s
Δίδυμα αδέλφια - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
    Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Δίδυμα αδέλφια

Αγαπητή φίλη loulou

Έχετε όντως μία ιδιαιτερότητα. Επειδή όμως διεξήχθη όλη η κύηση παράλληλα, είναι σωστό να θεωρήσουμε δεκτή την αντιστροφή των ωροσκόπων για το πρώτο παιδί. Σωστά αναφέρετε τους οίκους, αλλά αν δεχθούμε την μεθοδολογία που επικρατεί για τα δίδυμα παιδάκια, τότε εσείς θα πρέπει να έχετε ωροσκόπο στον 7ο οίκο, ο 2ος οίκος σας να είναι στον 8ο οίκο κ.ο.κ. Όμως, πιστεύω πως αν το άλλο παιδάκι είχε φύγει νωρίτερα, φυσιολογικά, εσείς βγήκατε πρώτη. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα η εξήγηση για κάποιο στοιχείο στη σύλληψη που οδηγεί σε αυτή την μεθοδολογία. Μπορείτε να διαπιστώσετε τον ωροσκόπο σας από άλλες λεπτομέρειες, όπως ευαισθησίες υγείας, αλλά και γεγονότα ζωής, όταν μάθετε καλύτερα αστρολογία, ή αν ήδη γνωρίζετε.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: Δίδυμα αδέλφια

Αγαπητή κα Σίμου,

Πολύ ενδιαφέρον αυτό το θέμα με τα δίδυμα αδέλφια. Επειδή κι εγώ έχω δύο ανιψάκια δίδυμα (γεννημένα στις 31-3-2005 το πρώτο στις 10.46πμ και το δεύτερο στις 10.47πμ) μου δημιουργήθηκε η εξής απορία, γιατί η αλήθεια είναι έχω μπερδευτεί λίγο: Τελικά, ο ανιψιός μου που γεννήθηκε πρώτος, είναι ωροσκόπος Δίδυμος όπως θα ήταν αν είχε γεννηθεί χωρίς δίδυμο αδελφάκι, ή Τοξότης, δηλαδή το απέναντι ζώδιο?

Ευχαριστώ.

Jimlover

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)