- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 70
Thread: Αγένεια
-
04-03-2007, 11:28 PM #21
-
04-03-2007, 11:36 PM #22
Re: Αγένεια
kia μου πλακίτσα έκανα. Ομολογώ όμως ότι με Σελήνη στο Σκορπιό γίνομαι προσβλητικά ειλικρινής και θίγω άθελά μου τον κόσμο...Αλλά αφού ρωτάνε, δε φταίω εγώ! (κι ο καθένας με τέτοιες πλανητικές θέσεις) χοχοχο! :wink2:
Είμαι ninja!!!
-
04-03-2007, 11:43 PM #23
ίσως επιδή έχω σελήνη,άρη στο ζυγό,αφροδίτη στον τοξότη,ωροσκόπο υδροχόο
και ερμή στον αγαπημένο μου σκορπιο δεν μου αρέσει η αγένια
αλλά μερικες φορές μου βγένει εντονα ο σκορπιος δεν μου αρέσει το ψέμμα ότι έχει να πει ο άλλος να το πει στα ίσια 'οπως το λέω και εγώ
και alien1 δεν παρεξηγούμε απλά πιστεύω ότι σε όλα τα ζ'ωδια υπάρχουν καλοί και κακοί αναλλωγα τις όψεις και τους πλανήτες
-
04-03-2007, 11:52 PM #24
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
05-03-2007, 04:22 AM #25
Λοιπόν θα'ναι η πρώτη φορά που δε θα βγάλω κάτι off topic! To post μιλάει για την αγένεια έτσι? Ε λοιπόν είμαι αγενής και ΑΡΝΟΥΜΑΙ να ζητήσω δημοσίως συγνώμη! :toung: :toung: :w00t:Και μην ξεχνάτε παιδιά όλοι οι αγενείς: AΝΤΙΔΡΩ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ! χεχεχε!leasantry:
Είμαι ninja!!!
-
05-03-2007, 09:52 AM #26
Νομίζω ότι ηλιακό ζώδιο της φωτιάς ή του αέρα με άρη σε Αιγόκερο ή Παρθένο και σε σκληρή όψη με σελήνη μπορεί να δώσει κάποιον αρκετά αγενή ανθρωπο ή απλά εναν εύστοχο σχολιαστή/κριτή .
Επίσης ο Ερμής σε ζώδιο του νερού(που δίνει μια σχετική ευθιξία)σε συνδυασμό σκληρής όψης με ¶ρη και παρορμητικά στοιχεία στο ωροσκόπιο επίσης το ίδιο.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
05-03-2007, 12:10 PM #27
Η δική μου γνώμη είναι πως τα ζώδια της φωτιάς δεν είναι αγενή και δεν έχουν καθόλου θράσος. Είναι μεγαλοπρεπώς ευγενικοί όταν χρειάζεται και έχουν το θάρρος να σου πουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.
Το ότι οι περισσότεροι δεν αντέχουν να τα ακούν δεν καθιστά αυτόν που τα λέει αγενή! Εντωμεταξύ, το θάρρος με το θράσος σήμερα εύκολα μπερδεύεται αλλά έχει τεράστια διαφορά στην ουσία.
Πολύ θράσος και ελάχιστο θάρρος όπου απαιτείται, έχουν για μένα συχνά τα ζώδια του αέρα και αυτοί που κατ' εξοχήν μπερδεύουν το θράσος με το θάρρος είναι τα ζώδια του νερού.
-
05-03-2007, 05:58 PM #28
χμμ..Φανταστείτε τον συνδυασμό Ταύρο με ωροσκόπο Τοξότη..ώρες ώρες το στοματάκι μου μπορεί να είναι ...ας μην πω καλύτερα...
αν και προσωπικά έχω παρατηρήσει πως έχω περισσότερο θάρρος να πω οτιδήποτε μπορεί να πληγώσει τον άλλον..mpiskoto sokolatas
-
06-03-2007, 12:49 AM #29
-
06-03-2007, 12:53 AM #30
Αν δεν είναι αγενείς οι Λέοντες, τότε μάλλον έπεσα στις εξαιρέσεις ή είχαν πολλούς πλανήτες στον Τοξότη:toung: ! Πάντως δεν τους έθιξα ποτέ το αίσθημα τιμής (ίσως μια φορά μόνο σε έναν:embarrest ) και δεν κατάλαβα γιατί αντιδρούσαν έτσι. Συμφωνώ κι εγώ ότι τα αέρινα ζώδια είναι πολύ ευγενικά συνήθως...:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.