- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: Μελέτη γάμου, βίας και σεξ
-
28-03-2007, 02:42 PM #11
Re: Μελέτη γάμου, βίας και σεξ
Και εγώ συμφωνώ με την άποψη που λέει πως η αστρολογία είναι ένα από τα εργαλεία (για μένα που την αγαπώ πολύ είναι ίσως το μόνο "εργαλείο") αυτογνωσίας. Επίσης θέλω να πιστεύω πως ισχύει η άποψη της σύγχρονης Αστρολογίας που λέει πως είναι δυνατές κάποιες παρεμβάσεις και πως δεν υπάρχουν "καλοί" και "κακοί" χάρτες ή καλό ή κακό ριζικό γιατί εγώ δεν πιστεύω και στην τύχη καθώς και στις συμπτώσεις. Πιστεύω λοιπόν πως κάθε άνθρωπος έχει γεννηθεί έχοντας κάποιες δυνατότητες να διαχειριστεί αρνητικές καταστάσεις στη ζωή του αρκεί προηγουμένως να έχει αποκτήσει κάποια αυτογνωσία. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να αποφύγει ίσως αν όχι να αλλάξει κάποια δυσάρεστα γεγονότα.
Μετά από κάποιες παρατηρήσεις που έχω κάνει πάντως (γιατί ιδιαίτερες γνώσεις αστρολογίας δεν έχω) νομίζω πως τελικά τουλάχιστον οι "μικροί" πλανήτες (πλανήτες με γρήγορη κίνηση) "παλεύονται". Αν υπάρχουν (και σίγουρα θα υπάρχουν) 1-2 δυνατά καλά σημεία στο χάρτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ δυναμικά ενάντια στα αρνητικά χωρίς απαραίτητα να τα αλλάξουν όλα αλλά είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον ψυχολογικά (αν όχι σαν γεγονότα) θα αποφευχθούν τα χειρότερα.
Εντωμεταξύ και πέρα από την Αστρολογία και το χάρτη του καθενός (και αναφέρομαι στο σχόλιο του μέλους foxterrier_de) υποτίθεται πως όσο προχωράει η ζωή όλο και κάτι μαθαίνουμε (εμπειρίες) οπότε θα έπρεπε από κάποιο σημείο και μετά να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα αλλιώς, αυτό που λέμε "πάρτο αλλιώς, θα βρεις!" Ως εκ τούτου αν συνηδειτοποιήσεις κάποτε ότι οι γονείς είναι χάλια, η δουλειά είναι πιο χάλια, φίλοι ούτε για δείγμα, κ.λ.π. έχεις κάνει ήδη ένα τεράστιο βήμα, απέκτησες συνείδηση της κατάστασης σου και της πραγματικότητάς σου. Αυτό δεν σε φέρνει απαραίτητα στη σχιζοφρένεια (αν και είναι πολύ κρίσιμο το σημείο). Ίσα ίσα που μπορεί να είναι η αρχή μιας πιο βιώσιμης πραγματικότητας μετά από τις δικές σου ενέργειες.
Τέλος, η Αστρολογία δεν είναι μόνο γεγονότα - πρόβλεψη. Πολύ σημαντικές είναι οι εσωτερικές διεργασίες στον ψυχικό και πνευματικό κόσμο του καθενός μας (που επίσης "φαίνονται" προοδευτικά (δηλαδή με τις κινήσεις των πλανητών σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη μας) και που ειδικά αυτές προκαλούν ουσιαστικά τα γεγονότα που τελικά ακολουθούν.
-
09-04-2007, 05:45 PM #12
πολύ καλο!
-
12-04-2007, 07:56 PM #13
ΠΟΛΥ ΚΑΛΌ ΑΡΘΡΟ... ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ..... ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΏ
-
31-10-2010, 07:56 PM #14
Θα ηθελα και γω να συμφωνησω με magicadespell..
Oντως γεννιομαστε με πεπρωμενο κατα τη γνωμη μου,που κληρονομουμε εν μερει απ τους γονεις μας.Ειναι απιστευτο οτι στο γενεθλιο ενος παιδιου βλεπεις πλανητες,οικους και οψεις απ τους γονεις του.Μπορει ν αλλαξει καποιος την πορεια της ζωης του αν τον απασχολει.Αν δηλαδη ποτε του δεν διαβασει ενα βιβλιο η δεν αποδεχεται τη γνωση της αστρολογιας,και ζει χωρις να "το ψαχνει",θα ζησει το πεπρωμενο που υπαρχει στο γενεθλιο χαρτη του με τα πανω κ τα κατω του.Η δυναμη του μυαλου επισης ειναι κατι που αλλαζει καταστασεις,αλλα σ εναν χαλια γαμο πχ,που οι εμπλεκομενοι ειναι 2 δεν βοηθαει και πολυ.Και παλι ομως το να ζητησει καποιος απαντησεις συνδεεται με την αστρολογια.Οποτε ειναι σημαντικο να ξερει κανεις ποιος πραγματικα ειναι αρχικα.
Απο την εμπειρια μου τελειως απλοικα εχω να πω πως οσους ανθρωπους ξερω με Αρη στον 7ο οικο,ειναι πολυ θλιμμενοι μες το γαμο,με στεναχωριες,και πολυ ψυχολογικη βια συνεχως.
Για μενα προσωπικα η αστρολογια ειναι τρομακτικα ακριβης,απο δικες μου λιγες γνωσεις και απο οσα διαβαζω απο σας.Ισως γι αυτο καπου καπου καποιοι ρωταμε παραπανω απ οσα θα πρεπε εδω στο my horoscope,ειναι πειρασμος.Καταλαβετε το αυτο εσεις που ξερετε πιο πολλα.:unsure:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.