κατάλληλες μεθόδους θα μπορέσει να σου βρει την ακριβή ώρα γέννησης, άρα να μάθεις και τον ωροσκόπο σου...

Οι θέσεις των πλανητοειδών για τον σύντροφό σου είναι οι εξής:

Χείρων στις 10 μοίρες και 51 λεπτά του Ταύρου και στον 4ο οίκο
    Ηρα σιτς 18 μοιρες και 45 λεπτά του Καρκίνου και στον 7ο οίκο
    Εστία στις 23 μοίρες και 51 λεπτά του Ταύρου και στον 5ο οίκο
    Δήμητρα στις 03 μοιρες και 44 λεπτά του Ταύρου και στον 4ο οίκο
    Παλλάδα στις 23 μοίρες και 16 λεπτά των Ιχθύων και στον 2ο οίκο

Ο Ωροσκόπος του βρίσκεται στις 11 μοιρες και 08 λεπτά του Αιγόκερω και η Σελήνη του στις 15 μοίρες του Ταύρου.

Θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε αν εχω σχεδια Ταυ-τετραγωνου,μεγαλου σταυρου,και μεγαλου τριγωνου στον γενεθλιο!Και κατι ακομα διαβασα οτι αν ο Ηλιος και η σεληνη κανουν συνοδο στις πρωτες μοιρες του ζωδιου τοτε εξασθενει τον ηλιο!Οι πρωτες μοιρες ειναι μεχρι ποσες???π.χ μεχρι 9???ΕΥχαριστω εκ των προτερων!(17 12 90 Αθηνα,20:40)
    Αγαπητό μου Toksotaki,
    στον χάρτη σου σχηματίζεται ένα Ταυ-Τετράγωνο (T-square) ανάμεσα σε Βόρειο Δεσμό - Μεσουράνημα και Equal Ascendant.

Επίσης, έχεις πάρα πολλά στέλλιουμ/ πολυαστρίες, μιας και ο 5ος και ο 6ος είναι φορτωμένοι!

3point stellium ανάμεσα σε:
    Σελήνη - Ηλιο - Βέρτεξ
    Σελήνη - Ερμή - Αφροδίτη
    Σελήνη - Ερμή - Ουρανό
    Σελήνη - Αφροδότη - Ουρανό
    Ηλιο - Ηρα - Βέρτεξ
    Εμή - Αφροδίτη - Ουρανό
    Ερμή - Αφροδίτη - Ποσειδώνα
    Ερμή - Ουρανό - Ποσειδώνα
    Αφροδίτη - Ουρανό - Ποσειδώνα
    Δία - Ωροσκόπο - Κλήρο Τύχης
    Χείρωνα - Νότιο Δεσμό - Equal Ascendant
    Νότιο Δεσμό - Equal Ascendant - Κλήρο της Τύχης

4point stellium ανάμεσα σε:
    Σελήνη - Ερμή - Αφροδίτη - Ουρανό
    Ερμή - Αφροδίτη - Ουρανό - Ποσειδώνα

Quote Originally Posted by magdalini8 View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ.
    Αγαπητή magdalini8,
    αν μπορείς πες μου και ακριβή ώρα γέννησης για να μπορέσω να φτιάξω τον χάρτη.

Quote Originally Posted by mariage View Post
    Καλησπέρα σας θα ήθελα να μάθω που βρίσκονται .. η λίλιθ και ο κλήρος της τύχης στο ωροσκόπιο μου .

Εχω γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 1981 στο Ηράκλειο Κρήτης και ώρα 02:30

Σας ευχαριστώ :bigsmile:
    Αγαπητή mariage,
    η Λίλιθ βρίσκεται στις 28 μοίρες και 13 λεπτά του Σκορπιού και στον 5ο οίκο και
    Κλήρο της Τύχης στις 04 μοίρες και 01 λεπτά του Κριού και στον 9ο οίκο.

Quote Originally Posted by sapientia3 View Post
    Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980..Είμαι κοπέλα.Με την ώρα γέννησης μου οι γνώμες διίστανται..Είναι απο 10:15 εώς 10:30 το πρωί..Θα ήθελα αν μπορείτε εκτός απο το να μου πείτε τις θέσεις των πλανητών μου στον γενέθλιο μου χάρτη να μου πείτε τελικά ποιος είναι ο ωροσκόπος μου..Είμαι νέο μέλος και θα εκτιμούσα την βοήθεια..
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
    Αγαπητή sapientia3,
    και με τις δύο ώρες που μου έχεις δώσει, ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στον Ζυγό, απλά μετακινείται κατά 3 μοίρες (10:15 π.μ.-> 26 μοίρες και 13 λεπτά του Ζυγού, 10:30 π.μ. -> 29 μοίρες και 11 λεπτά του Ζυγού). Επίσης δεν αλλάζει καθόλου η οικοθεσία του χάρτη σου.

