s
Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας - Page 53
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 53 of 83 FirstFirst ... 3 43 49 50 51 52 53 54 55 56 57 63 ... LastLast
Results 521 to 530 of 828
    Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

καλησπέρα σε όλους σας

Είμαι καινούριο μέλος στο σαιτ και εδώ θα πρέπει να έχετε τα συγχαρτήριά μου για την πολύ καλή δουλειά .

Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τον ωροσκόπο μου διότι μία μου βγαίνει Καρκίνος και την άλλη Λέων . Εαν δηλαδή αλλάξω την ζώνη ώρας αλλάζει και ο ωροσκόπος .Αλήθεια τι είναι η ζώνη ώρας και πως μπορούμε να την γνωρίζουμε?

Γεννήθηκα στις 8 Σεπτεμβρίου 1981 και ώρα 02:30 στο Ηράκλειο - Κρήτης
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αγαπητή mariage,
    ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 19 μοίρες και 41 λεπτά του Καρκίνου.

Η ζώνη ώρας είναι η τοπική ώρα που έχει κάθε περιοχή της γης, με σημείο αναφοράς την ώρα Γκρίνουιτς (εκεί όπου είναι ο Πρώτος Μεσημβρινός). π.χ. άλλη είναι η ζώνη ώρας στην Αθήνα και άλλη στο Λονδίνο. Ανάλογα με την περιοχή γέννησης επιλέγεται και η συγκεκριμένη ζώνη ώρας στα σχετικά προγράμματα. Δεν είναι κάτι που εμείς το επιλέγουμε.

Quote Originally Posted by KISS237L View Post
    Καλημέρα, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να με βοηθήσετε να μάθω τον ωροσκόπο μου.

Γεννήθηκα 20/11/1972, ώρα 3:50π.μ. (ξημερώματα ) Δευτέρας, στην Αθήνα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Αγαπητή KISS237L,
    ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 16 μοίρες και 35 λεπτά του Ζυγού.

απορία ωροσκόπου

Θα θελα να μάθω τον ωροσκόπο μου, γιατί άλλοι τον βγάζουν δίδυμο και άλλοι καρκίνο.
    είμαι γεννημένη 7/6/69 στις 6.30 το πρωί στη Θεσ/νίκη και ο σύντροφος μου στις 10/8/80 στις 11.30 το πρωί στην Καλαμάτα. Αλήθεια ταιριάζουμε?
    Υπάρχει επίσης κάποια σελίδα που να αναλύει τα χαρακτηριστικά των ζωοδίων με τους ωροσκοπους τους?

Lightbulb Re: απορία ωροσκόπου

Quote Originally Posted by didimos View Post
    Θα θελα να μάθω τον ωροσκόπο μου, γιατί άλλοι τον βγάζουν δίδυμο και άλλοι καρκίνο.
    είμαι γεννημένη 7/6/69 στις 6.30 το πρωί στη Θεσ/νίκη και ο σύντροφος μου στις 10/8/80 στις 11.30 το πρωί στην Καλαμάτα. Αλήθεια ταιριάζουμε?
    Υπάρχει επίσης κάποια σελίδα που να αναλύει τα χαρακτηριστικά των ζωοδίων με τους ωροσκοπους τους?
    Μπορείς να μάθεις τον ωροσκόπο σου και του συντρόφου σου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Υπολογισμός και ερμηνεία του ωροσκόπου σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που έχεις δώσει. Πατώντας Υπολογισμό, θα έχεις και την θέση του ωροσκόπου και το αντίστοιχο κείμενο με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του ωροσκόπου.

Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

καλησπέρα-καλημέρα! Γεννήθηκα στις 14 Οκτωβρίου το 1976 στην Αθήνα. Η ώρα γέννησης είναι 17:20. ¶λλοι λένε πως έχω ωροσκόπο κριό και άλλοι ιχθύ... :unsure: Θα μπορούσατε να βοηθήσετε? Ευχαριστώ..

τελικά στο site που αναφέρεται πιο πάνω "βγαίνω" κριός... κάτι μου λέει όμως ότι δεν είμαι...
    τι λέτε?

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by didimos View Post
    Αγαπητή didimos,
    ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 06 μοίρες και 52 λεπτά του Καρκίνου.
    ο ωροσκόπος του συντρόφου σου στις 15 μοίρες και 15 λεπτά του Ζυγού.
    Για το άλλο που ρωτάς, θα σε βοηθήσει το ποστ της kia παραπάνω.

Quote Originally Posted by katerkar View Post
    καλησπέρα-καλημέρα! Γεννήθηκα στις 14 Οκτωβρίου το 1976 στην Αθήνα. Η ώρα γέννησης είναι 17:20. ¶λλοι λένε πως έχω ωροσκόπο κριό και άλλοι ιχθύ... :unsure: Θα μπορούσατε να βοηθήσετε? Ευχαριστώ..

τελικά στο site που αναφέρεται πιο πάνω "βγαίνω" κριός... κάτι μου λέει όμως ότι δεν είμαι...
    τι λέτε?
    Αγαπητή katerkar,
    και όμως είσαι... ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 11 μοίρες και 30 λεπτά του Κριού.

Καλησπερα ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου! Γεννηθηκα στην Αθηνα στις 25 Ιουνιου 1985 στις 11.45 το μεσημερι. Σας ευχαριστω πολυ!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by gatzy View Post
    Καλησπερα ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου! Γεννηθηκα στην Αθηνα στις 25 Ιουνιου 1985 στις 11.45 το μεσημερι. Σας ευχαριστω πολυ!
    Αγαοτή gatzy,
    ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 12 μοίρες και 27 λεπτά της Παρθένου.

Αγαπητή gemini_87,
    το ερώτημά σου έχει μεταφερθεί εδώ, μιας και ρωτάς γενικότερα για το ωροσκόπιό σου (γενέθλιο χαρτη) και όχι μόνο για τον ωροσκόπο σου.

Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!
    Αλλα 8α ηθελα να μου πεις κ του αγοριου μου το ωροσκοπιο... εχει γεννηθει 5/2/88 κ ωρα 3.30 πμ!! Σ'ευχαριστω κ παλι!!:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by gemini_87 View Post
    Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!
    Αλλα 8α ηθελα να μου πεις κ του αγοριου μου το ωροσκοπιο... εχει γεννηθει 5/2/88 κ ωρα 3.30 πμ!! Σ'ευχαριστω κ παλι!!:bigsmile:
    Σου έχω ήδη απαντήσει στον σύνδεσμο που σου παρέθεσα!

Συγγνωμη αν σε κουραζω...απλα δεν μπορω με τιποτα να το βρω,με αυτον τον συνδεσμο!!

Page 53 of 83 FirstFirst ... 3 43 49 50 51 52 53 54 55 56 57 63 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 67 users browsing this thread. (0 members and 67 guests)