s
Προφητικά όνειρα - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 61 to 70 of 87

Re: Προφητικά όνειρα

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Για να καταλήξει να γινει φοβία, πιστεύω θα πρεπει να μην μπορεί το άτομο να το "διαχειριστεί".:embarrest
    Πολλά τραγούδια λέγονται έξω απο το χορό...:toung:

Ήμουν και μέσα στο χορό, αλλά όταν σταμάτησα να δίνω σημασία σε όνερα που με στενοχωρούσαν, αμέσως τα ξέχναγα. Οπότε και να έβγαιναν, δεν μου έκανε διαφορά...:noworry:

Quote Originally Posted by kia View Post
    ¶μα βλέπεις και εικόνες οι οποίες επαναλαμβάνονται σίγουρα παθαίνεις ένα σοκ.... όσο και να ναι λες "δεν μπορεί να είναι αληθινό αυτό που μόλις συνέβη". Μόνο να μην γίνουν φοβίες μετά...
    Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ήμουν και μέσα στο χορό, αλλά όταν σταμάτησα να δίνω σημασία σε όνερα που με στενοχωρούσαν, αμέσως τα ξέχναγα. Οπότε και να έβγαιναν, δεν μου έκανε διαφορά...:noworry:
    Σίγουρα στην αρχή, ένα άτομο δεν γνωρίζει πώς να το χειριστεί, αλλά με τον καιρό και όταν το φαινόμενο επαναλαμβάνεται, πρώτον το συνιθήζεις και δεύτερον το εκμεταλλεύεσαι...απλά επειδή πιστεύω οτι δεν μπορείς να προβλέψεις ακόμα και πότε αυτό θα σου συμβεί, δεν μπορεις να αποφύγεις και το πρώτο σόκ...

Πιστεύω όμως οτι το να φτάσεις στο επίπεδο να το εκμεταλλευτείς, πρέπει να γνωρίζεις πότε αυτό θα συμβεί ή και να το προκαλέσεις, και όχι να βρεθεις προ απροόπτου, του στύλ τώρα το είδα, δεν ξέρω όμως πότε θα συμβεί...αυτό κατά τη γνώμη μου θέλει ειδική πρακτική και ενασχόλιση με αυτό το θέμα...

Γενικώς πιστεύω οτι όλα τα άτομα έχουν τη δυνατότητα να προβλεψουν σημεία, λίγο ή περισσότερο...

Όνομα:
    Μαρια

Εγω προσωπικα επειδη υπαρχει ενα συγκεκριμενο ατομο στη ζωη μου το οποιο με εχει επηρεασει αρνητικα καθε φορα που θα συμβει κατι ασχημο το βλεπω στον υπνο μου.Οντως λοιπον το ονειρο ειναι προφητικο. Πιστευω ομως οτι ειναι θεμα και υποσυνειδητου αλλιως γιατι βλεπω αυτο το ατομο και οχι ενα αλλο συμβολο?:blink:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Εγω προσωπικα επειδη υπαρχει ενα συγκεκριμενο ατομο στη ζωη μου το οποιο με εχει επηρεασει αρνητικα καθε φορα που θα συμβει κατι ασχημο το βλεπω στον υπνο μου.Οντως λοιπον το ονειρο ειναι προφητικο. Πιστευω ομως οτι ειναι θεμα και υποσυνειδητου αλλιως γιατι βλεπω αυτο το ατομο και οχι ενα αλλο συμβολο?:blink:
    Με το που διάβασα την πρώτη πρόταση του ποστ σου κατευθείαν είπα ότι έχει μπλεχτεί το υποσυνείδητο με το συνειδητό σου (αν θα μπορούσε να ειπωθει κάτι τέτιο). Συνδέεις την αρνητική επιρροή που έχεις γι'αυτό το άτομο με κάτι κακό, άσχημο που θα μπορούσε να συμβεί. Φυσικά και δεν το κάνεις εσκεμμένα... Νομίζω πως μοιάζει σαν την εμμονή που μπορεί να έχουμε σε άλλες περιπτώσεις. Απλά εσένα σου βγαίνει σε όνειρο
    Τουλάχιστον, εφόσον αποδεδειγμένα συμβαίνει κάθε φορά που βλέπεις αυτό το άτομο να γινεται κάτι αρνητικό, ξέρεις ότι το πιο πιθανό είναι να γίνει κάτι. Ενώ αν ήταν σύμβολο, θα έπρεπε να κάτσεις, να ψάξεις και να βρεις τι σημαίνει και να το συνδέσεις αντίστοιχα με το γεγονός που θα συμβεί, εάν θα συμβεί, αν δε το χεις ξεχάσει κιόλας! :idea:

