s
Αγένεια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 70

Thread: Αγένεια

Αγένεια

Ποιό θα λέγατε ότι είναι το ζώδιο της αγένειας ; Συμφωνείτε ότι τα ζώδια της φωτιάς λογικά έχουν περισσότερη προδιάθεση να φέρονται απότομα και χωρίς τρόπους ; Τι νομίζετε ; Δεν είναι πολύ αγενείς μερικοί τύποι Τοξοτών, ειδικά αυτοί που έχουν Ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο ; Αν και μόνο από το ζώδιο ή τον Ωροσκόπο μπορεί να μην είμαστε σε θέση να δούμε τα πάντα, λογικά όσοι εξωτερικεύονται με θράσος πολλές φορές πάνε στο άλλο άκρο, της απερισκεψίας και της αναίδειας, γιατί δεν νοιάζονται τι θα πουν, πως θα το πουν και πότε θα το πουν. Ο Κάρτερ γράφει ότι ο 'Αρης κυριαρχεί σε Ωροσκόπια αγενών ατόμων.Φυσικά αυτοί συνήθως είναι και εριστικοί αφού έχουν τον πολεμοχαρή 'Αρη κυρίαρχο. 'Οσο για τον Ωροσκόπο στον Τοξότη που λέγονται και γράφονται πολλά, υπάρχουν βέβαια πάρα πολλοί τύποι. Η πριγκίπισα Νταιάνα π.χ. είχε τον 'Ηλιο στον Καρκίνο και τον Ωροσκόπο στον Τοξότη, και γ'αυτό αυτή όλη η συστολή του αξιαγάπητου Καρκίνου την έκανε πολύ πιο μετρημένη και γλυκιά, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται αν έχουμε να κάνουμε με έναν Κριό με Ωροσκόπο Τοξότη που να τυχαίνει και να'χει επιπλέον κανένα τετράγωνο Ερμή/Δία ή Ερμή/'Αρη ή και καμμιά Σελήνη σε ένα ''ακατέργαστο'' ζώδιο, πχ στον Κριό. Τι άποψη έχετε γενικά για αστρολογικές ενδείξεις αγένειας σε Ωροσκόπια ;

Re: Αγένεια

Δεν είμαι αυθεντία σε θέματα αστρολογίας, αλλά συμφωνώ ότι οι Τοξότες γίνονται αγενείς πολλές φορές εκ πείρας, όπως και οι Λέοντες! Δεν ξέρω αν έχουν πολλούς πλανήτες στον Τοξότη, αλλά γνωρίζω αρκετούς αθυρόστομους Ταύρους...:unsure:
    Πάντως όλοι παρεκτρεπόμαστε αρκετά συχνά πια και δεν καταλαβαίνουμε ότι τα λόγια μας προσβάλλουν τους άλλους... :worried:

Όνομα:
    DR WHO

Eμεις οι Σκορπιοι χαρακτηριζομαστε ως ωμοι (οσο τουλαχιστον σχεση εχει η ωμοτητα με την αγενεια)

Αν και δεν ειμαστε απο τα ζωδια που μιλαμε πολυ οταν ανοιξουμε το στομα μας λεμε διαφορα...

ειναι και ενας λογος πιστευω που μας φωναζουν μερικοι ως "οι κακοι" του ζωδιακου

Quote Originally Posted by FIGHTER View Post
    Δεν είμαι αυθεντία σε θέματα αστρολογίας, αλλά συμφωνώ ότι οι Τοξότες γίνονται αγενείς πολλές φορές εκ πείρας, όπως και οι Λέοντες! Δεν ξέρω αν έχουν πολλούς πλανήτες στον Τοξότη, αλλά γνωρίζω αρκετούς αθυρόστομους Ταύρους...:unsure:
    Πάντως όλοι παρεκτρεπόμαστε αρκετά συχνά πια και δεν καταλαβαίνουμε ότι τα λόγια μας προσβάλλουν τους άλλους... :worried:
    Oι Λέοντες είναι συνήθως ιππότες όμως. 'Αλλο ότι ανάβουν και ''τα παίρνουν'' εύκολα, κι αν το προσέξεις, αυτό γίνεται κυρίως όταν τους θίξεις το αίσθημα τιμής που έχουν ή τις αξίες τους. Ενώ μερικοί άλλοι τύποι είναι η προσωποποίηση της αγένειας. 'Οσο πιο ακατέργαστος και ωμός είναι κανείς, τόσο αγενής. 'Ατομα που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, που κυρίως με αυτά έτυχε να είχα μακρόχρονο πάρε δώσε, δεν τα θεωρώ ακατέργαστα και ωμά (κατά κανόνα), κάθε άλλο. Για την αθυροστομία ψάξε τον Ερμή. Κύριοι
    είναι συνήθως κι αυτοί που έχουν Ωροσκόπο Αιγόκερω. Νοιώθεις από την πρώτη επαφή ότι πρέπει να τους σεβαστείς, ίσως επειδή είναι πολύ σοβαροί
    και σε σέβονται κι οι ίδιοι. Νομίζω ότι όλοι οι Αστρολόγοι συμφωνούν επίσης
    ότι τα αέρινα ζώδια είναι τα πιο ευγενικά.

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Eμεις οι Σκορπιοι χαρακτηριζομαστε ως ωμοι (οσο τουλαχιστον σχεση εχει η ωμοτητα με την αγενεια)

Αν και δεν ειμαστε απο τα ζωδια που μιλαμε πολυ οταν ανοιξουμε το στομα μας λεμε διαφορα...

