s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 140
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 140 of 200 FirstFirst ... 40 90 130 136 137 138 139 140 141 142 143 144 150 190 ... LastLast
Results 1,391 to 1,400 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Ευχαριστώ πολύ DrMaroulita!!!

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    ο Μίδας βρίσκεται στην 01 μοίρα και 32 λεπτά του των Διδύμων και στον 2ο οίκο.
    ο κλήρος του θανάτου βρίσκεται στις 12 μοίρες και 01 λεπτό του Τοξότη και στον 8ο οίκο.

Ο Cupido βρίσκεται στις 18 μοιρες και 31 λεπτά του Σκορπιού και στον 8ο οίκο.

Eυχαριστώ πολύ!!:bigsmile:

DrMaroulita αν είναι εύκολο θα με εξυπηρετούσε πολύ να μου έβγαζες τον γενέθλιο χάρτη, με θέσεις πλανητών, πλανητοειδών,αστεροειδών πλανητών της Ουράνιαν και όψεις(26/2/'85 ώρα13:55 Αθήνα).Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Quote Originally Posted by zali View Post
    καλησπερα

θα ηθελα να μου βγαλετε τον γενεθλιον χαρτη μου
    και που βρισκετε ο βορειος δεσμος μου.

γεννηθηκα 25/9/1976 ΩΡΑ 16.00 Μ.Μ
    ΡΟΔΟ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

θα μπορουσα παρακαλω να εχω και εγω ολα τα συμβολα στο χαρτη μου ηρα.αδης και τα αλλα γεννηθηκα 9-11-1967 της12.30 το μεσημερη στην κερκυρα:toung:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ FORUM.. ΔΙΑΝΥΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΤΟΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ?! ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 16/03/84 ΣΤΙΣ 09:30-09:35(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ η' ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ?? ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?!) ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 20/03/80 ΣΤΙΣ 02:35-02:45. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!:bigsmile:

Όνομα:
    χρυσα

Re: Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΞΗ

hello!na kanw mia erwtisi?mporei na moy pei kapoios pws 8a brw pou exw tin sunodo mou?exw geni8ei 24/11/86 kai wra 12:30 to prwi.an xreiazeste kapoia alli pliroforia gia na mou to breite peite mou!

Μήπως εννοείς κάτι άλλο; Ας πούμε που βρίσκεται η Λίλιθ σου; (Μιας και σε αυτό το άρθρο ήταν το ποστ σου)

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by Μάνος Μαντάς View Post
    Αξιοσημείωτη είναι η πολυαστρία του 6ου σας και θα αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας ενημερώσετε για την διέλευση του Δία όταν στην 29 Νοεμβρίου θα έρθει σε ακριβή θέση συνόδου με τον Ήλιο σας αλλά και από την επόμενη χρονιά που θα αρχίσει να ενεργοποιεί έναν έναν τους προσωπικούς σας αλλά και τους εξωκρόνιους πλανήτες. Επίσης ενδιαφέρον για μένα θα είχε και η διέλευση του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε σχέση με το ωροσκόπιο σας......
    Εδω θα ειμαι στην πολυ ωραια σελιδα σας...θα σας ενημερωσω μην αμφιβαλετε για αυτο!Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε για τον γενεθλιο μου!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε αν εχω σχεδια Ταυ-τετραγωνου,μεγαλου σταυρου,και μεγαλου τριγωνου στον γενεθλιο!Και κατι ακομα διαβασα οτι αν ο Ηλιος και η σεληνη κανουν συνοδο στις πρωτες μοιρες του ζωδιου τοτε εξασθενει τον ηλιο!Οι πρωτες μοιρες ειναι μεχρι ποσες???π.χ μεχρι 9???ΕΥχαριστω εκ των προτερων!(17 12 90 Αθηνα,20:40)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 355 users browsing this thread. (0 members and 355 guests)