- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
Thread: Ανησυχώ...
-
24-06-2005, 10:10 PM #11
Re: Ανησυχώ...
Φιλλένια συγνώμη!
Δικό μου το λάθος! Δεν θα ξαναγίνει!
prasina_matiaPrasina_Matia
...Σκόρπιες σκέψεις που ίσως να χαθούν στον άνεμο...
-
24-06-2005, 10:50 PM #12
Ok, απλά εκεί υπάρχει μεγαλύτερη άνεση και πλάκα...
Σκέφτηκα πως ίσως δεν το είχες προσέξει.
ΦυλλένιαBιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
25-06-2005, 03:12 AM #13
Αγαπητή φίλη
Το θέμα του γάμου, εξαρτάται από πολλά στοιχεία και την ωριμότητά μας να αντιμετωπίσουμε τα θετικά και τα αρνητικά του χάρτη μας.
Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που φοβίζει τους αρχάριους κυρίως, ή όσους αντιμετωπίζουν την αστρολογία επιπόλαια κι επιφανειακά. Περισσότερα αρνητικά μπορεί να φέρει ο Δίας, για πολλούς λόγους, σας διαβεβαιώ.
Ο Κρόνος ζητά ωριμότητα (εκεί έγκειται και η συμβουλή του κ. Αντωνίου για να παντρευτείτε μετά τα 30 - όπου θα υπάρχει η επιστροφή του Κρόνου κα θεωρείται πως είμαστε πιο ώριμοι), φέρνει πίστη και διαχρονικές σχέσεις. Βέβαια είναι ένας αυστηρός δάσκαλος. Δεν συγχωρεί την επιπολαιότητα.
Ο Κρόνος λοιπόν στον 7ο σας, και μόνο εξετάζοντας αυτό σαν στοιχείο, είναι ένας πλανήτης που δείχνει και τον τρόπο που μπορεί να συμπεριφέρεται ο σύζυγός σας (πχ να είναι γεννημένος με στοιχεία Κρόνου- δηλαδή Αιγόκερος), να είναι με επάγγελμα Κρόνου, να έχει μία εγκρατή προσωπικότητα, να έχετε διαφορά ηλικίας, να έχετε καρμική σχέση..... Είναι μακρύς ο κατάλογος.
Αλλά για να σας προσθέσω και κάτι ακόμη, εξετάζεται ο 7ος οίκος και σαν ζώδιο, ο κυβερνήτης του, οι φυσικοί κυβερνήτες του γάμου Δίας και Αφροδίτη, ο πλανητοειδής Ήρα και βέβαια, η συναστρία με το ταίρι σας.
Υπάρχουν γάμοι εξαιρετικοί με Ουρανό (σύμβολο της ελευθερίας και του διαζυγίου στον 7ο) και δύσκολοι με Δία (που θεωρείται ευεργέτης) στον 7ο.
Η φίλη σας δεν έχει εμπειρία και είναι φυσικό να βασιζεται στα εγχειρίδια επί λέξη. Όμως ο χάρτης μας είναι όλα τα στοιχεία μαζί και φυσικά, η ψυχή μας με την ελεύθερη βούληση, μπορεί να κάνει θαύματα!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
25-06-2005, 07:13 PM #14
Κα Λίλιαν...
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την όλη σας ανάπτυξη..!
Οτιδήποτε άλλο μου αναφέρετε, θα μου είναι σίγουρα χρήσιμο...
Απ'οτι μου είπε η φίλη, η Αφροδίτη μου είναι εξίσου σε δύσκολη θέση (στην Παρθένο) και ο Διας στον Κριο (αυτό, δεν μου είπε αν είναι κακό ή καλο...)
Ειμαι γενικότερα ευγνώμων για την όλη σας φιλική διάθεση, βοήθεια και "φιλοξενία"..
τα φιλιά μου
και τις ευχές μου για ενα λαμπρό Σαββατοκύριακο
με εκτίμηση
prasina-matiaPrasina_Matia
-
25-06-2005, 07:18 PM #15
Φιλλένια μου όλα καλά
Αναγνωρίζω το λαθος μου και έκανες παρα πολύ καλα και μου το επισήμανες!
Δεν είχα πρόθεση να κάνω οποιαδήποτε πλάκα, σε διαβεβαιώ, και ζητώ και πάλι συγνώμη αν άφησα να φανεί κατι τέτοιο...
Nα έχεις ενα υπέροχο σαββατοκύριακο!
με εκτίμηση και φιλίαPrasina_Matia
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.