s
Αγένεια - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 70

Thread: Αγένεια

1. Re: Αγένεια

Ως Τοξότης πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι πράγματα που εγώ θεωρώ αστεία, σκωπτικά, ή γενικότερα αστεϊσμούς, από άλλους θεωρούνται έως και προσβλητικά. :notrust:
    Καταλαβαίνω ότι δεν αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο την αίσθηση του χιούμορ που έχω, φαίνομαι και αρκετά σοβαρός ενίοτε, οπότε είναι εύκολο να παρεξηγηθώ.
    Με λυπεί το γεγονός αλλά έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου και εγώ τουλάχιστον με ανέχομαι. Μια καλή λύση για τους άλλους θα ήταν το ξυδάκι, ή η προσπάθεια να με κατανοήσουν.
    Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν "προσέβαλα" κάποιον συνειδητά (από ό,τι θυμάμαι τουλάχιστον, γιατί έχω και κάπως "επιλεκτική" μνήμη )

ΥΓ Έχω ¶ρη στον Αιγόκερω
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Re: Αγένεια

Δεν είναι θέμα αδικίας και κατηγορίας ioni! Δεν είναι να το παίρνετε προσωπικά!

Απλά θίγεται μία γενική τάση που κυρίως χαρακτηρίζει τους Τοξότες.
    Και από προσωπική εμπειριά πάντως, γνωρίζω πολλούς Τοξότες που ξεφεύγουν πολλές φορές από τους κανόνες της κοσμιότητας. Συμβαίνουν και αυτά. Αλλά ξέρω και παραδείγματα Τοξοτών, με αρκετό αέρινο στοιχείο στο ωροσκόπιό τους (πλανήτες στο Ζυγό) που είναι αρκετά διακριτικοί, με τακτ και διπλωματικοί. Και απ' ό,τι παρατηρώ, απλά μπορούν να ελέγχουν τον αυθορμητισμό τους σε άτομα που δεν γνωρίζουν και τόσο καλά.

Τέτοιου είδους θέματα έχουν συγκεκριμένες ενδείξεις μέσα σε ενα ωροσκόπιο, δεν είναι μόνο το ηλιακό ζώδιο ή ο ωροσκόπος. Π.χ. γνωρίζω Δίδυμο με Ερμή στον Ταύρο και σε αντίθεση με τον ¶ρη στον Σκορπιό που δεν κολλάει πουθενά και σε κανέναν. Βέβαια αυτό δεν προκαλεί και τοσο καλή εντύπωση... :notrust:
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by Δ. Μ. View Post
    Ως Τοξότης πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι πράγματα που εγώ θεωρώ αστεία, σκωπτικά, ή γενικότερα αστεϊσμούς, από άλλους θεωρούνται έως και προσβλητικά. :notrust:

Μια καλή λύση για τους άλλους θα ήταν το ξυδάκι, ή η προσπάθεια να με κατανοήσουν.
    Δεν θα επρεπε να παρεξηγησε τοσο ευκολα αλλα και ουτε να ριχνεις ολο το φταιξιμο στους αλλους επειδη δεν σε θεωρουν αστειο

Δεν ειναι υποχρεωμενοι να καθησουν να σε κατανοησουν αλλα ουτε να παρουν το ξυδακι οπως γραφεις επειδη δεν βλεπουν τιποτα το αστειο σε οτι λες και γραφεις

Δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι και ουτε ολοι εχουμε τα ιδια γουστα

Δεξου τα πραγματα οπως ειναι αντι να ριχνεις το φταιξιμο στους αλλους και να το παιρνεις εγωιστικα

Quote Originally Posted by Jimy Pappalardo View Post
    Νομίζω ότι όλοι οι Αστρολόγοι συμφωνούν επίσης ότι τα αέρινα ζώδια είναι τα πιο ευγενικά.
    Γι ' αυτό μπορώ να σε διαβεβαιώσω για την αφεντιά μου! :bigsmile: :bigsmile:

Τώρα, προσωπικά, δεν έχω συνατήσει και πολλά αγενή άτομα στη ζωή μου. Και τους λίγους που ξέρω, δεν θα το χαρακτήριζα τόσο αγένεια όσο θράσσος. Δυστυχώς κάποια άτομα που γνωρίζω και είναι αυτού του τύπου, με πολύ θράσσος, δεν ξέρω στοιχεία για να δω τον χάρτη τους. Αν και νομίζω πως κάτι έντονο σε Δυδιμίσιο πρέπει να το έχουν...Ίσως Ήλιο στους Δυδίμους και Ερμή στους Διδύμους ή στον Σκορπιό.:idea:

