s
Αγένεια - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7
Results 61 to 70 of 70

Thread: Αγένεια

Re: Αγένεια

όπου λεξικό=μπαμπινιώτης?!?
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    όπου λεξικό=μπαμπινιώτης?!?
    "Λεξικο της συγχρονης ελληνικης δημοτικης γλωσσας" / Εμμανουηλ Κριαρα.
    αγενης:αυτος που δεν εχει τροπους καλης συμπεριφορας, που δεν ειναι ευγενικος, χυδαιος.

**υπαρχουν κι αλλοι εκτος του Μπαμπινιωτη...:toung: :toung: :toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    "Λεξικο της συγχρονης ελληνικης δημοτικης γλωσσας" / Εμμανουηλ Κριαρα.
    αγενης:αυτος που δεν εχει τροπους καλης συμπεριφορας, που δεν ειναι ευγενικος, χυδαιος.

**υπαρχουν κι αλλοι εκτος του Μπαμπινιωτη...:toung: :toung: :toung:
    με κάλυψες πλήρως...
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    με κάλυψες πλήρως...
    :bigsmile: :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    G

Η εμπειρία μου έμαθε ότι αγενείς άνθρωποι έχουν ερμή στον κριό. Η κατάσταση χειροτερεύει αν ο ερμής σχηματίζει σκληρές όψεις με άλλους πλανήτες. Γνωρίζω γυναίκα απελπιστικά χυδαία και αγενή με τον ακόλουθο χάρτη. Ηλίος στον ιχθύ, ερμή στον κριό (αλλά όχι σε σύνοδο με ήλιο) σε αντίθεση με πλούτωνα, καθώς και άρη στον ιχθύ σε αντίθεση με κρόνο (πολλή οργή δηλαδή). Έχει επίσης σύνοδο μεσουρανήματος με ουρανό στον σκορπιό (ατομιστής). Μπορεί ο ήλιος στους ιχθείς και ο ωροσκόπος υδροχόος να δίνουν έναν απατηλά γλυκό άνθρωπο, τελικά όμως η χυδαιότητα και η αγένεια, η οποία πολύ γρήγορα βγαίνει στην επιφάνεια, σε αφήνουν εμβρόντητο. Είμαι βέβαιος ότι αν ο ερμής δεν ήταν στον κριό τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, εφόσον θα υπήρχε η δυνατότητα σκέψης.
    Ευχαριστώ.

Όνομα:
    G

Επίσης θέλω να πώ ότι συμφωνώ με τον ορισμό της αγένειας που δίδεται παραπάνω. Διαφωνώ όμως για τους τοξότες οι οποίοι είναι γενικά εξαιρετικοί άνθρωποι. Πέραν της παραπάνω περιπτώσεως οι περισσότερο αγενείς άνθρωποι που έχω γνωρίσει είναι αιγόκεροι. Δεν γνωρίζω βέβαια λεπτομέρειες από το χάρτη τους γιατί και αυτοί μπορεί να έχουν κάτι στον κριό. Σε όποιους βιασθούν να απαντήσουν επισημαίνω ότι συμπαθώ τους κριούς. Απλά έχουν πρόβλημα με την έκφρασή τους, βίαζονται να την πετάξουν την μ.... Με άλλο ζώδιο έχω άχτι.

Quote Originally Posted by foxterrier_de View Post
    Σε όποιους βιασθούν να απαντήσουν επισημαίνω ότι συμπαθώ τους κριούς. Απλά έχουν πρόβλημα με την έκφρασή τους, βίαζονται να την πετάξουν την μ.... Με άλλο ζώδιο έχω άχτι.
    Υπογράφω με χίλια, αυτό άλλωστε γράφω και στο αρχικό ερώτημά μου περί 'Αρη, κυβερνήτη του Κριού. Οι γυναίκες είναι κάπως πιο εξευγενισμένες αλλά τους ξεφεύγουν επίσης πολλά μαργαριτάρια.
    Σημαντικός παράγοντας όμως που παραβλέπουμε είναι το θέμα χημεία μεταξύ των ανθρώπων. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν μόλις δουν κάποιον να τον αγκαλιάσουν, τόσο πολύ τον συμπαθούν, κι άλλοι που χωρίς εμφανή λόγο θα ήθελαν να του δώσουν μια και να τον στείλουν από κει που ήρθε. Πάντως μέχρι τώρα δεν θυμάμαι ποτέ να θέλησα να αγκαλιάσω Κριούς ή αυτούς με σημαντικά στοιχεία στον Κριό. Σε πολεμικό κλίμα δεν προχωράνε οι σχέσεις. Προτιμώ το αέρινο στοιχείο ως αισθητική και συμπεριφορά γενικότερα, αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν τα καλά και τα κακά τους, αυτά είναι γούστα.

Εγώ πάλι δεν θυμάμαι να ήθελα να αγκαλιάσω ποτέ μου Σκορπιούς..Ίσως γιατί η πρώτη μου γνωριμία με Σκορπιό ήταν με γυναίκα που είχε αρκετά χαρακτηριστικά του ζωδίου και σε αρκετά μεγάλο βαθμό...
    mpiskoto sokolatas

Ίσως ωροσκόπος Υδροχόος ή διάφοροι πλανήτες στον Υδροχόο, ίσως και κανένας 11ος οίκος με περίεργες όψεις.

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by foxterrier_de View Post
    Η εμπειρία μου έμαθε ότι αγενείς άνθρωποι έχουν ερμή στον κριό. Η κατάσταση χειροτερεύει αν ο ερμής σχηματίζει σκληρές όψεις με άλλους πλανήτες. Γνωρίζω γυναίκα απελπιστικά χυδαία και αγενή με τον ακόλουθο χάρτη. Ηλίος στον ιχθύ, ερμή στον κριό (αλλά όχι σε σύνοδο με ήλιο) σε αντίθεση με πλούτωνα, καθώς και άρη στον ιχθύ σε αντίθεση με κρόνο (πολλή οργή δηλαδή). Έχει επίσης σύνοδο μεσουρανήματος με ουρανό στον σκορπιό (ατομιστής). Μπορεί ο ήλιος στους ιχθείς και ο ωροσκόπος υδροχόος να δίνουν έναν απατηλά γλυκό άνθρωπο, τελικά όμως η χυδαιότητα και η αγένεια, η οποία πολύ γρήγορα βγαίνει στην επιφάνεια, σε αφήνουν εμβρόντητο. Είμαι βέβαιος ότι αν ο ερμής δεν ήταν στον κριό τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, εφόσον θα υπήρχε η δυνατότητα σκέψης.
    Ευχαριστώ.
    ΕΕεεεε...μμμμμ...συγγνωμη αλλα ειμαι Ταυρος με σεληνη στον Τοξοτη και Ερμη στον Κριο που κανει αντιθεση με Πλουτωνα αλλα αγενης δεν θα ελεγα οτι ειμαι...ουτε και οσοι ξερω θα το ελεγαν επισης..Απλα πιστευω οτι ενας τετοιος συνδυασμος Ερμη κανει την γλωσσα πολυ βιαστικη και λιγο σκληρη και τον ανθρωπο καχυποπτο.Η αγενεια μαλλον εχει να κανει με οψεις Ερμη και Αρη πιστευω.Τωρα η σεληνη στον Τοξοτη φαινεται λιγο αναισθητη λογω αμηχανιας στο συναισθημα..Λεω εγω τωρα...και επισης βασικο ειναι ποσο σημαντικες ειναι αλλες οψεις.ελπιζω να δικαιολογηθηκα αρκετα για την χαζη αντιθεση του χαρτη μου...

Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)