- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 87 of 87
Thread: Προφητικά όνειρα
-
26-04-2007, 01:12 PM #81
Re: Προφητικά όνειρα
Δεν μπορώ να πιστέψω πως όλα αυτά είναι συμπτώσεις πάντως....:nuts:
-
26-04-2007, 01:18 PM #82
Πράγματι, παραείναι πολλά για να είναι συμπτώσεις...
¶ρα και πάλι καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο εσώτερος εαυτός μας γνωρίζει πολλά και κατά καιρούς μας ειδοποιεί:weird:
-
26-04-2007, 01:31 PM #83
Ονειρεύτηκα ότι ήμουν στο μπαλκόνι του σπιτιού του θείου μου κ είχα παει άκρη ακρη κ έσκυβα απο τα κάγκελα όσο περισσότερο μπορούσα - η ξαδέρφη μου, μου έλεγε ότι έτσι θα σπάσω τα κάγκελα κ ότι αυτό το κάνω από μικρή.. άρχισα σαν παιδί να τραβάω τα κάγκελα έως ότου τελικά τα έσπασα..
Μετα με είδα να κάνω μπάνιο με κρύο νερό κ άκουγα τους άλλους από έξω να λένε στην κόρη μου που είναι 20 μηνών ότι έπρεπε να φύγω μακριά..
βγήκα από το μπάνιο αλλά περνούσα απαρατήρητη αναμεσα τους κ είδα την κόρη μου να κλαίει..
από όταν ξύπνησα είμαι σφιγμένη κ δεν μπορώ να το εξηγήσω.
ΣΗΜ: στο μπαλκόνι όταν έπαιζα ήταν κ ο πατερας μου ο οποίος έχει πεθάνει εδω κ 1,5 χρόνο..
-
30-04-2007, 02:57 AM #84
Re: << προφητικά>> όνειρα
Την ίδια μέρα που έγραψα την άποψη μου για τα όνειρα βρεθήκαμε να δεχόμαστε καταπάτηση συνόρων κ από κάποιον άλλον να ρίχνει στο συγκεκριμένο χωράφι βρωμόνερα..
ήταν ειδοποίηση γι αυτό;
-
16-05-2008, 02:31 AM #85
εχω δει και βλεπω ονειρα που βγαινουν αλλωστε εχω σεληνη στον 8 οικο και ποσειδωνα στον 1 οικο [σκορπιο],οσο για τα προφητηκα ονειρα εχω δει δυο εχουν περασει 24 χρονια περιπου αλλα τα θυμαμαι σαν να ηταν τωρα,το ενα αφορουσε το παιδι μου και το αλλο εμενα το οποιο
με προειδοποιουσε ,ετσι εσωσα τον εαυτο μου απο ηλεκτροπληξεια ισως και θανατο δεν ξερω τι να πω....ειναι μερικες φορες καποια πραγματα που μας συμβαινουν που δεν εξηγουνται η εξ
ηγουνται...ποιος ξερει...
με εκτιμηση Δεσποινα Κουκι
-
16-05-2008, 11:47 AM #86
Ειχα να δω τον θειο μου...γυρω στα 10 χρονια..οπως επισης και να επικοινωνησω μαζι του..(ο πατερας μου μας απαγορευε οποια επαφη με την οικογενεια της μητερας μου ,η οποια πεθανε οταν ημουν 9 ετων).Ενα βραδυ λοιπον τον ονειρευτηκα με πρισμενο στομαχι..Την αλλη μερα δεν λεω τιποτα..καποια στιγμη το απογευματακι βγαινω για καφε με καποιους φιλους και ο αδερφος μου σε ενα αλλο καφε..Γυρω στις 4 η ωρα οπως κρατουσα το ποτηρι του καφε,ενοιωσα ενα κρυο ρευμα να με διαπερναει και γλιστραει απο τα χερια μου το ποτηρι και σπαει..μετα απο μερικα λεπτα ερχεται μια φιλη και μου λεει ,"ο αδερφος σου λιποθυμησε" και τον παμε σπιτι...πηγαινω και εγω μετα απο καποια ωρα σπιτι..μπαινω μεσα και ο αδερφος μου καθοταν διπλα στο τηλεφωνο..τον κοιταω και του λεω "Μην πεις τιποτα,ο θειος πεθανε.."....
-
17-05-2008, 06:39 PM #87
Θα συμφωνησω με τη Kia οτι δεν μπορει να ειναι ολα συμπτωσεις
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.