s
Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση) - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 91 to 100 of 154

Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου

:idea: μαλιστα αρχιζω να συνειδητοποιώ όλο και περισσότερα!!:blink:

Όνομα:
    Κυριακή

Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου

Εμενα παλι μου φαινεται οτι τιποτα απ οσα εχουμε αναφερει για την επιρροη του ωροσκοπου στην εμφανιση δεν ισχυει! Κι εχω κοιταξει μερικους χαρτες φιλων και συγγενων. Ουτε σε μενα!
    Συναδελφος με Ηλιο στους Διδυμους στον 10 και ωροσκοπο Παρθενο με τον Ερμη στους Διδυμους, ειναι σχετικα ψηλη και αρκουντως γεροδεμενη! Εχει την Αφροδιτη και τον Αρη σε συνοδο στον Ταυρο.
    Συναδελφος επισης, Διδυμοι, με ωροσκοπο Καρκινο. Δεν εχει καμια σχεση η εμφανιση του με τον ωροσκοπο του. Απλως τα ματια του ειναι ματια ζωδιου του νερου!
    Εγω με ωροσκοπο Καρκινο, καμια σχεση...
    Λυπαμαι που δεν εχω χρονο να παρουσιασω αλλα παραδειγματα...
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Μαρία

Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)

Κι εγώ δεν πιστεύω ότι αποκλειστικά ο ωροσκόπος έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου, αλλά γενικότερα με το πώς παρουσιάζει ο καθένας μας τον εαυτό του προς τους άλλους και πώς μας βλέπουν εν τέλει και οι άλλοι. Εκφράζει γενικότερα τη στάση κα τη διάθεση που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, αν υπάρχουν και ανατέλλοντες πλανήτες στον ωροσκόπο, πιστεύω πως διαφοροποιείται αρκετά η εικόνα, αλλά και η θέση του Ήλιου παίζει ρόλο. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και η θέση της Σελήνης.

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Κι εγώ δεν πιστεύω ότι αποκλειστικά ο ωροσκόπος έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου, αλλά γενικότερα με το πώς παρουσιάζει ο καθένας μας τον εαυτό του προς τους άλλους και πώς μας βλέπουν εν τέλει και οι άλλοι. Εκφράζει γενικότερα τη στάση κα τη διάθεση που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον.
    Perfect Συμφωνώ. Περισσότερο είναι αυτό που βγάζουμε προς τα έξω. Το πως μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, αν υπάρχουν και ανατέλλοντες πλανήτες στον ωροσκόπο, πιστεύω πως διαφοροποιείται αρκετά η εικόνα, αλλά και η θέση του Ήλιου παίζει ρόλο. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και η θέση της Σελήνης.
    Αν ας πούμε έχει κάποιος Σελήνη στον Αιγόκερω θα είναι πιο προσεκτικός στην δίαιτά του κι ίσως δεν θα παίρνει εύκολα κιλά. Το αντίθετο θα είναι πιθανότερο με μία Σελήνη στον Ταύρο.
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και η θέση της Σελήνης.
    Ναιιι παίζει παίζειιιιι:bigsmile:
    Στου γυαλού τα βοτσαλάκια...:σφύριγμα
    :toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Ναιιι παίζει παίζειιιιι:bigsmile:
    Στου γυαλού τα βοτσαλάκια...:σφύριγμα
    :toung:
    Παίζει και παραπαίζει και όχι μόνο στα βοτσαλάκια! Βέβαια στη δική μου περίπτωση εκεί συχνάζει ο κύριος καβούρης ο ωροσκόπος μου και ο κυβερνήτης του στον Ταύρο....!! :toung:

Μαρίνα, όντως μία Σελήνη στον Ταύρο δίνει τέτοια χαρακτηριστικά... το επιβεβαιώνω!

Starfish και Dr.Maroulita έχουν δίκιο, συμφωνώ απολύτως μαζί τους περί Σελήνης, Ωροσκόπου και 'Ηλιου. Εκτός από Σελήνη, Ωροσκόπο και 'Ηλιο παίζει ρόλο και η κατανομή πλανητών σε οίκους, τεταρτημόρια, και πολλά άλλα, και σίγουρα το να βγάλει κανείς συμπεράσματα από ένα αστρολογικό χάρτη για την εμφάνιση δεν είναι τόσο εύκολο όσο περιγράφεται στα περισσότερα αστρολογικά βιβλία.

