s
[Συζήτηση] Χείρων - Απόψεις και Θέσεις για τη σημασία του νέου πλανητοειδούς - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Re: Χείρων - Απόψεις και Θέσεις για τη σημασία του νέου πλανητοειδούς

Συμφωνώ απόλυτα για την ερμηνεία του χείρωνα στον 5ο οίκο

Ποια είναι η σημασία του ανάδρομου χείρωνα?

Ευχαριστώ

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή elinor

Ο ανάδρομος Χείρωνας φέρνει στο φως στοιχεία καρμικών καταβολών και είναι πιθανόν όσα περιγράφει να αφορούν προηγούμενες ενσαρκώσεις, για όσους δέχονται αυτή την φιλοσοφία ζωής.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Κα Σίμου
    ο Χείρωνας σε σύνοδο με Ηλιο ή ωροσκόπο μπορεί να δόσει στο άτομο κάποιο σημάδι στο σώμα,κάπου το έχω διαβάσει και θέλω να ρωτήσω αν αληθεύει

Οταν τον εχεις στο 12 λειτουργει περισσοτερο το δεξι μερος του εγκεφαλου ε....χμμμ!!!!
    Αλλα προβληματα με φωνη κτλ παρολο που ειναι στους διδυμους δεν εχω οποτε κραταω τα θετικα που με βολευουν!... Και αναδρομος αρα απο προηγουμενες ενσαρκωσεις...Την εχουμε την εξηγηση:bigsmile::toung:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    Κα Σίμου
    ο Χείρωνας σε σύνοδο με Ηλιο ή ωροσκόπο μπορεί να δόσει στο άτομο κάποιο σημάδι στο σώμα,κάπου το έχω διαβάσει και θέλω να ρωτήσω αν αληθεύει

Αυτό λέγεται από τους ερευνητές που ασχολήθηκαν στατιστικά μαζί του. Μπορεί όμως το σημάδι να είναι σε ψυχολογικό επίπεδο κι όχι σωματικό. Γενικά το άτομο είναι πολύ δεκτικό στα στοιχεία του Χείρωνα και πολύ ευαίσθητο, αλλά ικανό να χειριστεί τη γνώση, αν δεν το καταβάλει η προσωποποίηση των τραυματικών εμπειριών.

Πολλές ευχές
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αυτό λέγεται από τους ερευνητές που ασχολήθηκαν στατιστικά μαζί του. Μπορεί όμως το σημάδι να είναι σε ψυχολογικό επίπεδο κι όχι σωματικό. Γενικά το άτομο είναι πολύ δεκτικό στα στοιχεία του Χείρωνα και πολύ ευαίσθητο, αλλά ικανό να χειριστεί τη γνώση, αν δεν το καταβάλει η προσωποποίηση των τραυματικών εμπειριών.

Πολλές ευχές
    Λίλιαν Σίμου
    Και πράγματι τα σημάδια στο σώμα είναι πολύ συχνά κα.Σίμου μ'αυτήν την όψη, έχετε δίκιο. 'Εχω και άμεσες αναφορές. Ο πατέρας επίσης κάτι έχει, κάποια ευπάθεια σωματική συνήθως, είναι ένας τρωτός πατέρας αλλά μπορεί και να έχει έναν πολύ καλό δάσκαλο το παιδί αυτό για πατέρα, έναν πατέρα - μέντορα που θυσιάστηκε για τις ιδέες του στο βωμό της αλήθειας και τον φάγανε μπαμπέσικα κάποιοι λόγω του ιδεαλισμού του. Πατέρας και άτομο με τάσεις θυσίας. Ευχές επίσης.

Με αντιπροσωπεύει απολύτως απόλυτα. Και ο Χείρωνας στους ιχθείς και ο χείρωνας στο 4ο οίκο.
    Συγκλονιστικό.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

παρα παρα πολυ ωραιο! θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μπορουσε να μας μιλησει και για τισ οψεις του Χειρωνα με τουσ αλλουσ πλανητεσ!

Όνομα:
    roula

Παρα πολυ καλο και η ερμηνεια σας του Χειρωνα μου στον θα ελεγα οτι ειναι ακριβης...συνεχιστε ετσι...:bigsmile:
    «Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του.»Ηράκλειτος

«Ο καθένας είναι ό,τι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.»Δάντης

http://www.oodegr.com/oode/anatolikes/astrolog2.htm

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread