s
Ποιός ο ρόλος του μεσουρανήματος στον χάρτη μου;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Re: Οι 12 οίκοι συνοπτική περιγραφή

θα ήθελα να μάθω τι ρόλο παίζει το μεσουράνημα στο χάρτη μας. ειμαι Λέων με οροσκόπο αιγόκαιρο και το μεσουράνημα μου είναι στο σκορπιο.

Re: Ποιός ο ρόλος του μεσουρανήματος στον χάρτη μου;

Mεσουράνημα σημαίνει κυρίως τα κίνητρά μας και τον στόχο της ζωής μας, την αποστολή μας, τον προσανατολισμό μας σε αυτή την ζωή γενικότερα, και τις επαγγελματικές μας επιδιώξεις ειδικότερα. Το πως καθώς τα χρόνια περνούν, χτίζουμε πάνω στις ρίζες και στις καταβολές μας (4ος οίκος) και το τί είδους κατεύθυνση και προτεραιότητες αποκτούμε (10ος οίκος). Ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω δείχνει ένα πολύ σοβαρό, μετρημένο και υπεύθυνο άτομο, συνήθως συγκρατημένο ως προς τις εξωτερικεύσεις του στο περιβάλλον του. Το Μεσουράνημα στον Σκορπιό πολύ συχνά δίνει τον ερευνητή, αυτόν που ψάχνει το μυστήριο ή τουλάχιστον έναν άνθρωπο με βάθος. Ο συνδυασμός Ωροσκόπου στον Αιγόκερω και Μεσουρανήματος στο Σκορπιό πολλές φορές δίνει μια ισχυρή θέληση και επιμονή καθώς και μια αυτονομία περισσότερη από άλλους συνδυασμούς. Δεδομένου ότι έχεις και τον 'Ηλιο στον Λέοντα θα υπάρχει παράλληλα και αρκετός εγωισμός και έντονη επιθυμία επιτυχίας και αναγνώρισης Αν και χωρίς να έχει κανείς το Ωροσκόπιο είναι μεγάλο ρίσκο να ερμηνεύει μεμονωμένους παράγοντες γιατί τα χαρακτηριστικά που δίνει 'Ηλιος, Ωροσκόπος και Μεσουράνημα, τροποποιούνται αρκετά ανάλογα με τις όψεις τους.

Κι εγω που ειμαι ζυγος με ωροσκοπο υδροχοο μεσουρανημα στο σκορπιο τι δειχνει αυτο; Ευχαριστω οποιον μου απαντηση.

Quote Originally Posted by viki65 View Post
    Κι εγω που ειμαι ζυγος με ωροσκοπο υδροχοο μεσουρανημα στο σκορπιο τι δειχνει αυτο; Ευχαριστω οποιον μου απαντηση.
    Απ' όσο ξέρω το μεσουράνημα στο Σκορπιό δείχνει κλίση για δικαστή, αστυνομικό, αστρολόγο, αποκρυφιστή, χειρουργό. Δίνει ορθή κρίση και ίσως κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο.:bigsmile:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Εχω μεσουράνημα στον Κριό..Είμαι τοξότης με ωροσκόπο στον Καρκίνο..Ποια είναι ακριβώς τα συμπεράσματα..?
    We could even touch the sky
    if we just get up on our feet and try..!
    ..Burns brighter than the Sun..

