s
Προφητικά όνειρα - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 51 to 60 of 87

Re: Προφητικά όνειρα

Συμφωνώ κι εγώ... Ακόμα κι όταν δεν θυμάται το όνειρο, έχει ένα προαίσθημα για αυτό που θα γίνει...

Δεν το συζητάω.....είμαι ΠΑΝΤΑ σίγουρη ότι αυτό που θα δω βγαίνει. συνήθως ξυπνάω ουρλιάζοντας απο τον ύπνο μου και ας μην είναι τρομακτικό το όνειρο, αλλά είναι η γνώση ότι θα γίνει αυτό που βλέπω συγκλονιστική. βλέπω άπειρα όνειρα κάθε βράδυ, μεσημέρι ακόμα και στο μετρό όταν με παίρνει ο ύπνος. συνήθως στη δουλειά πάω σαν ούφο απο την αυπνία. και είναι και ο λόγος που αποφεύγω να κοιμάμαι νωρίς το βράδυ. ατέλειωτα παραδείγματα ονείρων που βγαίνουν μέχρι την επόμενη ημέρα το πολύ. την ημέρα που ξέκοψα τελείως με πολύ καλή μου φίλη είδα ότι είχα ένα σκυλάκι σπίτη μου, που το πρόσεχα και το αγαπούσα και αυτό γύρισε και με δάγκωσε. το απόγευμα με "πρόδωσε" πολύ άσχημα η φίλη μου. ένα μόνο απο τα παραδείγματα. είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ σίγουρη για το τι βλέπω και το τι σημαίνει και δεν β ασίζομαι σε κανέναν ονειροκρίτη αλλά καθαρά και μόνο στο τι συναίσθημα μου βγάζει το όνειρο. μπορεί να θυμάμαι και 10 όνειρα από κάθε νύχτα....

Βλέπω συνέχεια όνειρα που βαίνουν αληθινά.. Με την κολλητή μου είμασταν κολλητές 4 χρονια και ήμασταν υπερβολικά δεμένες.. Σπάνια δηλαδή βλέπεις τόσο δεμένους ανθρώπους μεταξύ τους και η φιλία μας ληταν υπέροχη.. Είχα δει πολλές φορές στον ύπνο μου την κολλητή μου να φοράει ρούχα τελείως διαφορετικά απ το στυλ της (φορούσε ροκ στυλ ρούχα και εγώ την έβλεπα να φοράει σατέν φορέματα) και γενικά να έχει στυλ πολύ girly..Εβλεπά επίσης ότι δεν έκανε καθόλου παρέα με μένα (που όσο ήμασταν κολλητές δεν είχε φίλους).. Της τα έλεγα και γελάγαμε γιατί μας φαίνονταν απίστευτα..Λίγο καιρό μετά η κολλητή μου άλλαξε τελείως στυλ, έγινε δηλ. girly και επίσης μαλώσαμε άσχημα..Έκτοτε σταμάτησε να μου μιλάει...
    Ένα άλλο όνειρο που είχα δει ήταν μια φίλη μου πάνω σε ένα χειρουργικό τραπέζι που θα έκαν εγχείρηση σκολεικοειδίτιδας (να πω ότι η φίλη μου δεν είχε ποτέ προβλήματα ούτε πόνους στην κοιλιά). Την επόμενη μέρα το πρωί η κοπέλα είχε πόνους στο σημείο που βρίσκεται η σκολεικωειδής απόφυση-υπόφυση πώς το λένε δεν ξέρω..:toung:

Όνομα:
    Γεωργία

Εγώ βασικά όταν βλέπω ένα όνειρο, συνήθως μου βγαίνει και μάλιστα επηρεάζομαι πάρα πολύ...Έχω δει πολλά προφητικά όνειρα και συνήθως τα περισσότερα είναι για κάτι κακό και όχι καλό...:blink: Κάποιες φορές βλέπω συγγενείς μου που έχουν πεθάνει και έρχονται στον ύπνο μου και είτε με προειδοποιούν για κάτι, είτε απλά μου δίνουν κουράγιο άμα περνάω μια δύσκολη κατάσταση.:unsure: Βέβαια υπάρχει ένα όνειρο το οποίο βλέπω συνέχεια και σε αυτό συνέχεια γυρίζω στο παλιό μου σπίτι, στο οποίο πέρασα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές και νομίζω ότι ζω εκεί πάλι και αυτό είναι κάτι που με βασανίζει πάρα πολύ στον ύπνο μου, γιατί δεν θέλω με τίποτα να θυμάμαι όσα πέρασα εκεί.. Πάντως υπάρχουν και όνειρα τα οποία είναι προφητικά και αυτό το έχω ζήσει περισσότερο από τη μαμά μου, η οποία 1 χρόνο πριν πεθάνει ο πατέρας μου έβλεπε συνέχεια ότι ήταν ντυμένη νύφη και έπρεπε να πάει στην εκλησία. στην οποία εκκλησία για να πας, έπρεπε να περάσει από ένα δάσος γεμάτο αγκάθια..Για έναν ολόκληρο χρόνο πέρναγε λίγο λίγο από το δάσος και λίγες μέρες πριν πεθάνει είδε ότι είχε φτάσει στην εκκλησία και το νυφικό είχε σκιστεί..Είναι κάτι το οποίο με έκανε να πιστέψω πως κάποιες φορές τα όνειρα προμηνύουν κάποιες φορές γεγονότα...Δυστυχώς..:unsure:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....πρέπει απλά να δεις την θετική πλευρά της υπόθεσης και να αξιοποιήσεις αυτό το χάρισμα προκειμένου είτε να προλάβεις καταστάσεις είτε αν αυτό δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστον να είσαι προετοιμασμένη να τις δεχθείς......

