- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
-
13-04-2007, 08:03 PM #11
Re: John Lennon - Το φαινόμενο στην ιστορία της μουσικής
Πολυ καλη αναλυση!
-
14-09-2010, 10:14 PM #12
Παρακουλούθησα το άρθρο, αν και μου φάνηκε λίγο δύσκολο, γιατί είμαι γεννημένη την 9η Οκτωβρίου 1974. Έχω επίσης ωροσκόπο στον Κριό, Ερμή στο Σκορπιό, μεσουράνημα στον Αιγόκερω και τη Σελήνη μου στον 5ο! Φνταστείτε την έκπληξή μου λοιπόν... Ασχολούμαι με την συγγραφή και τη φωτογραφία και γενικότερα με την τέχνη. Ελπίζω όμως να μην έχω το τέλος του Λένον!
Ευχαριστώ
-
08-12-2010, 01:24 PM #13
Σαν σήμερα πριν 30 χρόνια....
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
08-12-2010, 07:23 PM #14
Κάποιοι θα το βρουν αστείο, αλλά ένιωσα την ανάγκη να σας πληροφορήσω για κάτι που ίσως να μην το ξέρατε. Σαφώς και ο Lennon είναι ένα από τα ιερά τέρατα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και σε καμία περίπτωση δεν συγχέω τα μεγέθη, όμως τα ανθρώπινα μεγέθη κρίνονται με την ψυχή και όχι με τα νούμερα.
Σαν σήμερα λοιπόν 8\12\2007, έφυγε από την ζωή μετά από αρκετή ταλαιπωρία, σε ηλικία 54 χρονών, ο στιχουργός, διαφημιστής και εκδότης, Γιώργος Κανελλόπουλος.
Ίσως να θυμάστε το «…τα γαλάζια σου γράμματα, τρυφερές αναμνήσεις…» ή το «..με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω…» ή το «άνοιξε το παράθυρο να μπει, να μπει δροσιά του Μάη..» ή το «Όλα καλά κι όλα ωραία, χθες ήσουν μ’ άλλονε παρέα…» ή το «Συγνώμη που σ’ αγάπησα πολύ, δεν ξέρω ν’ αγαπώ όμως πιο λίγο…» ή…ή…ή…
Αυτά και πολλά άλλα που θα μπορούσα να αραδιάσω, αλλά νομίζω ότι όλοι καταλάβατε ποιος ήταν.
Μπήκε στο στόμα μας με τα τραγούδια του, δημιουργώντας ένα λόγο για να υπάρχει ακόμα ανάμεσά μας.
Την χρονιά του 1980 στιγμάτισε τις μνήμες των παιδικών μας χρόνων (για όσους είναι της γενιάς μου) με την τότε πρωτοποριακή διαφήμιση κινουμένων σχεδίων, της κατσαριδούλα που την έλεγαν Τερέζα, μα πάτησε στο τέζα και τέζα. Τότε γινόταν ο χαμός και όλα τα παιδάκια το τραγουδούσαμε συνέχεια.
Ο Γιώργος Κανελλόπουλος το τελευταίο μέρος της ζωής του το πέρασε ως εκδότης βιβλίων και τα κατάφερνε και εκεί περίφημα!
Εξαιρετικό χιούμορ… Εξαιρετικό μυαλό… Εξαιρετικός ΦΙΛΟΣ! Απώλεια.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.