s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 24
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 24 of 28 FirstFirst ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 LastLast
Results 231 to 240 of 277
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

λοιπόν εγώ είμαι μια Δίδυμος με ωροσκόπο Ψαρακι...
    έχω όλα τα χαρακτηριστικα των Διδύμων και μαλιστα για κάποιο συγκεκριμμένο δεν το πίστευα μέχρι που έπραξα σαν Διδυμος και μου έφυγε η αμφιβολία...(κέρατο...:embarrest)
    δυστυχώς από τα ψαράκια έχω μονο το αρνητικά... πέφτω ψυχολογικά πολύ συχνά και δένομαι με ανθρώπους χωρίς ουσιαστικα να έχουμε οποιαδήποτε σχέση...
    Ειμαι όμως και δυναμική και περήφανη, δεν ρίχνω η μούρη για τίποτα...είμαι εγωίστρια...(σελήνη στον κριο γαρ)
    γενικότερα ο Δίδυμος συμφωνεί πάντα με τον κριό μέσα μου και μαζί διαφωνουν με τον ιχθύ...χαίρομαι που δεν υπερισχύει ο τελευταίος (εκτός από πολύ down περιπτώσεις) γιατί θα είχα παει για φούντο...με τόσα ανάποδα μαζεμένα...

Όνομα:
    Διονυσία

τα προτερηματά μου και ελατωματά μου τοξοτης ωροσκόπος υδροχοος με σελήνη ζυγό αισιοδοξη μερικες φορές μέρχει....υπερβολής:bigsmile: πολύ προχοριμένη στις ιδεές μου που σε σιμείο να ανυσηχω :idea: πως μου κατεβαίνουν αναποφάσηστη πολλες φορές εκει που δεν πρέπει:blink: τυχερή όσο πρέπει κυκλωθυμηκή:sad2: τρώγομε με τα ρούχα μου συνχωρώ ακομα και αυτους που δεν πρέπει και νομίζω ότι πλέον αναγνωρίζω τα λάθη μου:embarrest και ζητώ συγνώμη και όταν κάτι κάνω έχω σκεφτει και της συνέπειες :unsure:

Ως Ταύρος μπορώ να πω ότι είμαι απίστευτα ξεροκέφαλη και ότι νιώθω το λέω γιατι θα σκάσω...επίσης έχω αφάνταστη επιμονή και υπομονή και θαυμάσιο αυτοέλεγχο...

To μόνο που με χαλάει στο ζώδιό μου είναι ότι δε μπορώ να φιλοσοφήσω κάποιο θέμα (όπως θα'κανε πχ ένας Τοξότης απέναντί μου) και παραμένω στην επιφάνεια των πραγμάτων από απλή βαρεμάρα. Με λίγα λόγια, θεωρώ ότι αφού καταλαβαίνω κάτι, ποιός ο λόγος να κάθομαι να το φιλοσοφώ? Μέγα σφάλμα I know...:embarrest
    Είμαι ninja!!!

Νομίζω ότι είμαι το πρότυπο!!!Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό και Σέλήνη στο Σκορπιό :toung:
    Πέρα της πλάκας είμαι πολύ εγωίστρια και εκδικητική και δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα την ήττα...Αλλά για να πω και κανά καλό μου δίνω τα πάντα στον άλλον όταν νιώσω κάτι γι'αυτόν(και γι'αυτό την πατάω κιόλας )...
    Πάντως μου αρέσει που σε όσα διάβασα βλέπω ότι όλοι έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται ο Ζυγός!!! Ο Ζυγός τελικά είναι εμπειρία ζωής...Όταν τον γνωρίσεις μπορείς να πεις ότι πλέον ολοκληρώθηκες ως άνθρωπος... :toung:

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Νομίζω ότι είμαι το πρότυπο!!!Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό και Σέλήνη στο Σκορπιό :toung:
    Πέρα της πλάκας είμαι πολύ εγωίστρια και εκδικητική και δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα την ήττα...Αλλά για να πω και κανά καλό μου δίνω τα πάντα στον άλλον όταν νιώσω κάτι γι'αυτόν(και γι'αυτό την πατάω κιόλας )...
    Πάντως μου αρέσει που σε όσα διάβασα βλέπω ότι όλοι έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται ο Ζυγός!!! Ο Ζυγός τελικά είναι εμπειρία ζωής...Όταν τον γνωρίσεις μπορείς να πεις ότι πλέον ολοκληρώθηκες ως άνθρωπος... :toung:
    Και επειδή είχα την τύχη να το πω την ατυχία να το πω να έχω σχέση 1 ολόκληρο χρόνο με ζυγό νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τώρα πια μπορώ να πω ότι έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος...:toung:
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    Και επειδή είχα την τύχη να το πω την ατυχία να το πω να έχω σχέση 1 ολόκληρο χρόνο με ζυγό νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τώρα πια μπορώ να πω ότι έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος...:toung:
    Αν και χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω παίζει και αυτόν τον χρόνο να είχες σχέση εντελώς μόνη σου...:toung:

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Αν και χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω παίζει και αυτόν τον χρόνο να είχες σχέση εντελώς μόνη σου...:toung:
    γιατί το λες αυτό?και μια διόρθωση... τώρα δεν έχω σχέση με τον συγκεκριμένο Ζυγό...μπορώ να πω το πάθημα έγινε μάθημα...
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    γιατί το λες αυτό?και μια διόρθωση... τώρα δεν έχω σχέση με τον συγκεκριμένο Ζυγό...μπορώ να πω το πάθημα έγινε μάθημα...
    Απλά οι Ζυγοί απ'όσο έχω καταλάβει έχουν έναν δικό τους ορισμό για τη "σχέση"...Μη δίνεις σημασία,είπαμε δεν είναι όλοι ίδιοι...

10. Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

Καλημέρα και από εμένα!!!!!!!
    Εγώ είμαι δίδυμος με ωροσκόπο Υδροχόο και αρκετούς πλανήτες μου στους Διδύμους....
    Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι "μπάζω" αέρα!χαχαχαχα...:bigsmile:

Θα σας πω κάποια χαραχτηριστικά μου (το αν είναι πλεονεκτήματα ή ελαττώματα είναι σχετικό και υποκειμενικό).

Καταρχήν είμαι απελπιστικά ειλικρινής. Το έχω πληρώσει ακριβά αυτό (και συνεχίζω...),όμως όταν εγώ θέλω να έχω την συνείδησή μου καθαρή δεν με πτοεί τίποτα και κανένας και ας είναιβαρύ το τίμημα.

Επίσης, όταν λέω τέλος σε κάποιες καταστάσεις και άτομα είναι τέλος. Δίνω ευκαιρίες για "συγνώμη" και μία και δύο φορές όταν όμως πω ΤΕΛΟΣ μέσα μου είναι τέλος! Αγύριστο κεφάλι. Και φυσικά εκείπου "φτύνω" δεν γλύφω. Δεν είναι τακτική μου.

Αυτό που κάνω και το μετανιώνω συχνά είναιότι μιλάω "απότομα" και ίσως πληγώνω τον άλλο , όμως μετά από 5 λεπτά ζητάω συγνώμη (και το εννοώ). Δεν λέω ότι είμαι αγενής, απλά ότι με πιάνει μία μικρή κρίση πανικού και λέω λόγια που δεν θα έπρεπε. Δεν ξέρω γιατί το κάνω. Δεν ξέρω γιατί δεν "κρατάω" το στοματάκι μου κλειστό κάποιες φορές. Ότι θέλω να πω θα το πω(δεν είναι θέμα εγωϊσμού πιστεύω). Μήπως δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά εκείνη την ώρα και τα "χάνω" ? Τί να πω?

Θα σας πω άλλο ένα (και τελευταίο,ουφ!!! για εσάς δηλαδή).
    Είμαι άκρως μονογαμική στη ζωή μου....!!!.... (παραδόξως για δίδυμος και στους καιρούς μας) :nuts:

Φιλια...

Page 24 of 28 FirstFirst ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)