- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 71
Thread: Μοναξιά...Την φοβάστε??
-
29-03-2007, 10:18 PM #41
Re: Μοναξιά...Την φοβάστε??
Κάποιες φορες στην ζωή μας αναζητούμε την μοναξιά και ειναι εύκολο να το έχουμε αλλά το κακό ειναι όταν δεν έχεις ανθρώπους να νοιάζονται για σένα ειναι η χειρότερη μοναξιά.
-
29-03-2007, 11:09 PM #42
Ακριβώς... είναι διαφορετική η μοναξιά αν την έχεις επιλέξει εσύ ο ίδιος...
Όταν όμως δεν έχεις πραγματικά κάποιον κοντά σου να σε νοιάζεται είναι διαφορετικά... Νιώθεις σα να μην υπάρχει κάποιος και για σένα!
Στο χέρι όμως του καθενός είναι να βρει ανθρώπους που να εκπέμπουν και να συννενοούνται στο ίδιο μήκος κύματος, να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, έτσι ώστε να μην νιώθουν μοναξιά. Να κάνουν φίλους και να αναπτύξουν σχέσεις... πραγματικές σχέσεις αγάπης και ενδιαφέροντος για να μην νιώθουν μόνοι!
-
30-03-2007, 01:03 PM #43
-
30-03-2007, 02:20 PM #44
Δεν το νομιζω
-
30-03-2007, 04:19 PM #45
Είναι καιρος λοιπόν να εξικοιωθούμε με τη μοναξιά μας και να κάνουμε επιτέλους τις σωστές επιλογές ανθρώπων!
Προσωπικά καλύτερα μόνη, παρέα με τον εαυτό μου , παρά με ανούσιες παρέες που δεν μου προσφέρουν τίποτα απολύτως!
Και να ειστε σίγουροι ότι κάπου υπάρχει το άλλο μισό μας "πορτοκάλι".
-
30-03-2007, 04:40 PM #46
Όντως είναι πολύ δύσκολο και ίσως εδώ είναι το σημείο που θα κρίνουμε και πιο σωστά. Δυσκολία σημαίνει καλύτερο ψάξιμο και πιο σωστές επιλογές. Στην ουσία κάνουμε ένα ξεσκαρτάρισμα και επιλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει και είναι πιο κοντά στα "γούστα" μας.
-
16-05-2008, 02:41 AM #47
-
16-05-2008, 01:58 PM #48
μοναξια= ελλειψη επικοινωνιας
μοναχικοτητα= οικειοθελης απομονωση, αποστασιοποιηση (κοινως: τα πας πολυ καλα με τον ιδιο σου τον εαυτο!)
η μοναξια ειναι αγριο πραγμα:sick:
την μοναχικοτητα τη λατρευω"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."
-
17-05-2008, 06:00 PM #49
Kανει καλο η μοναξια συχνα,γιατι απο μια αποψη σιγα-σιγα σπαει την εξαρτηση.Με τη μοναξια καταφερνεις και τηρεις αποστασεις απο τις...καρδιες.Ειναι δυσκολη η μοναξια αλλα ειναι γονιμη, οπως εγραψε ο Ριλκε.Αλλα απο την αλλη σε εξοικειωνει με την ανυπαρξια.Θα την επελεγα αν ημουν αγιος η αγριμι.
-
17-05-2008, 09:14 PM #50
Για μένα είνα καταφύγιο κάποιες στιγμές η μοναξιά μου..Πολύ καλό θέμα παιδιά!! Προσωπικά μου έχει συμβει πολλές φορές να είμαι με παρέα φίλους και να αισθάνομαι την παγωνιά της μοναξιάς.Είναι ενα απο τα βασικά υπαρξιακά μας προβλήματα και μαζι με τον θάνατο τα βασικότερα νομίζω.Φαντασθείτε πόσα κάνουμε για να μην είμαστε μόνοι..
Ακόμα και γάμο κάνουμε για να μην είμαστε μόνοι!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.