s
Γάμος and the city... - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 LastLast
Results 151 to 160 of 168

Re: Γάμος and the city...

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Πάντως κι εγώ κάτι τέτοιο κόβω να γίνεται στο τέλος...
    E καλά.... μην τα ισοπεδώνουμε και όλα!!!
    Σα ΔΕ θέλει η νύφη (:nuts: ) και ο γαμπρός...γάμος δεν γίνεται!
    ¶μα θέλουν είναι άλλο κεφάλαιο
    Επίσης υπάρχει και η άλλη επιλογη.... η νυφη το ' σκασε! (από την ομώνυμη ταινία) :toung:

Να σε δω εσένα πάνω σε άλογο να τρέχεις με το νυφικό... κι ας... παντρευτώ!

Λοιπόν αν σας στείλουν προσκλητήριο και δείτε το όνομα σας τυπωμένο στη θέση της νύφης, μια λύση είναι να μην πάτε στην εκκλησία!!!:bigsmile:

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Να σε δω εσένα πάνω σε άλογο να τρέχεις με το νυφικό... κι ας... παντρευτώ!
    Δεν πιστεύω να υπάρχει αμφιβολία περί των ιππικών μου δυνατότήτων;;;;;:toung:

( κάρμα μου )

Επισης, αν δεν μπορέσεις να το αποφύγεις, μπορείς να πας στον γάμο, αλλά όχι σαν νύφη... ως καλεσμένη! :nuts:

Στην περίπτωση που θα πας μόνο ως καλεσμένη φρόντισε επ'ουδενί να μην βάλεις νυφικό. Ακόμα και το τζιν καλό ειναι. Επίσης πάρε και κανά δωράκι για τους μελλόνυμφους(σε εσένα θα μεινει αφού γάμος, γιοκ)!!!!

Δεν αμφισβητώ τις ιππικές σου δυνατότητες, αλλά νομίζεις θα έχεις κανέναν σκηνοθέτη να σου ανοίξει δρόμο μεσα στους καλεσμένους για να το παίξεις Αμαζόνα???? Ή και το άλογο που θα βρεθει να σε περιμένει?

(Ντάρμα μου... )

Στην περίπτωση που θα πας μόνο ως καλεσμένη φρόντισε επ'ουδενί να μην βάλεις νυφικό. Ακόμα και το τζιν καλό ειναι. Επίσης πάρε και κανά δωράκι για τους μελλόνυμφους(σε εσένα θα μεινει αφού γάμος, γιοκ)!!!!

Δεν αμφισβητώ τις ιππικές σου δυνατότητες, αλλά νομίζεις θα έχεις κανέναν σκηνοθέτη να σου ανοίξει δρόμο μεσα στους καλεσμένους για να το παίξεις Αμαζόνα???? Ή και το άλογο που θα βρεθει να σε περιμένει?

(Ντάρμα μου... )
    Ναι εννοείται με τζινάκι... μη δίνουμε και στόχο :weird:

Δεν είναι απαραίτητο να το παίξω εγώ Αμαζόνα... υπάρχει και η διαφήμιση follow your heart... θα έρθει ο Αμαζόν-ιος να με πάρει με το άλογό του

Και θα σας κυνηγούν οι καλεσμένοι από ταράτσα σε ταράτσα? Στο τέλος μόνο μην πάτε για ποτό στο κέντρο που θα γινόταν η δεξίωση!!!

Να προσέχεις τι λες, γιατί οι δικοί σου αν το μάθουν το σχέδιο θα βαλουν φουσκωτους να σε κουβαλήσουν σηκωτή στην εκκλησία! Και άντε να τους πείσεις ότι ο άστατος υδροχόος σου φταίει

Και θα σας κυνηγούν οι καλεσμένοι από ταράτσα σε ταράτσα? Στο τέλος μόνο μην πάτε για ποτό στο κέντρο που θα γινόταν η δεξίωση!!!

Να προσέχεις τι λες, γιατί οι δικοί σου αν το μάθουν το σχέδιο θα βαλουν φουσκωτους να σε κουβαλήσουν σηκωτή στην εκκλησία! Και άντε να τους πείσεις ότι ο άστατος υδροχόος σου φταίει
    Θα φροντίσω να πάρω καλό σκηνοθέτη και θα κάνω και πρόβα... μαζί με την πρόβα νυφικού :toung: Δεν αποκαλύπτω περισσότερα για το σενάριο..... :embarrest

Μπα...ο άστατος ωροσκόπος μου Ζυγός θα φταίει.......... Αφού το έχουμε δέσει ότι οι Ζυγοί τις κάνουν τις κουτσουκέλες τους ... :toung:

Quote Originally Posted by kia View Post
    E καλά.... μην τα ισοπεδώνουμε και όλα!!!
    Σα ΔΕ θέλει η νύφη (:nuts: ) και ο γαμπρός...γάμος δεν γίνεται!
    ¶μα θέλουν είναι άλλο κεφάλαιο
    Επίσης υπάρχει και η άλλη επιλογη.... η νυφη το ' σκασε! (από την ομώνυμη ταινία) :toung:
    Εκτός από την ταινία μην ξεχνάμε και την αλησμόνητη διαφήμιση γνωστής μάρκας ποτού... (Follow your heart) όπου η νύφη το σκάει με έναν παίδαρο...
    Αυτόν ψάχνω για να παντρευτώ αλλά....:blush:

Ε πλέον με το ποτο. ΑΥΤΟ το θέμα δεν έπρεπε να λέγεται Γάμος and the city, αλλά γάμος και αλκοολισμός!!!!

Προσγειωθείτε, τον παίδαρο τον πήρα εγώ!!!

Όνομα:
    Φωτεινή

Ε πλέον με το ποτο. ΑΥΤΟ το θέμα δεν έπρεπε να λέγεται Γάμος and the city, αλλά γάμος και αλκοολισμός!!!!

Προσγειωθείτε, τον παίδαρο τον πήρα εγώ!!!
    Το ηξερα ότι ΕΣΥ εφταιγες που προλαβες και μας έκλεψες τον παίδαρο μέσα απ΄τα τα χέρια.

Μια και παίδαρος γιόκ,ψηφίζω τρεχαλητό αλά roadrunner κι αμα με δει γαμπρός και εκκλησία ,γράψτε μου:toung:
    Καλη εναλλακτική επίσης το στρίβειν δια του αρραβωνος.Αρραβωνιάζεσαι για να ηρεμησουν τα πνευματα και μετά πάς για τσιγάρα.(απλώς ξεχνας να επιστρεψεις:toung: )
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)