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by ioni View Post
    σαν τοξότης
    ειστε άδικοι επιδή δεν λέμε ή κάνουμε πράγματα που θέλετε μας θεωρίτε αγενεις.....
    Ελα βρε συ ioni
    Ακουσες και κατι <<κακο>> για το ζωδιο σας και αμεσως παρεξηγηθηκατε

Εμεις οι Σκορπιοι που εχουμε φαει το θαψιμο της αρκουδας απο αρχαιοτατων χρονων (ζηλιαρηδες, απιστοι, συντηρητικουρες, τσιγγουνηδες, κολλημενοι κλπ κλπ κλπ κλπ) τι θα επρεπε τωρα να κανουμε δηλαδη ?? :toung:

Εδώ ταιριάζει το "αγάπα τον άλλον με τα ελαττώματά του"!
    Ναι βρε ioni μου, μην το παίρνεις προσωπικά.

Πάντως νομίζω πως τα παρορμητικά ζώδια ίσως να είναι λιγο περισσότερο αγενή λόγω της αυθόρμητης φύσης τους.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητοί φίλοι

Έχουν παρατεθεί ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε πως ένα ζώδιο είναι μία περιοχή στον χάρτη που ενεργοποιείται από πλανήτες, όψεις και οίκους. Κάθε ζωδιακή περιοχή περιέχει για όλα τα σημεία του χάρτη θετικά και αρνητικά εξ ίσου μοιρασμένα. Είναι λίγο υπερβολικό να χαρακτηρίζουμε με ταμπέλες ένα ζώδιο, αφού μπορεί να έχει τα κάλλιστα και τα χείριστα χαρακτηριστικά.

Στην ψυχή έγκειται πόσο θα παλέψει. Ζώδια που θεωρούνται κατ' εξοχήν ευαίσθητα, έχουν προβάλλει εγκληματικές προσωπικότητες και ζώδια που δεν χαρακτηρίζονται τρυφερά, έχουν προβάλλει υπέροχους ανθρώπους. Οι γενικότητα δεν αγκαλιάζει την προσωπικότητα, που συντίθεται από πολλά και κυρίως αναπτύσσεται από πολλούς παράγοντες.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Μαιρη

Η γνώμη μου είναι πως η αγένεια δεν έχει τόσο να κάνει με το ζώδιο, αλλά με βιώματα και συμπλέγματα που έχει ο καθένας απο εμάς.
    Προσωπικά όταν βλέπω άτομα που είναι ιδιαίτερα αγενή και επιθετικά λεκτικά, είμαι σίγουρη πως πίσω κρύβεται ένας βαθιά πληγωμένος άνθρωπος, που με την αγένεια ή την δεικτική συμπεριφορά, προσπαθεί να αμυνθεί μπας και "προλάβει" το κακό. Φυσικά το "κακό" ήδη είναι βαθιά φωλιαμένο μέσα του και είναι πολύ δύσκολο να το αντιληφθεί.
    Τέτοια άτομα θέλουν πολύ αγάπη, κατανόηση και ευγένεια, πράγματα που πιθανότατα δεν τα έχουν δεχτεί τα ίδια κατά την παιδική τους ηλικία, ή τα έχουν δεχτεί με λάθος τρόπο.
    Πάντως για τους Σκορπιούς, θα διαφωνήσω. Οσους έχω γνωρίσει είναι ευγενέστατοι. Τώρα μιας και αναφερθήκαμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα με του Τοξότες με Αρη στον Αιγόκερω, έχω γνωρίσει 2. Ο ένας είναι αγενέστατος, του άλλου στάζει μέλι το στόμα του....
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Jimy, δεν είχα προσέξει το θέμα που έθιξες μέχρι που διάβασα το άρθρο σου.
    Πιστέυω ότι έχεις δίκιο! Κάθησα και μέτρησα όλους τους ανθρώπους που τους θεωρώ αγενείς (αν και κάποιοι δεν το έκαναν επίτηδες) και είδα ότι η μεγάλη πλειοψηφία είναι τοξότες! Αυτοί οι άνθρωποι με βγάζουν από τα ρούχα μου με την αγένεια τους και την άσχημη κριτική τους!
    Με κάποιους από αυτούς βρισκόμουν στον ίδιο εργασιακό χώρο και τους είχα και προϊστάμενούς μου. Ευτυχώς δεν συνεργάζομαι με αυτούς πια. Μου έσπαγαν τα νέυρα και πολλές φορές στενωχωριόμουν εξαιτίας τους.
    Κατά βάθος όμως δεν είναι κακοί άνθρωποι. Αυτό οφείλω να το παραδεκτώ. Απλά είναι αγενείς...

Κiaaaaaaaa!!! Έχω Ήλιο καί Ερμή στους Διδύμους!χαχαχαχα! Όμως είμαι ευγενέστατη...(κ καλά) :embarrest :sick:
    Είμαι ninja!!!

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)