s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 139
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 139 of 200 FirstFirst ... 39 89 129 135 136 137 138 139 140 141 142 143 149 189 ... LastLast
Results 1,381 to 1,390 of 1994
  1. Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Αγαπητη φιλη,
    δεν ειναι εδώ η κατάλληλη ενότητα για επεξηγηση.
    Θα πρότεινα να επικοινωνήσετε με κάποιον απο τους Αστρολόγους μας ή να απευθυνθείτε στην ενότητα Ο Αστρολογος στο σπίτι σας!
    και οποιο μέλος ή Αστρολόγος μπορεσει θα σας απαντήσει:bigsmile:
    Επίσης υπάρχουν και άρθρα σχετικά να σας καθοδηγησουν όπως:
    Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους
    Μητέρα Η Ψυχή του Κόσμου και η Σελήνη του Αστρολογικού Ουρανού
    Φεγγαράκι μου λαμπρό... φέγγε μου να περπατώ!
    Συνοπτική Ερμηνεία Πλανητών
    Σε ευχαριστώ πολύ Kiarra
    Marilena

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Ευχαριστώ πολύ DrMaroulita!Γεννήθηκα 13 κ 15.Επίσης θα ήθελα να μάθω τη θέση του Μίδα, της sedna k του κλήρου του θανάτου..

καλησπερα

θα ηθελα να μου βγαλετε τον γενεθλιον χαρτη μου
    και που βρισκετε ο βορειος δεσμος μου.

γεννηθηκα 25/9/1976 ΩΡΑ 16.00 Μ.Μ
    ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by zali View Post
    καλησπερα

θα ηθελα να μου βγαλετε τον γενεθλιον χαρτη μου
    και που βρισκετε ο βορειος δεσμος μου.

γεννηθηκα 25/9/1976 ΩΡΑ 16.00 Μ.Μ
    ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αν μπορείς, πες μας ακριβή τόπο γέννησης, γιατί το ΕΛΛΑΔΑ είναι πολύ γενικό.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Σας παρακαλω θα μπορουσατε να βρειτε τον οικο στον οποιο η σεληνη μου βρισκεται??Προσπαθωντας να βρω τον οικο στον οποιο βρισκεται διαπιστωσα οτι η θεση της λιλιθ και της σεληνης μου ηταν στον ιδιο οικο,μηπως εκανα λαθος??νομιζω οτι δεν γινεται να βρισκονται στον ιδιο απο τεχνικης πλευρας!!οριστε ξανα τα στοιχεια μου17 12 90,20:40ΑθηναΕυχαριστω εκ των προτερων:bigsmile:

Καλησπέρα!Έχω γεννηθεί στις 26/2/'85 στις 13:55 στην Αθήνα και θα ήθελα να μάθω την ακριβή θέση των Έρως, Vertex, Χείρων, Ήρα, Εστία, Μίδας, Sedna και πλανήτη "ανιχνευτή" αν γίνεται.Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Μάνος

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Σας παρακαλω θα μπορουσατε να βρειτε τον οικο στον οποιο η σεληνη μου βρισκεται??Προσπαθωντας να βρω τον οικο στον οποιο βρισκεται διαπιστωσα οτι η θεση της λιλιθ και της σεληνης μου ηταν στον ιδιο οικο,μηπως εκανα λαθος??νομιζω οτι δεν γινεται να βρισκονται στον ιδιο απο τεχνικης πλευρας!!οριστε ξανα τα στοιχεια μου17 12 90,20:40ΑθηναΕυχαριστω εκ των προτερων:bigsmile:
    Δεν γνωρίζω αν έχετε ζητήσει να σας δώσουν τον αστρολογικό σας χάρτη. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σχεδόν όλοι σας οι πλανήτες στον Αιγόκερω. Αν έχετε δώσει σωστή ώρα γέννησης η Σελήνη σας είναι στον Αιγόκερω στον 5ο σας οίκο και η Μαύρη Σελήνη στον Τοξότη στον 5ο σας οίκο επίσης. Αξιοσημείωτη είναι η πολυαστρία του 6ου σας και θα αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας ενημερώσετε για την διέλευση του Δία όταν στην 29 Νοεμβρίου θα έρθει σε ακριβή θέση συνόδου με τον Ήλιο σας αλλά και από την επόμενη χρονιά που θα αρχίσει να ενεργοποιεί έναν έναν τους προσωπικούς σας αλλά και τους εξωκρόνιους πλανήτες. Επίσης ενδιαφέρον για μένα θα είχε και η διέλευση του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε σχέση με το ωροσκόπιο σας.........

