s
Υπογραφές ή ανυπόγραφες; - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 63
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Υπογραφές ή ανυπόγραφες;

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Πάντως καλού κακού δεν θα παρκάρω κοντά... Αν είναι απο το Le Manns να καταλήξω στο συνεργείο

Η δε kia με την υπογραφή "όπως μέσα έτσι και εξω" προφανώς μπαινοβγαίνει απο πάρκιν σε πάρκιν
    Ε μην πονηρεύεσαι...
    Μπορεί να εννοεί την ένδυση. Κι εγώ καμιά φορά με τις φόρμες βγαίνω για τσιγάρα. Δεν νομίζω να εννοεί…

Εσυ εισαι πονηρός μου φαίνεται, εγω ειπα καθαρά πάρκιν.....

kiaaaaaaa, τι σημαίνει η υπογραφή σου????:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Πάντως το θέμα αναλύεται ρητορικώς, σημειολογικώς, σημασιολογικώς και σε όλα τα -ικώς....

Τελικά μόνο η δική μου υπογραφή προσφέρει κατιτί στο κοινωνικόν σύνολον τουτέστιν λέγω... :suspiciou

Έχασα λίγο την μπάλα με τόσα ποστ σε αυτό το θέμα :embarrest
    Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Η ζωη ειναι Ωραια πολυ Ωραια ομως αλλα...τα εχει με αλλον.Δηλαδη σε αλλον κανει τα χατηρια και οχι σε εμενα την φτωχη πλην τιμια Ταυρινα...
    Μην ανησυχείς... αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα ...και πολύ πιθανόν να τα έχει πάλι με άλλον...η ζωή πάντα λέμε! :nuts:

Quote Originally Posted by ek
    Ελπίζω τουλάχιστον (και φυσικά εύχομαι) να διαθέτεις αισθητήρες παρκαρίσματος. Ξέρεις, αυτοί που τοποθετούνται στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και ανιχνεύουν τα εμπόδια που βρίσκονται πίσω από το όχημα κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος και ειδοποιούν τον οδηγό με έναν ηχητικό βομβητή, που κάνουν το παρκάρισμα ευκολότερο και γρηγορότερο και πάνω απ'όλα, παρέχουν ασφάλεια στο παρκάρισμα...!!!
    Μου την δίνει αυτό το μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ.... σα να έχω δίπλα μου κάποιον να μου λέει πάτα φρένο, άσε γκάζι, μην τρέχεις, κόψε ταχύτητα, μην το ένα, μη το άλλο.... αααααα.... Όποιος δεν το πήρε νύχτα ξέρει πως να παρκάρει χωρίς βομβητές και μπιπ μπιπ... (roadrunner ένα πράγμα Φωωωωω :toung: )

Η δε kia με την υπογραφή "όπως μέσα έτσι και εξω" προφανώς μπαινοβγαίνει απο πάρκιν σε πάρκιν
    Ναι... είναι το αγαπημένο μου άθλημα, μετά το σέρφινγκ με ιστΙοσανίδα :embarrest :toung:

Quote Originally Posted by e k View Post
    Μπορεί να εννοεί την ένδυση. Κι εγώ καμιά φορά με τις φόρμες βγαίνω για τσιγάρα. Δεν νομίζω να εννοεί…
    kiaaaaaaa, τι σημαίνει η υπογραφή σου????:bigsmile:
    Αφήστε την φαντασία σας ελεύΤερη.... Οι υπογραφές μου πάντα κρύβουν ένα βαθύτερο νόημα... (:blink: )

Και νόμιζα, ότι λύθηκε το κρυπτολογικό της δικής σου υπογραφής. Πρέπει να μάθεις να κοιτάς δεξά-αριστερά όταν διασχίζεις δρόμο ή πας κάπου με το τουτού της φούλας σου....:bigsmile:

Αν αφήσουμε ελευΤερη τη φαντασία μας, πάει το θέμα. Θα επέμβει κανένα ΕΣΡ να μας κράξει....

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by kia View Post
    Μου την δίνει αυτό το μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ.... σα να έχω δίπλα μου κάποιον να μου λέει πάτα φρένο, άσε γκάζι, μην τρέχεις, κόψε ταχύτητα, μην το ένα, μη το άλλο.... αααααα.... Όποιος δεν το πήρε νύχτα ξέρει πως να παρκάρει χωρίς βομβητές και μπιπ μπιπ... (roadrunner ένα πράγμα Φωωωωω :toung: )
    Μπίπ μπίιιιπππ:nuts: ...Εγω μόνο από γκάζι ξέρω δυστηχώς...:toung:
    Αν ειχα διπλωμα θα επρεπε ομως να βαλουν ΟΛΟΙ οι άλλοι -μπιπ μπιπ μπιπ- συστημα εντοπισμού οτι πλησιάζω και να τρέξουν να σωθούν:embarrest
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Αν αφήσουμε ελευΤερη τη φαντασία μας, πάει το θέμα. Θα επέμβει κανένα ΕΣΡ να μας κράξει....
    Εγώ είπα να την αφήσετε ελεύΤερη... όχι να την εκφράσετε γραπτώς ...

(add)
    Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αν ειχα διπλωμα θα επρεπε ομως να βαλουν ΟΛΟΙ οι άλλοι -μπιπ μπιπ μπιπ- συστημα εντοπισμού οτι πλησιάζω και να τρέξουν να σωθούν:embarrest
    Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο... Μαθαίνουμε ένα ένα με τη σειρά του... εμαθες το γκάζι.. τωρα θα μάθεις και το φρένο. Δεν υπάρχει λόγος βιασυνης

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ....

Quote Originally Posted by roadrunner View Post

Όπως καταλαβαίνετε Θεσσαλονικείς, τρέξτε για μικτή ασφάλεια.....Κινδυνεύουμε!!!!

Θα φροντίσω να μην εκφράσω τότε τη φαντασία μου....(θα το κάνω άλλη στιγμη μεσα απο υπογραφη):bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Χα!!!
    ΚΑΙ η δική μου υπογραφή, σημαίνει ΟΠΩΣ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΞΩ.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα να κάνεις πνεύμα και να έχεις πνεύμα. Claudel

Όνομα:
    Αμαλία

Μπρος-πίσω, δεξιά-αριστερά ... έχει και στροφές ο δρόμος... ζαλίστηκα!

Σε μένα πάντα άρεσε το ρητό του Σωκράτη "Γηράσκω αεί διδασκόμενος".
    Έτσι, παραφράζοντας "ζω για να μαθαίνω ... τους άλλους" σημαίνει επιχειρώ να διδάξω αλλά τελικά διδάσκομαι η ίδια από τους άλλους.

¶λλωστε τα καλύτερα μαθήματα, έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις, όπως η αφοπλιστική ειλικρίνεια των παιδιών.

aquastar

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)