- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 87
Thread: Προφητικά όνειρα
-
23-04-2007, 10:07 PM #71
Re: Προφητικά όνειρα
Ασυνείδητα! Σου έχει γίνει βίωμα τρόπον τινά
Αλλά δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από αυτά. Αντίθετα να μάθουμε να ζούμε με αυτά
Γενικότερα όποια λειτουργία εξετάζει η ψυχολογία έχει ενδιαφέρον, γιατί μαθαίνουμε περισσότερα για μας τους ίδιους! Πως αντιδράμε γενικά σε καταστάσεις και πως τις χειριζόμαστε. :idea:
-
23-04-2007, 10:09 PM #72
Ξερετε τι μου αρεσει πραγματικα σε αυτο το site οτι το προβλημα του καθενα (βλεπε εμενα και τα ονειρα μου...) το συζητατε πραγματικα ομως και με εντονη διαθεση προβληματισμου.Ετσι γιατι μπορει να αποτελει και θεμα για αλλους που δεν το εχουν σκεφτει.Μπραβο παιδια.
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
23-04-2007, 10:10 PM #73
Εξαιρω τον Dell Piero ο οποιος μονιμως κραζει...Αχαρη δουλεια και αυτη που διαλεξε παντως...πλακα κανω εεε...
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
23-04-2007, 10:16 PM #74
Μα αυτό ακριβώς το ρόλο επιτελεί το φορούμ. Στο συγκεκριμένο συζητάμε περιπτώσεις ονείρων που επαληθεύονται στην καθημερινότητα μας και πώς αυτά πιθανόν να συνδέονται με βαθύτερες διεργασίες του ανθρώπινου εγκέφαλου.
Ο Dell Piero δεν έχει τον πιο άχαρο αλλά τον πιο δύσκολο ρόλο: να μας επαναφέρει στην τάξη όταν ο ενθουσιασμός μας παρασύρει. Είναι τεράστια συμβολή αυτό στις συζητήσεις:bigsmile:
-
23-04-2007, 10:18 PM #75
-
23-04-2007, 10:20 PM #76
Oscar Wilde
-
24-04-2007, 04:51 AM #77
Geia sas paidia, epeidi den prolava na diavaso oles tis selides para mono merika post stin arxi, tha ithela na katatheso kai ego tin dikia mou empeiria oso afora ta oneira. Edo kai para polla xronia etsi kai do oti mou fevgei donti ston ipno mou panta matheno gia kapoion thanato. Ean to donti me ponesi i vgali aima tha einai apo poli kontino prosopo i siggeni, ean pali figei ksafnika (to donti) xoris pono apla tha matho tin alli mera gia kapoio thanato makrinou prosopou. Den iparxei periptosi na do afto to oneiro kai na min epalithefthei. Kata ta alla arketa apo ta oneira mou vgenoune oxi panta, alla mporo na erminevo kapoia apo afta. p.x otan vlepo aima kai analoga me tis eikones ksero oti tha ginei kati poli grigora. Afta :idea:
-
24-04-2007, 09:36 AM #78
Aγαπητή paros 1,
Θα σας παρακαλέσω να γράφετε μόνο με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες!:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινήεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
24-04-2007, 04:51 PM #79
Πραγματικα το δοντι στο ονειρο οταν φευγει ειναι καποιος συγγενης που 8α πεθανει..Παλια ειχα δει πισω δοντια να φευγουν και μετα καποιος παππους η γιαγια η 8εια μα8αινα οτι πε8ανε.Παντως απο προσωπικη εμπειρια 8α πω οτι το μπροστινο δοντι ειναι γονιος..Πριν απο 3 χρονια ειδα ενα ονειρο οτι κοιταχτηκα στον κα8ρεφτη και μουχε φυγει το πανω μπροστινο μου δοντι πριν καν το καταλαβω..Μετα απο λιγες μερες δυστυχως πε8ανε ο μπαμπας μου πολυ ξαφνικα!..Εκεινο που 8υμαμαι χαρακτηριστικα ηταν ακριβως 2 μερες πριν πε8ανει ο μπαμπας μου που μου ειπε οτι ειδε στον υπνο του την πε8αμενη του μανα οτι τον η8ελε να παει κοντα της..Και κατι αλλο πολυ περιεργο που συνεβη ηταν οτι η γιαγια μου λιγες μερες πριν πε8ανει ειδε στον υπνο της οτι ηταν σε ενα τεραστιο μαρμαρινο σπιτι με 8εα και με καγκελοπορτα..Η εξηγηση του ονειρου ειναι οτι μαρμαρινοι ειναι οι ταφοι,και καγκελοπορτα ειναι παντα η πορτα στα νεκροταφια..
Επισης ασχημο 8εωρω αν δεις καποιο μαυρο ζωο να σε δαγκωνει σε ονειρο..Ειτε μαυρο πουλι ειτε αγριο ζωο..Ειχα δει εναν μαυρο τεραστιο σκυλο να με δαγκωνει στο χερι οταν πε8ανε η γιαγια μου..Τελικα ολοι βλεπουμε ονειρα προφητικα και σιγουρα ειναι το υποσυνειδητο μας που μας προειδοποιει για κατι που 8α συμβει,καλο η κακο..Τελος πιστευω οτι σαφεστατα βλεπουμε και ομορφα ονειρα,αλλα 8υμομαστε τα κακα περισσοτερο επειδη συνηθως ξυπναμε αμεσως μετα απο εναν εφιαλτη..
-
26-04-2007, 12:47 PM #80
Δεν θυμάμαι πάντα τα όνειρα μου..
Αλλά υπαρχουν όνειρα μου που βγήκαν κ δεν γινόταν να γνωρίζω γι αυτά την συγκεκριμένη στιγμή..
Γυμνάσιο όταν ήμουν είδα ένα εντέλως περίεργο όνειρο που ήταν τόσο ζωντανό ώστε είχα σημάδι στο πρόσωπο για μια εβδομάδα στο πρόσωπο απο κάψιμο κ χρόνια μετά το άτομο που ονειρεύτηκα το παντρεύτηκα - δεν τον γνώριζα..
Πριν δώσω για το πτυχίο των αγγλικών δεν γνώριζα ότι μετα από κάποιους μήνες θα πήγαινα με τα άτομα που είδα στο όνειρο μου..
Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε ονειρεύτηκα γλέντι από βαφτίσια διδύμων κ εκει ήταν όλοι οι συγγενεις μου ζωντανοί κ νεκροί.. 2 εβδομάδες μετά ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος κ στον τρίτο μήνα αφού έπαθα μύλη κύηση μου είπαν οι γιατροί ότι πρέπει να κυοφορούσα δίδυμα..
Σήμερα είδα ενα περίεργο όνειρο..
δεν γνωρίζω τι σημαίνει.. ξέρω όμως ότι έχω ένα υπερβολικό σφίξιμο κ πάρα πολλά νεύρα σα να περιμένω κάτι κακό..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.