s
Ερωτικά Τρίγωνα - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 16 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16
Results 151 to 159 of 159
    Όνομα:
    ΑΛΕΚΑ

Re: Ερωτικά Τρίγωνα

Quote Originally Posted by ege View Post
    Αστα να πάνε αλεκάκι μου.Χώρισαμε δυο βδομαδες πριν και τα εχω παίξει.Ειναι φορες που με το ζορι κρατιεμαι να μην πάρω.Αστα αστα ζουζου. Ελα να κλαψουμε μαζι...
    εμεις απισημα χωρισαμε πριν 3 μηνες αλλα μεχρι και πριν κανα μηνα ημασταν μαζι(ανεπισημα)!!γιατι βλεπεις αυτο που μασ εκανε να φτασουμε στον χωρισμο ηταν ο μπαμπακασ του που δεν ειχε στηλει τον γιοκα του στα τει για αγαπεσ και λουλουδια αλλα για να σπουδασει οπωσ ελεγε.(πειτε μοθ καποιοσ ποτε αυτοι οι αντρεσ θα παρουν την ζωη στα χερια τουσ και θα παψουν να βαζουν στισ σχεσεισ τουσ τον μπαμπα κ την μαμα????)τεσπα πανε τα κλαμματα οσο αφορα εμενα τα αφηνω σε εκεινον γιατι φταιει!!!!!!!!ετσι δεν ειναι?και συ ζουζουνα μου το ιδιο σου συνηστω να κανεισ..................
    μακια πολλα!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
    ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΓΑΠΟΥΝ
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!

Θα παρακαλούσα να μείνουμε στο θέμα των "ερωτικών τριγώνων" και να μην το προσωποποιούμε αν δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι σχετικό με αυτό. :bigsmile:
    Ευχαριστώ!

Φιλικά
    Skylorock

Όνομα:
    Κατερίνα

'Εχω δυστηχώς βρεθεί και στις τρεις γωνίες ενός ερωτικού τριγώνου. Εχω γινει η απατημένη, το τρίτο άτομο σε μια σχεση, όπως επίσης και αυτή που απατά. Από την εμπειρία μου το μοναδικό που έχει βγει απ'όλες αυτες τις ιστορίες είναι να πληγώνονται και οι τρεις.....
    Δυστηχώς όμως πολλές φορές δεν έχουμε τη δύναμη να αντισταθούμε στον πειρασμό όταν αυτος μας χτυπάει την πόρτα και έχει βάλει τα καλά του.....
    Μακάρι να είχαμε όλοι οι άνθρωποι τη δύναμη να αποφύγουμε τέτοιες καταστασεις.... Θα χάναμε όμως ταυτόχρονα υπέροχες εμπειρίες και έντονα συναισθήματα.....
    Βλέπεις πράγματα και λες "Γιατί". Ονειρύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω "Γιατί όχι"
    Τζωρτζ Μερναρντ Σο

Quote Originally Posted by katrin82 View Post
    Θα χάναμε όμως ταυτόχρονα υπέροχες εμπειρίες και έντονα συναισθήματα.....
    Υπέροχη εμπειρία δε θα το λέγα,αφού κι εσύ όπως λες στο τέλος πληγώνεσαι...Μια απλή εμπειρία είναι που για να πω την αλήθεια μου θα προτιμούσα να μην την είχα ζήσει...Βέβαια επιλογή μου ήταν που την έζησα μιας και στη δική μου περίπτωση ήξερα ότι ο τύπος είχε σχέση-άρα εγώ ήμουν το τρίτο άτομο-αλλά είναι αυτό που λες ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχεις τη δύναμη να αντισταθείς στον πειρασμό...

Τα συναισθήματα όντως είναι έντονα αλλά αξίζει να χαλάς τελικά την ψυχική σου ηρεμία για ένα έντονο συναίσθημα που μπορείς να βρεις κι αλλού;;;

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Υπέροχη εμπειρία δε θα το λέγα,αφού κι εσύ όπως λες στο τέλος πληγώνεσαι...Μια απλή εμπειρία είναι που για να πω την αλήθεια μου θα προτιμούσα να μην την είχα ζήσει...Βέβαια επιλογή μου ήταν που την έζησα μιας και στη δική μου περίπτωση ήξερα ότι ο τύπος είχε σχέση-άρα εγώ ήμουν το τρίτο άτομο-αλλά είναι αυτό που λες ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχεις τη δύναμη να αντισταθείς στον πειρασμό...

Τα συναισθήματα όντως είναι έντονα αλλά αξίζει να χαλάς τελικά την ψυχική σου ηρεμία για ένα έντονο συναίσθημα που μπορείς να βρεις κι αλλού;;;

Συμφωνώ ότι σίγουρα χαλάς την ψυχική σου ηρεμία στις "γεωμετρικές" σχέσεις αλλά νομίζω ο λόγος που κάποιος μπαίνει σ' αυτές, είναι ότι εκείνη την στιγμή πιστεύει ότι αυτό το έντονο συναίσθημα ΔΕΝ μπορεί να το βρει αλλού!!

Το κακό είναι ότι όταν πληγώνεσαι θεωρείς πολλές φορές τις εμπειρίες (όσο υπέροχες και αν ήταν αυτές) αποτέλεσμα ενός μεγάλου ψέματος ή μιας αυταπάτης. Το αν αξίζει τελικά ή όχι πιστεύω είναι άκρως υποκειμενικό!