Όνομα:
    Γεωργία

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες! Δηλαδή ότι πρέπει να προλαβαίνω κάποια πράγματα εφόσον "προειδοποιούμαι" για κάτι άσχημο. Έλα όμως που δεν ξέρω πως θα το πω στον άλλον και φυσικά αν θα με πιστέψει... :blink: Υπάρχουν κάποιες φορές που λέω πως θα ήταν καλύτερα να μην έβλεπα τέτοια όνειρα! Γιατί άμα ξεκινάς την μέρα σου και έχεις την υπονοια ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί......σε ρίχνει πολυ!!!

Καλησπέρα και απο εμενα...
    Προσωπικά δεν μου έχει τύχει να δω κάποιο όνειρο και να το ερμηνεύσω ως προφητικό...τις περισσότερες φορές που έχω δει ένα όνειρο...αναλύοντάς το ανακαλύπτω και κάτι για τον εαυτό μου...χωρίς να αποκλείω οτι μπορούν να υπάρχουν και άτομα στα οποία συμβαίνει αυτό...

Αυτό που συμβαίνει σ'εμένα πολλές φορές είναι να προβλέψω κάποια πράγματα καθώς είμαι ξυπνητή...που κυρίως με προειδοποιούν για κίνδυνο...και ειδικά και όταν βλέπω και εικόνες που με τρομάζουν και επαναλαμβάνονται λίγο αργότερα είναι...τουλάχιστον...φρικαλ έο...

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Αυτό που συμβαίνει σ'εμένα πολλές φορές είναι να προβλέψω κάποια πράγματα καθώς είμαι ξυπνητή...που κυρίως με προειδοποιούν για κίνδυνο...και ειδικά και όταν βλέπω και εικόνες που με τρομάζουν και επαναλαμβάνονται λίγο αργότερα είναι...τουλάχιστον...φρικαλ έο...
    ¶μα βλέπεις και εικόνες οι οποίες επαναλαμβάνονται σίγουρα παθαίνεις ένα σοκ.... όσο και να ναι λες "δεν μπορεί να είναι αληθινό αυτό που μόλις συνέβη". Μόνο να μην γίνουν φοβίες μετά...

Καλά αυτό το σοκ είναι στην αρχή. Μετά απλά συμβιβάζεσαι με το γεγονός και στην καλύτερη περίπτωση το εμπιστεύεσαι ως δευτερεύον ένστικτο.

Για να καταλήξει να γινει φοβία, πιστεύω θα πρεπει να μην μπορεί το άτομο να το "διαχειριστεί".:embarrest

Το καλό, ή κακό...ή όπως το πάρει κανείς είναι πως το τελευταίο συμβάν προέκυψε πριν απο 2 χρόνια...και επειδή ήταν πολύ φρικαλέο, και κατεδίωκε εμένα προσωπικά διάλεξα να κλείσω μερικές πορτούλες στο μυαλό μου...ώστε να μην καταλήξω σε φρενοκομείο...απ΄ό,τι φαίνεται όμως δεν έκλεισαν και τόσο κάλά οι θύρες έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεπροβάλουν οι κεραίες μου και να με προειδοποιείσουν, πριν απο ένα μήνα, για κάτι κακό που θα συνέβαινε (χωρις αναμετάδοση αυτή τη φορά)

ψάχνοντας στο ίντερνετ για ανεξήγητα και μεταφυσικά έπεσα σε ιστοσελίδες που ισχυρίζονταν οτι το να προβλεπεις μόνο κάτι κακό...όχι μόνο για τον εαυτό σου ...είναι επειδή συντονίζεσαι με αρνητικές δυνάμεις...εκεί είναι που φρίκαρα περισσότερο...

ποιός ξέρει...:suspiciou

Υ.Γ. Μια φίλη, μου είχε ζητήσει να προβλέψω τους αριθμούς του Lotto...και θα τους προέβλεπα αλλά...για τι με πέρασε???

Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)