s
Αγένεια - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 70

Thread: Αγένεια

1. Re: Αγένεια

Ε, ναι έτσι αλλάζουν οι "χαρακτηρισμοί"...

Re: Αγένεια

Σαν Ταύρος έχω να πω ότι όντως γινόμαστε αγενής όταν όμως μας πατάνε τον κάλο!! Δηλαδή όταν μας θίγουν, όταν μας αμφισβητούν, μας φέρονται άσχημα κ.λ.π., κ.λ.π.

Quote Originally Posted by ζουζούνα1977 View Post
    Όμως μπορώ να πω πως οι: Kριοί, Σκορπιοί και Αιγόκεροι είναι "κάπως".(κατά τη δική μου άποψη και αυτούς που γνωρίζω,ο.κ?) Για αποφυγή παρεξηγήσεων.:toung:
    Και εγώ εδώ φέρω ένσταση. Ο σκορπιός δεν είναι ούτε αγενής ούτε κάπως. Απλά σε άτομα που αγαπά μιλά έξω από τα δόντια προκειμένου να τους επίσημάνει κάποιο λάθος τους.
    Όσο για τον αιγόκερω χωρις να παινευω την "ομάδα" μου δεν ειμαστε αγενείς από τη στιγμη που επιδιώκουμε ξεκάθαρες καταστάσεις, αλλά ούτε "κάπως" καθώς μάλλον εκλαμβάνετε με λάθος τρόπο τη σοβαρότητα μας.

Και τώρα για να βλογήσουμε τα γένια μας---ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΓΕΝΗΣ? Όχι, πείτε μου!

4. Re: Αγένεια

χιχιχιχιχιχι......

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    χχμμ...από όσο ξέρω έχω ωροσκόπο τοξότη και για αυτό το ύπουλα δεν ξέρω να σου απαντήσω..απλά με άτομα που θεωρώ δικά μου και πολύ κοντά μου ναι θα πω αυτό που σκέφτομαι και ίσως να είμαι λιγάκι αγενής και γαιδούρα...:bigsmile: :bigsmile:
    Δεν το είπα για σένα προσωπικά, απ' ό,τι λες δεν μοιάζεις καθόλου με αυτόν που ξέρω:bigsmile: . Ίσως να έχει πολλους πλανήτες στον Τοξότη και στον Ταύρο! :bigsmile: :amuse:

Quote Originally Posted by omo View Post
    Σαν Ταύρος έχω να πω ότι όντως γινόμαστε αγενής όταν όμως μας πατάνε τον κάλο!! Δηλαδή όταν μας θίγουν, όταν μας αμφισβητούν, μας φέρονται άσχημα κ.λ.π., κ.λ.π.
    συμφωνώ απόλυτα...(άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει)

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Και τώρα για να βλογήσουμε τα γένια μας---ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΓΕΝΗΣ? Όχι, πείτε μου!
    όχι δεν είσαι..θα σταματήσεις να κλαις τώρα γιατί θα φάει κανείς καμιά τούμπα από τα νερά στο πάτωμα?:bigsmile:

Quote Originally Posted by FIGHTER View Post
    Δεν το είπα για σένα προσωπικά, απ' ό,τι λες δεν μοιάζεις καθόλου με αυτόν που ξέρω:bigsmile: . Ίσως να έχει πολλους πλανήτες στον Τοξότη και στον Ταύρο! :bigsmile: :amuse:
    δεν ξέρω τι έχω από πλανήτες...και δεν το πήρα προσωπικά...:bigsmile: :bigsmile:
    :bigsmile:
    mpiskoto sokolatas

Οι Αιγόκεροι δεν κλαίμε γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας. Το κλάμα ειναι βασικό χαρακτηριστικό των Καρκίνων.

Υ.Γ.:Φω μου συγγνώμη.....!

Οι Αιγόκεροι δεν κλαίμε γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας. Το κλάμα ειναι βασικό χαρακτηριστικό των Καρκίνων.

δεν ήξερα πως υπάρχουν και τέτοια βασικά χαρακτηριστικά...φαντάζομα ποιο θα είναι το δικό μου...η ξεροκεφαλιά σίγουρα..
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Φωτεινή

Α όχι γραψε λάθος!Καθώς είστε δίπολάκι μας,κρύβετε κάτι από καρκίνο.Οποτε κλαίτε αλλά δεν το δείχνετε:toung:

ΥΓ.Τα δακρυα στερέψανε :toung: Αλλά σε συγχωρώ καθότι όπου καρκινος και large καρδιά
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΕΝΕΙΣ

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)