- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 121 to 130 of 268
-
02-04-2007, 04:27 PM #121
Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
ΤΙ γινεται με τα αντιο που τα φερνει η ζωη και οχι οι ανθρωποι?απο τη μια σκεφτομαι οτι υπηρξα τυχερη στο να βιωσω εναν ΕΡΩΤΑ με ολα οσα ηθελα και ηθελε...αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο η ζωη μας ενωσε τους δρομους...αφου απτην αρχη ξεραμε πως θα χωρισουν..ενα τυχαιο γεγονος και βρισκεσαι στον ουρανο να ζεις ενα παραμυθι και μετα η πραγματικοτητα σε προσγειωνει..νιωθω οτι ειδα τη πορτα που οδηγει στον παραδεισο αλλα δε μπορεσα να μεινω εκει..οτι βρηκα την οαση μετα την ερημο και δεν ηπια νερο..γνωρισα καποιον που μενει στο εξωτερικο..ειναι απλο..δε μπορουμε ναμαστε μαζι...αλλα εγω δε μπορω να δεχτω την ημερομηνια ληξεως και να συνεχισω...
-
04-04-2007, 03:43 AM #122
θεικο αρθρο.Χωρισα προσφατα δυο βδομαδες περιπου και νιωθω ετσι ακριβως.¨αχ ποτε θα γυρισει;με αγαπαει;θα γυρισει;τι να κανω για να γυρισει;εγω φταιω για ολα ξερω,αχ αν δεν ζηλευα τοσο και δεν αντιδρουσα ετσι ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικά¨,αυτες οι ερωτησεις και σκεψεις κυριαρχουν στο μυαλο συνεχως και ειδικα οταν πεφτω στο κρεβατι.Ξερω η πιεση και η ζηλια πνιγει τον αλλον και γι'αυτο εξαλλου με κατηγορω και πιστεψτε με ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει.Το αρθρο αυτο τα λεει ολα και χαιρομαι πολυ γιατι με εβαλε σε σκεψεις,σκεψεις που δεν ειναι και τοσο κατα μου τελικα...
-
04-04-2007, 12:58 PM #123
ημουν 100%σιγουρη οτι η ege θα ξετρελαθει με αυτο το αρθρο πρεπει να καταλαβουμε κατι...οτι για εναν χωρισμο δεν φταιει ποτε μονο ο ενασ.καποιο περισσοτερο ισωσ!ετσι σκεφτομαι παντα και ηρεμω!εξαλλου ο καθενασ μασ αξιζει πολλα και καποιοσ θα βρεθει στον δρομο μασ που θα το αναγνωρισει...μεχρι τοτε υπομονηηηηηηηη
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ
ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΓΑΠΟΥΝ
ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!
-
06-04-2007, 05:14 PM #124
κοριτσια
δεν θέλω να μας απογοητεύσω και να μας προσγειώσω έτσι αποτομα μέρες που είναι, αλλά ένα είναι σίγουρο:
"Το ποτάμι πίσω δεν γυρνάει
δεν γυρίζει στα παλιά"
Κανένας απ αυτούς που αγαπάμε δεν γυρίζει πίσω..........
-
06-04-2007, 06:14 PM #125
Μην είσαι απόλυτη :toung:
Ποτέ μη λες ποτέ.... Όλα μες τη ζωή είναι και δεν πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι αλλά φυσικά ούτε να είμαστε και το αντίθετο και να θεωρούμε ότι με το να περιμένουμε όλα θα γίνουν όπως παλιά. Τα άκρα ποτέ δεν είναι καλά και γι' αυτό χρειάζεται να τηρούμε κάποιες ισορροπίες!
-
06-04-2007, 08:56 PM #126
Εξάλλου πόσα παραδείγματα μέσα από την καθημερινότητα μας έχουν δείξει ανθρώπους που χώρισαν και μετά ξαναενώθηκαν και μάλιστα σε πολύ πιο γερές βάσεις...
Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο μιας και η χαραματιά σε ένα ραγισμένο γυαλί αφήνει σημάδι αλλά έχω γνωρίζει ανθρώπους που χώρισαν,έκαναν και άλλες σχέσειες στο ενδιάμεσο αλλά μέσα από αυτές τις εμπειρίες κατάλαβαν ότι τελικά δεν έπρεπε να χωρίσουν...και απλά επέστρεψαν εκεί που ένιωθαν ότι έπρεπε να είναι...
-
06-04-2007, 10:17 PM #127
Τι να πω! Μακαρι να χετε δίκαιο!
Δεν μου χει συμβεί και ποτέ και τώρα εύχομαι να έχω άδικο!!!!! Προσωπικά πολύ θα ήθελα να γυρίσει πίσω ο αγαπημένος μου, γιατί ήταν πράγματι μια αληθινή αγάπη........αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο. Και αν γυρίσει πως μπορώ να του έχω την ίδια εμπιστοσύνη όπως παλιά?
Λέτε να γίνονται θαύματα....λόγω και των ημερών?
-
12-04-2007, 10:29 PM #128
Πάντα γίνονται θαύματα ..απλά εμείς δεν τα καταλαβαίνουμε..Πάντως στο να γυρίσει ο πρώην σου θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς πιο χμμ ρεαλιστικά...
Όντας χωρισμένη για αρκετό καιρό (κάπου 1,5 χρόνο) έκανα το λάθος να δώσω 2η ευκαιρία στον πρώην μου και δεν ήταν καθόλου μα καθόλου όπως το φανταζόμουν..Γκρίνια και από τις 2 πλευρές και καμία εμπιστοσύνη..
Είναι αυτό που λένε πως όποιος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι...mpiskoto sokolatas
-
12-04-2007, 11:30 PM #129
Προσωπικά νομίζω πως μια δεύτερη ευκαιρία πρέπει να δίνουμε... βέβαια αυτό είναι σχετικό...αναλόγως τα γεγονότα που έχουν συμβεί και το κλίμα που υπήρχε πριν και μετά τον χωρισμό. Αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι πρέπει να δίνουμε μια ευκαιρία, και δυο και τρεις, εφόσον και αν έχουμε ακόμη αισθήματα ή γενικά υπάρχουν ακόμη αισθήματα και από τις δύο πλευρές και δεν υπερισχύει ο εγωισμός. Τώρα το αν αυτή η δεύτερη ευκαιρία αποδειχτεί λάθος σημαίνει ότι και από αυτό θα μάθουμε, ακόμη και αν μας πονάει, ακόμη και αν νιώσουμε ότι μισούμε, ακόμη και αν κατηγορούμε. Όλα μέσα στη ζωή είναι!
-
20-04-2007, 03:47 AM #130
Σημαντικό με αυτή την επανασύνδεση είναι να ζήσεις πλέον το τώρα, την στιγμή...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.