s
Μοναξιά...Την φοβάστε?? - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 41 to 50 of 71

Re: Μοναξιά...Την φοβάστε??

Κάποιες φορες στην ζωή μας αναζητούμε την μοναξιά και ειναι εύκολο να το έχουμε αλλά το κακό ειναι όταν δεν έχεις ανθρώπους να νοιάζονται για σένα ειναι η χειρότερη μοναξιά.

Ακριβώς... είναι διαφορετική η μοναξιά αν την έχεις επιλέξει εσύ ο ίδιος...
    Όταν όμως δεν έχεις πραγματικά κάποιον κοντά σου να σε νοιάζεται είναι διαφορετικά... Νιώθεις σα να μην υπάρχει κάποιος και για σένα!
    Στο χέρι όμως του καθενός είναι να βρει ανθρώπους που να εκπέμπουν και να συννενοούνται στο ίδιο μήκος κύματος, να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, έτσι ώστε να μην νιώθουν μοναξιά. Να κάνουν φίλους και να αναπτύξουν σχέσεις... πραγματικές σχέσεις αγάπης και ενδιαφέροντος για να μην νιώθουν μόνοι!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by kia View Post
    ... Στο χέρι όμως του καθενός είναι να βρει ανθρώπους που να εκπέμπουν και να συννενοούνται στο ίδιο μήκος κύματος ...
    Σωστό, αλλά δύσκολο. Πολύ δύσκολο.
    Ο καθένας γύρω μας πιά, έχει να διεκπεραιώσει ένα κάρο ανούσιες υλίστικες υποχρεώσεις που ποτέ δεν του περισσεύει έννοια για τους δίπλα.
    Ποιότητα ζωής γιά φάπες

Όνομα:
    DR WHO

Δεν το νομιζω

Είναι καιρος λοιπόν να εξικοιωθούμε με τη μοναξιά μας και να κάνουμε επιτέλους τις σωστές επιλογές ανθρώπων!
    Προσωπικά καλύτερα μόνη, παρέα με τον εαυτό μου , παρά με ανούσιες παρέες που δεν μου προσφέρουν τίποτα απολύτως!
    Και να ειστε σίγουροι ότι κάπου υπάρχει το άλλο μισό μας "πορτοκάλι".

Quote Originally Posted by e k View Post
    Σωστό, αλλά δύσκολο.Πολύ δύσκολο.
    Ο καθένας γύρω μας πιά, έχει να διεκπεραιώσει ένα κάρο ανούσιες υλίστικες υποχρεώσεις που ποτέ δεν του περισσεύει έννοια για τους δίπλα.
    Ποιότητα ζωής γιά φάπες
    Quote Originally Posted by didimos View Post
    Είναι καιρος λοιπόν να εξικοιωθούμε με τη μοναξιά μας και να κάνουμε επιτέλους τις σωστές επιλογές ανθρώπων!
    Προσωπικά καλύτερα μόνη, παρέα με τον εαυτό μου , παρά με ανούσιες παρέες που δεν μου προσφέρουν τίποτα απολύτως!
    Και να ειστε σίγουροι ότι κάπου υπάρχει το άλλο μισό μας "πορτοκάλι".
    Όντως είναι πολύ δύσκολο και ίσως εδώ είναι το σημείο που θα κρίνουμε και πιο σωστά. Δυσκολία σημαίνει καλύτερο ψάξιμο και πιο σωστές επιλογές. Στην ουσία κάνουμε ένα ξεσκαρτάρισμα και επιλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει και είναι πιο κοντά στα "γούστα" μας.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by kia View Post
    Ακριβώς... είναι διαφορετική η μοναξιά αν την έχεις επιλέξει εσύ ο ίδιος...
    Όταν όμως δεν έχεις πραγματικά κάποιον κοντά σου να σε νοιάζεται είναι διαφορετικά... Νιώθεις σα να μην υπάρχει κάποιος και για σένα!
    Στο χέρι όμως του καθενός είναι να βρει ανθρώπους που να εκπέμπουν και να συννενοούνται στο ίδιο μήκος κύματος, να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, έτσι ώστε να μην νιώθουν μοναξιά. Να κάνουν φίλους και να αναπτύξουν σχέσεις... πραγματικές σχέσεις αγάπης και ενδιαφέροντος για να μην νιώθουν μόνοι!
    οχι δεν την φοβαμαι αν ειναι επιλογη μου και οπως πολυ σωστα λεει η Κια παραπανω στο χερι μας ειναι για να μην ειμαστε μονοι!!:bigsmile:

Όνομα:
    μαγια

μοναξια= ελλειψη επικοινωνιας
    μοναχικοτητα= οικειοθελης απομονωση, αποστασιοποιηση (κοινως: τα πας πολυ καλα με τον ιδιο σου τον εαυτο!)

η μοναξια ειναι αγριο πραγμα:sick:
    την μοναχικοτητα τη λατρευω
    "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."

Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Kανει καλο η μοναξια συχνα,γιατι απο μια αποψη σιγα-σιγα σπαει την εξαρτηση.Με τη μοναξια καταφερνεις και τηρεις αποστασεις απο τις...καρδιες.Ειναι δυσκολη η μοναξια αλλα ειναι γονιμη, οπως εγραψε ο Ριλκε.Αλλα απο την αλλη σε εξοικειωνει με την ανυπαρξια.Θα την επελεγα αν ημουν αγιος η αγριμι.

Για μένα είνα καταφύγιο κάποιες στιγμές η μοναξιά μου..Πολύ καλό θέμα παιδιά!! Προσωπικά μου έχει συμβει πολλές φορές να είμαι με παρέα φίλους και να αισθάνομαι την παγωνιά της μοναξιάς.Είναι ενα απο τα βασικά υπαρξιακά μας προβλήματα και μαζι με τον θάνατο τα βασικότερα νομίζω.Φαντασθείτε πόσα κάνουμε για να μην είμαστε μόνοι..
    Ακόμα και γάμο κάνουμε για να μην είμαστε μόνοι!

Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)