ειναι και ενας λογος πιστευω που μας φωναζουν μερικοι ως "οι κακοι" του ζωδιακου
    Καθόλου κακοί, τουλάχιστον για μένα. Ο Ερμής στο Σκορπιό καμμιά φορά μπορεί να πληγώνει με καυστικότητα όπως και αυτοί που έχουν Ερμή στην Παρθένο, αλλά αυτοί οι δυο τύποι δεν έχουν αυτό που λέμε άμεση ωμή έκφραση του λόγου νομίζω.Καυστικό λόγο έχουν. Αρκετοί σατυρικοί συγγραφείς ή σκιτσογράφοι ή
    πολύ δυνατοί δημοσιογράφοι έχουν Ερμή στο Σκορπιό ή στην Παρθένο.

Όνομα:
    Μαρία

Το θέμα σου Jimy, με έβαλε σε μονοπάτια αυτοκριτικής, μπορώ να πω! Τοξότης γαρ... (σώζομαι βέβαια από λοιπούς παράγοντες!)

Πρώτα απ'όλα, αν δούμε το θέμα καθαρά από την πλευρά των στοιχείων και των ποιοτήτων, τα ζώδια της φωτιάς σίγουρα έχουν τα πρωτεία, καθώς τους χαρακτηρίζει ο αυθορμητισμός, η ειλικρίνεια και το θάρρος της άποψής τους. Βέβαια εδώ μέχρι ενός ορίου, πιστεύω πως αυτά είναι θεμιτά. Η αγένεια όμως έχει να κάνει και με την έλλειψη αυτοπειθαρχίας και διακριτικότητας και τη βιασύνη. Αλλά και τα παρορμητικά ζώδια, κυρίως δε ο Κριός, έχουν τέτοια στοιχεία (βιασύνη, ανυπομονησία).

Ένας ¶ρης στον Κριό βγάζει επίσης τέτοια στοιχεία: δρα βιαστικά, είναι ανταγωνιστικός, ανυπόμονος. Αλλά και ένας ¶ρης στον Τοξότη είναι τολμηρός, υπερβολικός, ίσως και αδιάκριτος.

Όντως, το τετράγωνο Ερμή-¶ρη θα μπορούσε να είναι μία ένδειξη, ίσως και η αντίθεσή τους, που δηλώνει ένα άτομο που έχει την τάση να φιλονικεί, να κριτικάρει τους πάντες, να εμμένει στις απόψεις του και να φέρει συνεχώς αντιρρήσεις (κάτι σα να λέμε πνεύμα αντιλογίας).

Kριοί, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι.
    Είμαι ninja!!!

Ωραίο θέμα Jimy
    Πιστεύω, χωρίς καθόλου να είμαι ειδική, ότι ο Ερμής είναι αυτός που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην ευγένεια και την αγένεια.
    Συμφωνώ για τους Λέοντες, έχουν αρχοντιά και συνήθως δεν είναι αγενείς. Καμμιά φορά το χιούμορ τους μπορεί να θεωρηθεί καυστικό, αλλά αυτό δεν είναι αγένεια.
    Πάντως από το ηλιακό ζώδιο δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Έχω π.χ. γνωρίσει Ζυγούς παντελώς αγενείς και Τοξότες ευγενέστατους.
    :bigsmile:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Ωραίο θέμα Jimy
    Πιστεύω, χωρίς καθόλου να είμαι ειδική, ότι ο Ερμής είναι αυτός που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην ευγένεια και την αγένεια.
    Συμφωνώ για τους Λέοντες, έχουν αρχοντιά και συνήθως δεν είναι αγενείς. Καμμιά φορά το χιούμορ τους μπορεί να θεωρηθεί καυστικό, αλλά αυτό δεν είναι αγένεια.
    Πάντως από το ηλιακό ζώδιο δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Έχω π.χ. γνωρίσει Ζυγούς παντελώς αγενείς και Τοξότες ευγενέστατους.
    :bigsmile:
    Θα ελεγα πως η αγενεια ειναι θεμα... αντιληψης.. Δηλαδη υπάρχουν ανθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται οτι ειναι αγενεις.. Τωρα πως τυχαινει να ειναι Κριοι, ή Τοξότες, ή Σκορπιοι... ειναι μάλλον τυχαίο??
    Οποιο δρόμο και να πάρω.. πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου..

Όνομα:
    Διονυσία

σαν τοξότης
    ειστε άδικοι επιδή δεν λέμε ή κάνουμε πράγματα που θέλετε μας θεωρίτε αγενεις αρέσει σε πολλούς να ακούνε ότι τους αρέσει και όχι την αλήθεια η αλήθεια πονάει ακόμα και σε έμάς αλλά προτιμώ την αλήθεια από το ψέμμα και ας πονάει έτσι ξέρω με τη έχω να κάνω
    έχω φάει δούλεμα από παρθένο και καρκίνο αγριο μάλιστα,εχω φίλους σκορπιο και αιγόκερο που έστω είναι ειλικρινής λιοντάρι το ίδιο
    έχουμε ελατώματα μα έχουμε και την ικονότιτα να ζητάμε και συγνώμη να μην κρατάμε κακία για ότι μας κάνουν και δεν μασάμε τα λόγια μας ότι είναι το λέμε μπροστά και όχι από πίσω

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)