- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 31
-
15-03-2007, 05:23 AM #21
Re: Εκρηκτική ατμόσφαιρα πυροδοτούν οι ανοιξιάτικες Εκλείψεις
Ο χάρτης μου στη διάθεσή σας αγαπητέ. Με διέλυσε η πρώτη έκλειψη και ήδη ξεκίνησε και η άλλη...Να με αποτελειώσουν βάλθηκαν... Αρρώστιες κτλ στο σπίτι, καταθλίψεις, καθυστερήσεις και όλα τα καλά. Πότε θα σταματήσουν να γίνονται εκλείψεις στο Μεταβλητό Σταυρό?????? (και ας μην πω πάλι για τον Κρόνο στο Σταθερό Σταυρό, θα το βγάλω offtopic το θέμα) Έλεοοοοος!!!
Είμαι ninja!!!
-
15-03-2007, 01:32 PM #22
Αν και σε κάποιους συνεργάτες μας οι ...μοίρα δεν επιφύλαξε και την καλύτερη τύχη, εμάς δεν μας επηρέασαν, προς το παρόν δηλαδή, αρνητικά :bigsmile:
Ζωή & Ζώδια
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
-
15-03-2007, 09:12 PM #23
Συγχαρητηρια για το αρθρο. Τις επιροες των εκλειψεων τις περναμε οντος εντονα!!!
-
20-03-2007, 02:54 AM #24
πολυ κατατοπιστικό άρθρο αλλα εγώ ψάχνω ακόμα να βρώ απο πού θα μου έρθει.... είναι που οι επιρροές κρατάνε μέρες και μετά τις εκλείψεις.
-
20-03-2007, 11:00 PM #25
Πολύ ωραίο το άρθρο!!!!!΄
Είμαι ζυγός και όντως αυτό το διάστημα αυτό που με απασχολεί πιο πολύ είναι τα επαγγελματικά μιας και μου δόθηκαν ευκαιρίες που δεν περίμενα!
Στα αισθηματικα από την άλλη τα πράγματα δεν είναι ικανοποιητικά!
-
21-03-2007, 08:59 AM #26
Iδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία θα πρέπει να υπάρξει όσον αφορά τις εξάρσεις της φύσης (έντονη σεισμική δραστηριότητα, έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την γεωργία και την κτηνοτροφία), αλλά και τυχόν ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν.
και φυσικά:
Γενικότερα η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτική, με πολλά πρόσωπα (της κοσμικής, ίσως και της εκκλησιαστικής εξουσίας) που θα εμπλακούν ή που θα αποκαλυφθεί ότι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, οικονομικές ατασθαλίες και αθέμιτες δοσοληψίες. Δεν αποκλείονται δίκες, αλλά και έντονες διαμάχες σΆ αυτούς τους τομείς.Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
23-03-2007, 02:54 PM #27
Τελικά οι εκλείψεις περάσανε και με επηρέασαν αρκετά. Ευτυχώς η δεύτερη προς το καλό! Μπράβο σας κ. Μαντά!
-
23-03-2007, 04:22 PM #28
εγω βρε παιδια δεν διεκρινα καμια αλλαγη σε καλο με τις εκλειψεις. το καλοκαιρι μαλωνα με ολο τον κοσμο, τον σεπτεμβρη μετακινηθηκα στην δουλεια και ετρεχα και δεν εφτανα, χωρισα με το φιλο μου, τωρα τον μαρτιο τον ξαναβρηκα αλλα βλεπω οτι αλλαξε ο τροπος σκεψης μου, συν το οτι εχει κλονιστει η υγεια μου
και που εισαι ακομη........
-
23-03-2007, 08:11 PM #29
Μπράβο.. πολύ ωραίο το άρθρο.. Και λίγα έγραψες..
Τι να πω κι εγώ που είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη; Εμένα κι αν με έχει πάρει και μ'έχει σηκώσει... Να πεθάνω τώρα; μετά; χτες; ή αύριο;(πλάκα εε Από το πολύ άγχος στα επαγγελματικά μου.. κοντεύω να πάθω έλκος (κυριολεκτικά!!)
-
24-03-2007, 04:11 AM #30
Δε μ αρεσουν οι εκληψεις Ειδικα η δευτερη........ Αν θελετε να δειτε το χαρτη μου
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.