Φυσικά μέχρι τότε θα υπάρξει χρόνος να μελετήσουμε ενδελεχώς το προσωπικό σας ωροσκόπιο το οποίο δεν πρέπει να σας φοβίζει (όπως διάβαζα σε άλλο ποστ) για κακοδαιμονίες κ.λπ.
    Ελπίζω να παρέκαμψα την αντίσταση του Ερμή σας στον Αιγόκερω
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by elinor View Post
    Ευχαριστώ πολύ DrMaroulita!Γεννήθηκα 13 κ 15.Επίσης θα ήθελα να μάθω τη θέση του Μίδα, της sedna k του κλήρου του θανάτου..
    Αγαπητή elinor,
    ο Μίδας βρίσκεται στην 01 μοίρα και 32 λεπτά του Των Διδύμων
    ο κλήρος του θανάτου βρίσκεται στις 12 μοίρες και 01 λεπτό του Τοξότη.

Quote Originally Posted by Isis View Post
    Καλησπέρα!Έχω γεννηθεί στις 26/2/'85 στις 13:55 στην Αθήνα και θα ήθελα να μάθω την ακριβή θέση των Έρως, Vertex, Χείρων, Ήρα, Εστία, Μίδας, Sedna και πλανήτη "ανιχνευτή" αν γίνεται.Ευχαριστώ!
    Αγαπητή Isis,
    ο Έρως βρίσκεται στις 22 μοίρες και 22 λεπτά των Ιχθύων και στον 9ο οίκο.
    το Βέρτεξ βρίσκεται στις 02 μοίρες και 05 λεπτά του Τοξότη και στον 5ο οίκο.
    ο Χείρων στις 03 μοίρες αι 25 λεπτά των Διδύμων και στον 11ο οίκο.
    η Ήρα στις 11 μοίρες του Ζυγού και στον 4ο οίκο (ανάδρομη).
    η Εστία στις 04 μοίρες και 52 λεπτά του Σκορπιού και στον 5ο οίκο.
    ο Μίδας στην 00 μοιρα και 02 λεπτά των Διδύμων και στον 11ο οίκο.βάσ

Για τον πλανήτη ανιχνευτή, θα πρέπει να δεις τον χάρτη σου και βάσει του αντίστοιχου άρθρου να δεις ποιος είναι ο πλανήτης ανιχνευτής. Δεν είναι δηλαδή συγκεκριμένος πλανήτης, αλλά αυτός που βρίσκεται ακριβώς πριν τον Ήλιο, στην δική σου περίπτωση δηλαδή ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται στον 7ο οίκο, στον Υδροχόο (ο Ήλιος σου είναι στον 9ο στους Ιχθύς).

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Αγαπητή elinor,
    ο Μίδας βρίσκεται στην 01 μοίρα και 32 λεπτά του Των Διδύμων
    ο κλήρος του θανάτου βρίσκεται στις 12 μοίρες και 01 λεπτό του Τοξότη.

Ευχαριστώ πολύ DrMaroulita!!Θα μπορούσες μήπως να μου πεις κ οίκο??κ επίσης θα ήθελα να μάθω κ τον οίκο του cupido.Παραθέτω κ πάλι στοιχεία γέννησης" 15/12/88 Κοζάνη κ ώρα 1 κ τέταρτο το μεσημέρι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by elinor View Post
    Ευχαριστώ πολύ DrMaroulita!!Θα μπορούσες μήπως να μου πεις κ οίκο??κ επίσης θα ήθελα να μάθω κ τον οίκο του cupido.Παραθέτω κ πάλι στοιχεία γέννησης" 15/12/88 Κοζάνη κ ώρα 1 κ τέταρτο το μεσημέρι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    ο Μίδας βρίσκεται στην 01 μοίρα και 32 λεπτά του των Διδύμων και στον 2ο οίκο.
    ο κλήρος του θανάτου βρίσκεται στις 12 μοίρες και 01 λεπτό του Τοξότη και στον 8ο οίκο.

Ο Cupido βρίσκεται στις 18 μοιρες και 31 λεπτά του Σκορπιού και στον 8ο οίκο.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)