ποια ειναι τα επαγγελματα που αποδιδονται στον υδροχοο?
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Οτιδήποτε έχει σχέση με ηλεκτρονικά, με τεχνολογία και τεχνική είναι ένα από αυτά που του ταιριάζουν (σ'αυτούς και στους Παρθένους). Αν το Μεσουράνημα στον Υδροχόο έχει και κάποιες καλές όψεις με το ζώδιο των Διδύμων ακόμα καλύτερα, μπορεί να ασχοληθεί με τεχνολογία σχετική με συστήματα επικοινωνιών, διαδίκτυο κ.α. Του αρέσει η ταχύτητα, οι επικοινωνίες κλπ, αλλά δεν αντέχει και την πειθαρχία και τη ρουτίνα, οπότε μπορεί να αλλάζει πιο εύκολα δουλειά απ'ότι άλλα ζώδια ή να περνά μεγάλα διαστήματα αυτοαπασχολούμενος. Είναι ένα εργοστάσιο ιδεών και ο ιδανικός σπόνσορας. Μπορεί να ασχοληθεί με ό,τι πιο προχωρημένο και πρωτοποριακό. Ακόμα και Αστρολόγος να'ναι θα ασχοληθεί με τα πιο σύνθετα και πρωτοποριακά συστήματα κάνοντας υπερβάσεις. Χρειάζεται ελευθερία και αυτοσχεδιασμό και να μην έχει αφεντικά στο κεφάλι του ή να του δίνουν δυνατότητες αυτοσχεδιασμού. Ο εφευρέτης ή ο επαναστατημένος καθηγητής. Βαριέται εύκολα και χρειάζεται κάποιο εργασιακό περιβάλλον να εκτιμά τις ιδέες του κι όχι να τον εχθρεύεται για τα πυροτεχνήματά του. Δεν αντέχει τους συντηρητικούς. Και το Μεσουράνημα στον Υδροχόο όπως και στο Σκορπιό γεννάει συχνά εσωτεριστές, αστρολόγους αλλά και ψυχίατρους, ψυχαναλυτές. Ο 6ος οίκος αλλά και ο 10ος στον Υδροχόο επίσης δεν συμβιβάζονται με το γνωστό μονοπάτι. Οι μεν Υδροχόοι ψάχνουν το μυστήριο πιο πολύ με την λογική, οι Σκορπιοί πιο πολύ με το ένστικτο, γι'αυτό και πάνε πιο βαθειά ακόμα. Ο Υδροχόος μπορεί να είναι και ένας καλός αστρονόμος - αστροφυσικός αλλά και ένας προχωρημένος αστρολόγος. Νομίζω ότι ο Εσωτερισμός και το Υπερβατικό ως δόγμα αντιστοιχούν στους Ιχθείς, ενώ στον Υδροχόο αντιστοιχούν οι λεγόμενες οριακές επιστήμες (Παραψυχολογία μέσα στα εργαστήρια, Αστρολογία και ό,τι μπορεί να στηριχθεί στο πείραμα). Θα ασχοληθεί πολύ λιγότερο με το διαισθητικό και το άπιαστο, αλλά με αυτό που είναι πολύ μπροστά από την εποχή του και θα δεχθεί σκληρή κριτική, θα χλευαστεί και θα υπονομευθεί πολλές φορές αν κινηθεί σε συντηρητικό περιβάλλον. Επίσης κοινωνιολόγοι και πολιτικοί επιστήμονες.

Όνομα:
    Γεωργία

Υπάρχει περίπτωση το μεσουράνημα να σχηματίζει τετράγωνο με τον ωροσκόπο;; Εγώ είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ιχθύ και μεσουράνημα στον τοξότη. Τι σημαίνει αυτό;; Από όψεις ξέρω ότι κάνει τρίγωνο με τον Δία μου στον κριό. Επίσης παίζει ρόλο ο αντίθετος οίκος (4ος) που είναι στους διδύμους;; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ήξερα ότι αυτά τα πράγματα έχουν και αυτά και σημασία! Απο δω και πέρα θα τα λαμβάνω και αυτά υπόψην μου!! Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μου απαντήσει!!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Αντωνία

Δεν είναι σπάνιο ο ωροσκόπος να τετραγωνίζει το μεσ/μα. Αντίθετα είναι το πιο συνηθισμένο. Μάλλον δείχνει την προσπάθεια και τον κόπο που όλοι σχεδόν κάνουν για την κοινωνική τους αναγνώριση. Το ότι ο κυβερνήτης του μεσ/τός σου Δίας ,από τον Κριό τριγωνίζει το μεσ/μά σου, είναι θετικό σημάδι γενικά.
    Αλλά να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να απομονώνεις όψεις και να τις ερμηνεύεις μεμονομένα από το σύνολο του χάρτη.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Ευχαριστω πολυ Jimy για την απαντηση! με καλυψες πληρως
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)