s
Με τι browser ανοίγετε το MyHoroscope;;; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Με τι browser ανοίγετε το MyHoroscope;;;

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ανοίγω με Internet Explorer 7 και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

10 31.25%
  • Ανοίγω με Internet Explorer 6 και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

4 12.50%
  • Ανοίγω με ΙΕ παλιότερης έκδοσης απο 6 και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
  • Ανοίγω με Firefox και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

13 40.63%
  • Ανοίγω με Opera και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

2 6.25%
  • Ανοίγω με άλλον browser και βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

1 3.13%
  • Ανοίγω με Internet Explorer 7 και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
  • Ανοίγω με Internet Explorer 6 και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
  • Ανοίγω με IE παλιότερης έκδοσης από 6 και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
  • Ανοίγω με Firefox και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

2 6.25%
  • Ανοίγω με Opera και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
  • Ανοίγω με άλλον browser και δεν βλέπω τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα

0 0%
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 39

Re: Με τι browser ανοίγετε το MyHoroscope;;;

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Γυσικά και αντιμετωπίζεις. Το slide show το βλέπεις το μισό με μαύρη περιοχή η οποία σκεπάζει την εικόνα :toung:

¶σχετα λιοντάρια
    Και τσακωμένα με το πληκτρολόγιο...

Και με Opera πάντως ανοίγει κανονικότατα:bigsmile:

Γυσικά και αντιμετωπίζεις. Το slide show το βλέπεις το μισό με μαύρη περιοχή η οποία σκεπάζει την εικόνα :toung:

¶σχετα λιοντάρια
    Με πλήγωσες και είμαι και άρρωστη κοπέλα... (αυτό το είπα για να σου δημιουργήσω τύψεις :toung: )
    Πάντως εγώ νόμιζα ότι αυτό με το slide show είναι φυσιολογικό...Μη σου πω ότι μου άρεσε κιόλας...

Όνομα:
    Μαρια

Εγω παλι χρησιμοποιω ΙΕ 6.0 και μεχρι πριν διαβασω αυτο για το slide show ολα ηταν τελεια....Ποιο ειναι το slideshow που επρεπε να το βλεπω αλλιως και που δεν το βλεπω καθολου ?????

Και δεν ειμαι Λιονταρι για να ειμαι ασχετη....:toung:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Εγω παλι χρησιμοποιω ΙΕ 6.0 και μεχρι πριν διαβασω αυτο για το slide show ολα ηταν τελεια....Ποιο ειναι το slideshow που επρεπε να το βλεπω αλλιως και που δεν το βλεπω καθολου ?????

Και δεν ειμαι Λιονταρι για να ειμαι ασχετη....:toung:
    Το slide show είναι στην αρχική σελίδα, πάνω αριστερά, που γίνονται εναλλαγές εικόνων-διαφημίσεων.

Εγώ πάντως το βλέπω κανονικά, τίποτα κομμένο!
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Όνομα:
    Μαρια

Αααααα ευχαριστω πολυ!λοιπον...εκτος και αν ειναι σχεδιο...εγω το βλεπω μισο μαυρο!:toung:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Κωστής

Γι' αυτό η μαμά microsoft αντικατέστηκε τον ΙΕ6 με τον ΙΕ7 γιατί είχε διάφορα προβλήματα. Φάτε μάτια μαύρα ψάρια τώρα αντί για διαφάνεια :toung:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαρια

Γι' αυτό η μαμά microsoft αντικατέστηκε τον ΙΕ6 με τον ΙΕ7 γιατί είχε διάφορα προβλήματα. Φάτε μάτια μαύρα ψάρια τώρα αντί για διαφάνεια :toung:
    Εγω ξερω οτι οποια αντικατασταση εκανε η μαμα Microsoft οταν πηγα να την κανω εγω μου διελυσε το PC...Λοιπον θα κανω μια αναβαθμιση τωρα και ελπιζω να τα ξαναπουμε...απο αυτο το P C!
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Ααααααα τελεια...τωρα με τον ΙΕ7 βλεπω διαφανη αυτα που εβλεπα μαυρα!να τον εγκαταστησω και στον εγκεφαλο μου μπας και...χαχα
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Ααααααα τελεια...τωρα με τον ΙΕ7 βλεπω διαφανη αυτα που εβλεπα μαυρα!να τον εγκαταστησω και στον εγκεφαλο μου μπας και...χαχα
    Και γιατί δεν ανοίγεις σελίδες με Mozilla που είναι και ταχύτερος και έβαλες τον ΙΕ7, που ναι είναι πιο stable αλλά τελικά ΠΟΛΥΥΥΥ βαρύς;

Ασχετοι Ταύροι :toung:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαρια

Και γιατί δεν ανοίγεις σελίδες με Mozilla που είναι και ταχύτερος και έβαλες τον ΙΕ7, που ναι είναι πιο stable αλλά τελικά ΠΟΛΥΥΥΥ βαρύς;

Ασχετοι Ταύροι :toung:
    μμμμμμ...το ονομα Mozilla δεν με εμπνεει καθολου..Μου θυμιζει Godzilla...να το δοκιμασω λες?αν κρασαρει το κριμα στο λαιμο σου!και δεν ειμαι ασχετη...απλα δεν ειμαι εντελως σχετικη!! :bigsmile:
    Παντογνωστες Λιονταρια....
    Oscar Wilde

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)