Μπορείς να δεις εδώ τον χάρτη σου με τις θέσεις των πλανητών, όπως ζήτησες.

Quote Originally Posted by Rilena View Post
    Καλημέρα
    Γνωρίζω
    για την ημερομηνία 10/9/75 (11:30 π.μ.):
    ο Κλήρος γάμου βρίσκεται στις 24 μοίρες και 08 λεπτά του Καρκίνου

για την ημερομηνία 27/12/69 (12:00 μ.μ.):
    ο Κλήρος γάμου βρίσκεται στις 24 μοίρες και 17 λεπτά του Τοξότη

Θα μπορούσα να μάθω σε ποιόν οίκο βρίσκεται??
    Αγαπητή Rilena,

για την ημερομηνία 10/9/75 (11:30 π.μ.): ο Κλήρος γάμου βρίσκεται στις 24 μοίρες και 08 λεπτά του Καρκίνου και στον 9ο οίκο

για την ημερομηνία 27/12/69 (12:00 μ.μ.): ο Κλήρος γάμου βρίσκεται στις 24 μοίρες και 17 λεπτά του Τοξότη και στον 9ο οίκο.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Σας ευχαριστω πολυ:bigsmile: !Βασικα ομως οι πολυαστριες τι σχεση εχουν με αυτο που ρωτησα???Σχετιζεται με τα σχεδια που προανεφερα??Μηπως δεν καταλαβα κατι καλα,τα 4 stelium που μου γραφετε π.χ??Κατι ακομα...εχω ακουσει για 2 υπολογισμους οικων κατι για ισους και ανισους...θα μπορουσατε να μου βρειτε και με τις δυο τροπους τους οικους μου??:bigsmile: και επισης ο Ηλιος και η σεληνη μου διαβασα οτι κανουν συνοδο στις πρωτες μοιρες του ζωδιου μου μηπως αυτο εξασθενει τον Ηλιο μου??Οι πρωτες μοιρες ειναι μεχρι ποσες???π.χ μεχρι 9??θα ηθελα να βρειτε τον ΕQ εδω....31 12 92Θεσσαλ,2:50Ευχαριστω!

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Σας ευχαριστω πολυ:bigsmile: !Βασικα ομως οι πολυαστριες τι σχεση εχουν με αυτο που ρωτησα???Σχετιζεται με τα σχεδια που προανεφερα??Μηπως δεν καταλαβα κατι καλα,τα 4 stelium που μου γραφετε π.χ??Κατι ακομα...εχω ακουσει για 2 υπολογισμους οικων κατι για ισους και ανισους...θα μπορουσατε να μου βρειτε και με τις δυο τροπους τους οικους μου??:bigsmile: και επισης ο Ηλιος και η σεληνη μου διαβασα οτι κανουν συνοδο στις πρωτες μοιρες του ζωδιου μου μηπως αυτο εξασθενει τον Ηλιο μου??Οι πρωτες μοιρες ειναι μεχρι ποσες???π.χ μεχρι 9???
    Συγγνώμη αγαπητό μου Toksotaki που βγήκα εκτός θέματος....δεν θα το ξανακάνω! Συνήθως δίνω αυτά που μου ζητούν, απλά επειδή είχα κέφια σήμερα, είπα να δώσω κάτι παραπάνω. Το αφεντικό τρελλάθηκε ένα πράγμα! Και τα στέλιουμ/ πολυαστρίες θεωρούνται πλανητικοί σχηματισμοί, σαν αυτά που ζητησες να μάθεις αν υπάρχουν στον χάρτη σου. Ο γενέθλιός σου είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα με πολλούς σχηματισμούς τέτοιου είδους. Τα 3point stellium είναι τα στέλιουμ που σχηματίζονται ανάμεσα σε 3 πλανήτες/ σημεία, ενω τα 4point αυτά που σχηματίζονται ανάμεσα σε 4 πλανήτες/ σημεία. Όλα αυτά σχηματίζουν σύνοδο μεταξύ τους μέσα στα όρια των ανοχών που είναι αποδεκτές.

Σου παραθέτω εδώ τον γενέθλιό σου με το σύστημα των ίσων οίκων. Τον χάρτη σου με το σύστημα των άνισων οίκων μπορείς να τον δεις ξανά εδώ. Στον είχα παραθέσει σε προηγούμενο ποστ.

ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ...ΛΟΙΠΟΝ... 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΩΡΑ 15:10 ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ...ΚΑΙ ΟΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΟΨΕΙΣ...Η' ΚΑΛΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΣ 4.10.83 ΣΤΙΣ 14 Μ.Μ. ΕΠΙΣΗς ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 460 users browsing this thread. (0 members and 460 guests)