Quote Originally Posted by SONIA64 View Post
    Πιστέυω σε ένα πολύ συγκεκριμένο όνειρο.Το έχω δει δύο φορές στη ζωή μου.Την πρώτη φορά στα 16 και την δεύτερη στα 34.Ημουν ντυμένη νύφη και κοιτώντας τον εαυτό μου προς τα κάτω φορούσα μάυρες γόβες.Και τις δύο φορές έγινε κάτι πολύ κακό σε μένα, στο τέλος της ίδιας μέρας.Ειμαι άτομο με πολύ αυξημένη διαίσθηση και αντιλαμβάνομαι πράγματα πριν κάν συμβούν.Οπότε δεν είναι μόνο τα όνειρα για μένα προφητικά και εκτός αυτού όπως προαναφέρθηκε ο καθένας εχει τους δικούς του κώδικες για να ξεκλειδώνει τον ευατό του και να προφητεύει όνειρα και συναισθήματα.
    Οντως υπαρχουν τα προφητικα ονειρα!.Δε ξερω αν ειναι οι οψεις που εχω-Ηλιου τριγωνο με Ποσειδωνα,Ερμη τριγωνο με Ποσειδωνα,ο ωροσκοπος μου στο Σκορπιο και η Σεληνη μου στον καρκινο,(γενικα ολα τα ατομα με πλανητες σε νερο εχουν ανεπτυγμενη διαισθηση),αλλα εχω δει απιστευτα πολλα προφητικα ονειρα και μετα εχουν πε8ανει συγγενικα μου ατομα..Εχω δει πολλες φορες χωματα η γυφτακια και μετα εχω μα8ει 8ανατο η κατι πολυ κακο..Επισης το αιμα ειναι ονειρο που δειχνει κατι γρηγορο!..Πριν απο 13 χρονια ειχα δει ενα ονειρο οτι ειχα αιματα στο δεξι μου ποδι..Το ιδιο βραδυ επα8α ενα ατυχημα και το δεξι μου ποδι γεμισε οντως αιματα!..Βλεπω επισης στον υπνο μου καποιους πολυ κοντινους πε8αμενους συγγενεις μου να μου λενε κατι η να με προειδοποιουν για κατι και μετα να συμβαινει και στην πραγματικοτητα!!..Συμφωνω οτι ολοι εχουμε καποιους κωδικες και μπορουμε να καταλαβουμε και να προσδιορισουμε την πι8ανη ερμηνεια κα8ε ονειρου..

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by kia View Post
    Με το που διάβασα την πρώτη πρόταση του ποστ σου κατευθείαν είπα ότι έχει μπλεχτεί το υποσυνείδητο με το συνειδητό σου (αν θα μπορούσε να ειπωθει κάτι τέτιο). Συνδέεις την αρνητική επιρροή που έχεις γι'αυτό το άτομο με κάτι κακό, άσχημο που θα μπορούσε να συμβεί. Φυσικά και δεν το κάνεις εσκεμμένα... Νομίζω πως μοιάζει σαν την εμμονή που μπορεί να έχουμε σε άλλες περιπτώσεις. Απλά εσένα σου βγαίνει σε όνειρο
    Τουλάχιστον, εφόσον αποδεδειγμένα συμβαίνει κάθε φορά που βλέπεις αυτό το άτομο να γινεται κάτι αρνητικό, ξέρεις ότι το πιο πιθανό είναι να γίνει κάτι. Ενώ αν ήταν σύμβολο, θα έπρεπε να κάτσεις, να ψάξεις και να βρεις τι σημαίνει και να το συνδέσεις αντίστοιχα με το γεγονός που θα συμβεί, εάν θα συμβεί, αν δε το χεις ξεχάσει κιόλας! :idea:
    Εχεις απολυτο δικιο σε οσα ειπες.πως ξερω ομως οτι θα συμβει κατι κακο οποτε βλεπω αυτο το ατομο?και παντα με μια η δυο μερες διαφορα?και εγω δεν θελω να το πιστεψω και λεω αυτο που λες εσυ κι ομως!Περιεργο μου φαινεται..
    Η παρατηρηση με το συνειδητο και το υποσυνειδητο με προβληματισε πολυ...ειλικρινα..:worried:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Εχεις απολυτο δικιο σε οσα ειπες.πως ξερω ομως οτι θα συμβει κατι κακο οποτε βλεπω αυτο το ατομο?και παντα με μια η δυο μερες διαφορα?και εγω δεν θελω να το πιστεψω και λεω αυτο που λες εσυ κι ομως!Περιεργο μου φαινεται..
    Η παρατηρηση με το συνειδητο και το υποσυνειδητο με προβληματισε πολυ...ειλικρινα..:worried:
    Πιστεύω και εγώ πως το υποσυνείδητο σου προσπαθεί να σε προειδοποιήσει για κάποιο επερχόμενο γεγονός. Έσυ έχεις συνδέσει αυτό το άτομο με αρνητικές καταστάσεις. Δίνεις λοιπόν, εσύ η ίδια τη διέξοδο στο πώς το υποσυνείδητο σου θα σε ειδοποιήσει προκειμένου να προστατευτείς. :embarrest
    Γνωρίζεις ασυνείδητα ότι θα αντιδράσσεις επιφυλακτικά απέναντι σε ένα όνειρο με αυτό το άτομο και έτσι εξωτερκεύεται ο φόβος του μελλοντικού κακού:embarrest

Ήδη αναφορικά με την αυτόνομη λειτουργία του υποσυνείδητου αλλά και της "αποθήκης πληροφοριών" του ασυνείδητου που εξωτερικεύονται μέσω των ονείρων, πρωτοεπαναστάτησε ο Φρόϋντ απέναντι στις καθεστηκυϊες αντιλήψεις της επιστήμης

Όνομα:
    Μαρια

Σε ευχαριστω πολυ Kiarra.Ξερεις μερικες φορες το οτι εχεις διαισθηση για πραγματα δεν ειναι και πολυ ευχαριστο...Λιγη αναγνωση Φρουντ νομιζω θα ηταν διαφωτιστικη!
    Oscar Wilde

Πάντα μου άρεσε η άποψη του Φρόυντ αναφορικά με τη σημασιολογία των ονείρων. Εχει εξαιρετική εργασία επ'αυτού...

¶λλωστε και τα όνειρα-κατά την ταπεινή μου άποψη- είναι απλά ένας απο τους μηχανισμούς του ατόμου να γνωρίσει τον εαυτό του. Ακόμα και μέσα από όνειρα-προειδοποιήσεις:bigsmile:

Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)