s
Αγένεια - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 70

Thread: Αγένεια

Re: Αγένεια

Quote Originally Posted by gia_pep View Post
    Κiaaaaaaaa!!! Έχω Ήλιο καί Ερμή στους Διδύμους!χαχαχαχα! Όμως είμαι ευγενέστατη...(κ καλά) :embarrest :sick:
    Εσύ εξαιρείσαι....:toung:

Εννοούσα ξεχωριστά το καθένα :embarrest
    Αν και ο Ερμής στον Σκορππιό μου κάνει περισσότερο έντονος στον λόγο...είναι χύμα που λέμε

kia μου πλακίτσα έκανα. Ομολογώ όμως ότι με Σελήνη στο Σκορπιό γίνομαι προσβλητικά ειλικρινής και θίγω άθελά μου τον κόσμο...Αλλά αφού ρωτάνε, δε φταίω εγώ! (κι ο καθένας με τέτοιες πλανητικές θέσεις) χοχοχο! :wink2:
    Είμαι ninja!!!

Όνομα:
    Διονυσία

ίσως επιδή έχω σελήνη,άρη στο ζυγό,αφροδίτη στον τοξότη,ωροσκόπο υδροχόο
    και ερμή στον αγαπημένο μου σκορπιο δεν μου αρέσει η αγένια
    αλλά μερικες φορές μου βγένει εντονα ο σκορπιος δεν μου αρέσει το ψέμμα ότι έχει να πει ο άλλος να το πει στα ίσια 'οπως το λέω και εγώ
    και alien1 δεν παρεξηγούμε απλά πιστεύω ότι σε όλα τα ζ'ωδια υπάρχουν καλοί και κακοί αναλλωγα τις όψεις και τους πλανήτες

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by gia_pep View Post
    kia μου πλακίτσα έκανα. Ομολογώ όμως ότι με Σελήνη στο Σκορπιό γίνομαι προσβλητικά ειλικρινής και θίγω άθελά μου τον κόσμο...Αλλά αφού ρωτάνε, δε φταίω εγώ! (κι ο καθένας με τέτοιες πλανητικές θέσεις) χοχοχο! :wink2:

Να ζητήσεις δημοσίως συγχώρεση!
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Λοιπόν θα'ναι η πρώτη φορά που δε θα βγάλω κάτι off topic! To post μιλάει για την αγένεια έτσι? Ε λοιπόν είμαι αγενής και ΑΡΝΟΥΜΑΙ να ζητήσω δημοσίως συγνώμη! :toung: :toung: :w00t:Και μην ξεχνάτε παιδιά όλοι οι αγενείς: AΝΤΙΔΡΩ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ! χεχεχε!leasantry:
    Είμαι ninja!!!

Όνομα:
    Φωτεινή

Νομίζω ότι ηλιακό ζώδιο της φωτιάς ή του αέρα με άρη σε Αιγόκερο ή Παρθένο και σε σκληρή όψη με σελήνη μπορεί να δώσει κάποιον αρκετά αγενή ανθρωπο ή απλά εναν εύστοχο σχολιαστή/κριτή .
    Επίσης ο Ερμής σε ζώδιο του νερού(που δίνει μια σχετική ευθιξία)σε συνδυασμό σκληρής όψης με ¶ρη και παρορμητικά στοιχεία στο ωροσκόπιο επίσης το ίδιο.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Η δική μου γνώμη είναι πως τα ζώδια της φωτιάς δεν είναι αγενή και δεν έχουν καθόλου θράσος. Είναι μεγαλοπρεπώς ευγενικοί όταν χρειάζεται και έχουν το θάρρος να σου πουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.
    Το ότι οι περισσότεροι δεν αντέχουν να τα ακούν δεν καθιστά αυτόν που τα λέει αγενή! Εντωμεταξύ, το θάρρος με το θράσος σήμερα εύκολα μπερδεύεται αλλά έχει τεράστια διαφορά στην ουσία.

Πολύ θράσος και ελάχιστο θάρρος όπου απαιτείται, έχουν για μένα συχνά τα ζώδια του αέρα και αυτοί που κατ' εξοχήν μπερδεύουν το θράσος με το θάρρος είναι τα ζώδια του νερού.

χμμ..Φανταστείτε τον συνδυασμό Ταύρο με ωροσκόπο Τοξότη..ώρες ώρες το στοματάκι μου μπορεί να είναι ...ας μην πω καλύτερα...

αν και προσωπικά έχω παρατηρήσει πως έχω περισσότερο θάρρος να πω οτιδήποτε μπορεί να πληγώσει τον άλλον..
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    χμμ..Φανταστείτε τον συνδυασμό Ταύρο με ωροσκόπο Τοξότη..ώρες ώρες το στοματάκι μου μπορεί να είναι ...ας μην πω καλύτερα...

αν και προσωπικά έχω παρατηρήσει πως έχω περισσότερο θάρρος να πω οτιδήποτε μπορεί να πληγώσει τον άλλον..
    mpiskoto δεν ξέρω αν έχεις ωροσκόπο στον Τοξότη, αλλά ξέρω πολύ καλά ένα άτομο Ταύρο με ωροσκόπο Τοξότη και σε πληροφορώ ότι είναι ευγενέστατος και καθόλου αγενής, ίσως επειδή δεν έχει το θράσος να σου πει κάτι κατάμουτρα. Δρα ύπουλα...

Quote Originally Posted by Jimy Pappalardo View Post
    Oι Λέοντες είναι συνήθως ιππότες όμως. 'Αλλο ότι ανάβουν και ''τα παίρνουν'' εύκολα, κι αν το προσέξεις, αυτό γίνεται κυρίως όταν τους θίξεις το αίσθημα τιμής που έχουν ή τις αξίες τους. Ενώ μερικοί άλλοι τύποι είναι η προσωποποίηση της αγένειας. 'Οσο πιο ακατέργαστος και ωμός είναι κανείς, τόσο αγενής. 'Ατομα που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, που κυρίως με αυτά έτυχε να είχα μακρόχρονο πάρε δώσε, δεν τα θεωρώ ακατέργαστα και ωμά (κατά κανόνα), κάθε άλλο. Για την αθυροστομία ψάξε τον Ερμή. Κύριοι
    είναι συνήθως κι αυτοί που έχουν Ωροσκόπο Αιγόκερω. Νοιώθεις από την πρώτη επαφή ότι πρέπει να τους σεβαστείς, ίσως επειδή είναι πολύ σοβαροί
    και σε σέβονται κι οι ίδιοι. Νομίζω ότι όλοι οι Αστρολόγοι συμφωνούν επίσης
    ότι τα αέρινα ζώδια είναι τα πιο ευγενικά.
    Αν δεν είναι αγενείς οι Λέοντες, τότε μάλλον έπεσα στις εξαιρέσεις ή είχαν πολλούς πλανήτες στον Τοξότη:toung: ! Πάντως δεν τους έθιξα ποτέ το αίσθημα τιμής (ίσως μια φορά μόνο σε έναν:embarrest ) και δεν κατάλαβα γιατί αντιδρούσαν έτσι. Συμφωνώ κι εγώ ότι τα αέρινα ζώδια είναι πολύ ευγενικά συνήθως...:bigsmile:

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)