s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 131
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 131 of 200 FirstFirst ... 31 81 121 127 128 129 130 131 132 133 134 135 141 181 ... LastLast
Results 1,301 to 1,310 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Τελικά ποιο από τα δύο προγράμματα θα πρέπει να ακολουθούμε σχετικά με τον υπολογισμό της θέσης των πλανητών μας, αυτό που ακολουθεί την εφαρμογή της θερινής ώρας ή όχι;

Όνομα:
    Γεωργία

Re: Equal Ascendant (Μέρος 2ο)

Σας παρακαλω πολυ, επειδή εγώ μπερδεύτηκα μπορεί να μου πει καποιος που βρίσκεται ο eq. Ascendant στο δικό μου χαρτη? 14/09/1969 στις 14:30 Αγρίνιο. Εχω κατι υποψιν μου ΄διαβαζοντας το άρθρο και ανησυχώ........

Re: Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους

exv gennhuei 12 Ioyl 1981 sto Chicago poy exw b +notio desmo?9+o3 to brady

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται ο equal ascendant μου. Έχω γεννηθεί στις 06/06/1977 στις 13.45 στην Αθήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by souricat View Post
    Θα ήθελα επίσης να μου πείτε, που βρίσκεται η Λίλιθ μου, οι Δεσμοί μου, το vertex μου, η μαύρη σελήνη μου και διάφορες άλλες θέσεις, ώστε να μπορώ να καταλαβαίνω τα άρθρα σας.
    Ευχαριστώ
    Quote Originally Posted by souricat View Post
    Γεια σας.
    Τα άρθρα σας μου φάνηκαν ιδιαιτέρως αναλυτικά και οι αστρολόγοι σας επιστημονικά καταρτισμένοι.
    Όπως θα είδατε, έχω γεννηθεί στις 12/1/1965 και ώρα 14:15 το μεσημέρι, στην Ελλάδα.
    Θα ήθελα, να μου πείτε ποιές είναι οι θέσεις των πλανητών μου.
    Ευχαριστώ
    Αγαπητή souricat,
    πρέπει να μας δώσετε και συγκεκριμένο τόπο γέννησης.

Quote Originally Posted by nicoletta View Post
    Γεια χαρά.
    Θα ήθελα να μάθω για τις θέσεις των πλανητοειδών στο χάρτη μου, τους Δεσμούς Σελήνης, και το Vertex.

Γεννήθηκα στο Έσσλιγκεν της Γερμανίας 08/05/1970 ώρα 09.15 το πρωί.

Ευχαριστώ.
    Αγαπητή nicoletta,
    θα μπορούσατε να γράψετε τον τόπο γέννησης (Έσσλιγκεν) με λατινικούς χαρακτήρες για να μην γίνει λαθος στο πρόγραμμα;

Quote Originally Posted by Nepheli View Post
    Τελικά ποιο από τα δύο προγράμματα θα πρέπει να ακολουθούμε σχετικά με τον υπολογισμό της θέσης των πλανητών μας, αυτό που ακολουθεί την εφαρμογή της θερινής ώρας ή όχι;
    Σας προτείνω να ακολουθήσετε αυτό που ακολουθεί την θερινή ώρα. Θα έρθουμε σε επικοινωνία με τους κατασκευαστές του άλλου προγράμματος για να δούμε πού οφείλεται η αναντιστοιχία.

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    Σας παρακαλω πολυ, επειδή εγώ μπερδεύτηκα μπορεί να μου πει καποιος που βρίσκεται ο eq. Ascendant στο δικό μου χαρτη? 14/09/1969 στις 14:30 Αγρίνιο. Εχω κατι υποψιν μου ΄διαβαζοντας το άρθρο και ανησυχώ........
    Αγαπητή ZORZETA,
    ο equal ascendant στον χάρτη σας βρίσκεται στις 20 μοίρες και 32 λεπτά του Αιγόκερω και στον 1ο οίκο.

Quote Originally Posted by Mania77 View Post
    Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται ο equal ascendant μου. Έχω γεννηθεί στις 06/06/1977 στις 13.45 στην Αθήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Αγαπητή Mania77,
    ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 18 μοίρες και 48 λεπτά της Παρθένου και στον 12ο οίκο. Απέχει 3 μοιρες περιπου από τον Ωροσκόπο σας.

Όνομα:
    Σοφία

10 Σεπτεμβρίου 1974. Ώρα: 4:15 απόγευμα στη Λευκωσία Κύπρου και ενδιαφέρομαι για επαγγελματική και αισθηματική πορεία.

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους

Quote Originally Posted by am1981 View Post
    exv gennhuei 12 Ioyl 1981 sto Chicago poy exw b +notio desmo?9+o3 to brady
    Αγαπητή am1981,
    ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στην 01 μοιρα και 44 λεπτά του Λέοντα και στον 6ο οίκο
    ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στην 01 μοίρα και 44 λεπτά του Υδροχόου και στον 12ο οίκο. (και οι δύο ανάδρομοι)

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by Pipinaki View Post
    10 Σεπτεμβρίου 1974. Ώρα: 4:15 απόγευμα στη Λευκωσία Κύπρου και ενδιαφέρομαι για επαγγελματική και αισθηματική πορεία.
    Αγαπητή Pipinaki,
    στη συγκεκριμένη ενότητα δε γίνονται προβλέψεις....

Esslingen Am Neckar, Germany
    8/5/1970
    9:15 το πρωί

Ευχαριστώ
    Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο, με πάθος τελικά το δημιουργούμε. Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά. Ν.Κ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 16/7/1971 ΩΡΑ 9.45-10.15 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! :-)

ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο EQUAL ASC ΜΟΥ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 426 users browsing this thread. (0 members and 426 guests)