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    κατά την αδερφή μου ζημιά...:toung: :bigsmile:
    κατ'εμέ πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!'Ολοι λίγο πολύ γοητεύονται απ το όνειρο,τη φαντασία και τα υψηλά ιδανικά :embarrest
    ο ποσειδωνας ειναι μαλλον χαλια για καποιον γιατι δεν εκτιμαται τη σημερον εποχη και γω τον εχω και πανω πανω αρχηγοπουλο και στον 7ο και στον τοξοτη καμαρωτος καμαρωτος να κοιταει τους αλλους πλανητες που βρισκονται απο κατω. Αστα τα χω παρει γιατι τωρα εχω μια πολυ ωραια διελευσουλα πλουτωνας συνοδο ποσειδωνα... Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα περναω κρισουλα...

Για τον ωροσκοπο τι να πω στους διδυμους τον εχω και την σεληνη το ιδιο οντως προσδιδει νεανικη εμφανιση αν κρινω απο μενα και δεν παιρνω κιλα οσο και να τρωω ενα πανω ενα κατω ε καπου θα παιζει κι ο ηλιος το ρολακι του στην εξωτεικη εμφανιση αλλα νομιζω οτι και η αφροδιτη(ζυγος 5ο) για τις γυναικες και ο Αρης για τους αντρες σε πρωτο πλανο αλλα γενικοτερα νομιζω οτι αυτο που ειπε ο Jimy ειναι το πιο σωστο γιατι εχω δει και ταυρο με ωροσκοπο ταυρο που ουτε γλυκα και ομορφια ειχε ουτε παχος.

:toung: :bigsmile:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by friary View Post
    Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το που βρίσκεται ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου.
    Καλησπέρα(κ χρόνια πολλά!!)
    Μ αρέσει η αστρολογία, και διαβάζω όποτε μπορώ. Είμσι σκορπιός με ωροσκόπο από υδροχοο ως ιχθύ..δυστυχώς δε ξέρω ακριβή ώρα γέννησης. Αν υποθέσουμε ότι ο ωροσκόπος μου είναι ο ιχθύς (κάτι που πραγματικά απέυχομαι!!!)...τότε ο Ποσειδώνας είναι στον 9ο οίκο στον τοξότη, και κάνει σύνοδο με ερμή(9ος τοξότης), εξάγωνο με πλόυτωνα(7ος ζυγός) και τετράγωνο με ac. Αυτό, τι θα μπορούσε να σημαίνει; Αναρωτιέμει μήπως ψάχνω ψύλους στ' άχυρα ώρες ώρες
    Οποια βοήθεια, είναι ευπρόσδεκτη!!

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Όχι δε με μπέρδεψες καθόλου.:bigsmile:

Η οπτική σου με βρίσκει σύμφωνη !

:idea: Θεωρώ επίσης όμως-κρίνοντας από τον χάρτη μου αλλά και από λίγους ακόμη που έχω δεί για εξάσκηση-παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην προσωπικότητα, η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου (ζώδιο) και οι όψεις που σχηματίζει.
    Παραδειγμα:embarrest .Ωροσκόπος ταύρος , με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στο Λιοντάρι στον 4ο οικο.Μικρή σχέση έχω με τον Ταυρο εξωτερικά(μαλλον κληρονόμησα την τεμπελιά και το πείσμα μόνο:toung: ).
    Επίσης νομίζω η υπαρξη πλανητων στον ωροσκόπο η στον 1ο οικο αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία του ωροσκόπου.

Αποφευγω λοιπόν κι εγώ να καταλήγω σε κρίσεις βάσει ωροσκόπου και μόνο, ακόμα κι όταν πρόκειται για κατι "ανώδυνο" και υποκειμενικό οπως η εξωτερική εμφανιση:bigsmile:

Υγ.Το νεφελώδης είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός Τετράγωνο με τον ¶ρη που με καταλήγει ΈΤΣΙ
    Καλησπέρα (και χρονια πολλά!)
    Αν κάποιος έχει ωροσκόπο ιχθύ και εκεί βρίσκεται ο χείρωνας, στον κριο,τι σημαίνει κάτι τέτοιο;

Page 10 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)