s
Με τι browser ανοίγετε το MyHoroscope;;; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Με τι browser ανοίγετε το MyHoroscope;;;

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ανοίγω με Internet Explorer 7 και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

10 31.25%
  • Ανοίγω με Internet Explorer 6 και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

4 12.50%
  • Ανοίγω με ΙΕ παλιότερης έκδοσης απο 6 και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
  • Ανοίγω με Firefox και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

13 40.63%
  • Ανοίγω με Opera και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

2 6.25%
  • Ανοίγω με άλλον browser και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

1 3.13%
  • Ανοίγω με Internet Explorer 7 και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
  • Ανοίγω με Internet Explorer 6 και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
  • Ανοίγω με IE παλιότερης έκδοσης από 6 και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
  • Ανοίγω με Firefox και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

2 6.25%
  • Ανοίγω με Opera και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
  • Ανοίγω με άλλον browser και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 39 of 39

Re: Με τι browser ανοίγετε το MyHoroscope;;;

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    μμμμμμ...το ονομα Mozilla δεν με εμπνεει καθολου..Μου θυμιζει Godzilla...να το δοκιμασω λες?αν κρασαρει το κριμα στο λαιμο σου!και δεν ειμαι ασχετη...απλα δεν ειμαι εντελως σχετικη!! :bigsmile:
    Παντογνωστες Λιονταρια....

Πού να ήξερες;
    Πάντως ο mozilla κινείται πολύ καλύτερα από τον ΙΕ. Εγώ πλέον σχεδόν μόνο με mozilla ανοίγω:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Πού να ήξερες;
    Πάντως ο mozilla κινείται πολύ καλύτερα από τον ΙΕ. Εγώ πλέον σχεδόν μόνο με mozilla ανοίγω:bigsmile:
    Τι Θα επρεπε να ηξερα kiaRRa?:nuts: Για πες για πες...
    Περιεργος Ταυρος
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όλους άσχετους θα τους βγάλεις τελικά κύριε Διαχειριστά.....Απαπαπαπα κακός άνθρωπος που είσαι....

Όντως ο firefox είναι πολύ γρηγορότερος στο άνοιγμα της σελίδας σε σχέση με τον ΙΕ, διότι είναι πιο ελαφρύς και κάνει την πλοήγηση ακόμη πιο άνετη. Εγώ μία έτσι, μία αλλιώς. Αν αντιμετωπιζω προβλημα με τον ΙΕ (συνηθως να αργεί πολύ ή να κολλάει -πρόβλημα που ειχα ειδικά πριν κανω αναβάθμιση απο ΙΕ6 σε ΙΕ7), άνοιγω κυρίως με Γκοτζίλα :toung:
    Στο ίδιο στυλ με τον Γκοτζίλα και το ίδιο γρήγορος browser είναι και ο Opera.

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by kia View Post
    Όλους άσχετους θα τους βγάλεις τελικά.....Απαπαπαπα κακός άνθρωπος που είσαι....
    Ευχαριστω πολυ! Το κατεβασα το Godzilla εε το Mozilla εννοω..για να δω!
    Αγαπημενοι και πανεξυπνοι φιλικοι Υδροχοοι...:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Τι Θα επρεπε να ηξερα kiaRRa?:nuts: Για πες για πες...
    Περιεργος Ταυρος
    Αχ μακάρι να μπορούσα, αλλά θα με αποκεφαλίσει
    Πάντως μην τον ακούς:bigsmile: Μιλάει εκ πείρας

Επίσης για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μια ακόμα εναλλακτική λύση για web browser είναι και ο Οpera. Και με αυτόν όσες φορές άνοιξα, όλα έβαιναν τέλεια:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρια

Αχ μακάρι να μπορούσα, αλλά θα με αποκεφαλίσει
    Πάντως μην τον ακούς:bigsmile: Μιλάει εκ πείρας

Επίσης για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μια ακόμα εναλλακτική λύση για web browser είναι και ο Οpera. Και με αυτόν όσες φορές άνοιξα, όλα έβαιναν τέλεια:bigsmile:
    Μην φοβασαι.ειμαστε περισσοτερες! αποφασισα να τα βαλω ΟΛΑ και μετα μαντεψτε ποιος θα μου φτιαξει τον υπολογιστη αν χαλασει??και δωρεαν γιατι ειμαι και Ταυρος...
    Oscar Wilde

Αγαπημενοι και πανεξυπνοι φιλικοι Υδροχοοι...:bigsmile:
    Ναι, το έχει το ζώδιο παιδί μου..

Ναι, ακριβώς, γιατί είναι στο ίδιο στυλ με τον firefox. Το ίδιο ελαφρύς και γρήγορος.

Όνομα:
    Μαρια

Υποψιαζομαι οτι σε λιγο θα πεσει το μηνυμα :Λαθος Ενοτητα να πατε για πιτσι πιτσι παραδιπλα!:bigsmile: :bigsmile:
    Αντε θα ανοιξω το Mozilla....Και ο θεος του PC (αν ακουει...)μαζι μου...:nuts:
    Oscar Wilde

εγω μονο mozilla εδω και παρα πολυ καιρο και ολα καλα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)