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post

Και εγώ έχω βρεθεί και στις 3 γωνίες ενός τέτοιου τριγώνου και συμφωνώ μαζί σου SKYLOROCK..μια εμπειρία μέσα από την οποία σίγουρα χαλάς την ψυχική σου ηρεμία, γεμίζεις τύψεις και ενοχές αλλά προσωπικά έμαθα πολλά μέσα από αυτό το "τρίγωνο"...
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    Και εγώ έχω βρεθεί και στις 3 γωνίες ενός τέτοιου τριγώνου και συμφωνώ μαζί σου SKYLOROCK..μια εμπειρία μέσα από την οποία σίγουρα χαλάς την ψυχική σου ηρεμία, γεμίζεις τύψεις και ενοχές αλλά προσωπικά έμαθα πολλά μέσα από αυτό το "τρίγωνο"...
    Κι εγώ μέσα από το ερωτικό τρίγωνο που έζησα απομυθοποίησα κάποιον που ήμουν κολλημμένη μαζί του...
    Όσο ήμαστε μαζί κατέκρινε όλους όσοι κερατώνουν και τον είχα στο κεφάλι μου σαν τον ιδανικό άντρα!!!έναν άντρα αφοσιωμένο στη σχέση του...
    Όταν, όμως, χωρίσαμε και έκανε μια καινούρια σχέση την οποία και κεράτωσε μαζί μου (το ερωτικο τρίγωνο που λέγαμε ) ήρθε η απομυθοποίηση...

Οπότε είναι λογικό ότι όλοι κάτι μαθαίνουμε μέσα από τέτοιου είδους εμπειρίες...

Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και αγαπη αλλα οχι τριγωνικη αγαπη,να μας λειπει..Εγω δηλαδη γιατι δεν εχω ζησει ενα ερωτικο τριγωνακι (εστω τετραγωνακι βρε αδερφε) εγω δηλαδη στο πηγαδι κατουρησα?
    Γνωριζω οτι πληγωνονται και οι 3 οχι απο προσωπικη εμπειρια αλλα με οσα εχω ζησει μαζι με ενα πολυ καλο μου φιλαρακι (θηλυκου γενους).Εμπειρια μπορει να ειναι,υπεροχη ΔΕΝ θα το ελεγα οπως λεει και η σκυλοροκ.Και γιατι δηλαδη να με βαλω σε τετοιο τρυπακι απο την στιγμη που εντονα συναισθηματα μπορω να τα βρω και αλλου? Και αυτα οτι "δεν τα ελεγχουμε και δεν μπορουμε" δεν μπορω να τα ακουω,ολα γινονται,απλα εκεινη την στιγμη το μονο που κανουμε ειναι να σκεφτομαστε την παρτη μας και τιποτα αλλο,το κανουμε εχοντας παντα καποιο λογο και σκοπο!!Οχι οτι δεν τα ελεγχουμε κιολας...Ας πουμε,ο αλλος ειναι με αλλη εγω ειμαι το τριτο προσωπο με φωναζει να παω απο εκει και να παιχτει κατι,αντε αυτος ειναι λακαμας εγω γιατι να το κανω αυτο στον εαυτο μου?Γιατι Σιγουρα δεν μου κανω ΚΑΛΟ!!Ναι τον αγαπαω τον λατρευω ειμαι ερωτευμενη αλλα και μονο στη σκεψη οτι μπορει να αγγιζε και την αλλη πριν δυο ωρες και το επαιζε και ερωτευμενος,τσιτωνω!!και κατι ας πουμε απλο να μου δωσει οπως η αγκαλια (που για μενα σημαινει παρα πολλα) χανει της αξια της οταν την δινει ενα τετοιο ατομο!Υποκρισια ρε φιλε,δεν την παλευω εγω ετσι!! Παλι θα κλαψω αχ θυμηθηκα τον Νικομ Νικομ,μονο η αλεκα με καταλαβαινει τελικα!!:toung:

Quote Originally Posted by ege View Post
    Ας πουμε,ο αλλος ειναι με αλλη εγω ειμαι το τριτο προσωπο με φωναζει να παω απο εκει και να παιχτει κατι,αντε αυτος ειναι λακαμας εγω γιατι να το κανω αυτο στον εαυτο μου?Γιατι Σιγουρα δεν μου κανω ΚΑΛΟ!!:
    Έχεις δίκιο σε όσα λες και με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη αλλά εκείνη την ώρα δεν κοιτάς απλά την πάρτη σου όπως λες,σκέφτεσαι και το:"αφού δεν μπορώ να τον έχω ολοκληρωτικά,ας τον έχω έστω έτσι..."

Ξέρω ότι το μεγαλύτερο κακό το κάνουμε στον ίδιο μας τον εαυτό αποδεχόμενοι μια τέτοια κατάσταση κι ένα τέτοιο ερωτικό τρίγωνο αλλά....πολλοί δεν μπορούν να σκεφτούν τον εαυτό τους καν σε ένα ερωτικό τρίγωνο αλλά δε σημαίνει ότι όσοι το κάνουν ή το έχουν κάνει δε γνωρίζουν τι κακό κάνουν στον ίδιο τους τον εαυτό...

Εκείνη τη στιγμή μπορεί και να το βλέπουν σα ρίσκο..."Τι είχαμε,τι χάσαμε..." :unsure:
    Μετά καταλαβαίνουν τι είχαν και τι έχασαν....:sad2:

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)