- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 29 of 29
Thread: Προλήψεις - Δεισιδαιμονίες
-
07-02-2007, 03:03 PM #21
Re: Προλήψεις - Δεισιδαιμονίες
Den thelo na eimai apolitos.Prospatho na katalavo....aftoi pou den pistevoun se prolipseis i ,disidaimonies, opos tis lene ti kanoun edomesa?Pragmatika pistevoun toulaxiston afta pou lene ta astra?
my qoute (otan milas me to Theo einai prosefxi,otan sou milaei aftos einai sxizofreneia)
-
07-02-2007, 03:28 PM #22
Γιατί το λες αυτό αγαπητέ kosοvare; Δηλαδή εδώ μέσα θα έπρεπε να μπαίνουν μόνο όσοι πιστεύουν στις προλήψεις και τα συναφή; Γνώμες λέμε και φυσικά εμπειρίες πάνω στο θέμα. Καθένας είναι ελεύθερος να "πιστεύει" ότι θέλει και φυσικά να λέει τη γνώμη του εφόσον μπορεί να δικαιολογήσει εν μέρη όσα υποστηρίζει. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει οτι καθένας από εμάς θα ασπαστεί αυτό που θα πει ο άλλος αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία για να δεις από ποια οπτική γωνία το βλέπει και ο άλλος.
Και για να γυρίσω στο θέμα μας, υπάρχουν όντως άτομα που μπορεί όντως όταν βλέπουν μαύρη γάτα να παθαίνουν κάτι... ή οποιοδήποτε από τα παραδείγματα που είχα αναφέρει. Δεν θα αμφισβητήσω αυτά που θα μου διηγηθεί κάποιος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα ασπαστώ απαραίτητα. Εξ' άλλου το ανεξήγητο και το παραφυσικό προσωπικά με γοητεύει πάντα!
Υ.Γ. Αν γίνεται όμως να γράφεις με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες γιατί τα greeklish είναι ολίγον τι δυσανάγνωστα :bigsmile:
-
07-02-2007, 07:43 PM #23
Είναι τόσο μακρύς ο κατάλογος που αδυνατώ να τις θυμάμαι, οπότε τις ξεχνάω και με ξεχνούν και αυτές.
ΟΜΩΣ, έχω εφεύρει τις προσωπικές μου προλήψεις.... ποτέ δεν ανακοινώνω σε συγκεκριμένα άτομα (πχ την πεθερά μου που ποτέ δεν τα καταφέρνει) πότε φτιάχνω τσουρέκια ή σπανακόπιτα γιατί εκείνη την ημέρα θα με επισκεφτούν και η αποτυχία 10/10 είναι δεδομένη!!! Η δεν θα φουσκώσουν ή θα καούν.... Μα κάθε φορά η ίδια σύμπτωση; Γελάτε, ε;
Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
07-02-2007, 08:53 PM #24
Αν θυμαμαι καλα η Τριτη και 13 θεωρείται γρουζουζικη μερα γιατι ειχε γινει επιθεση στη Πόλη απο τους ¶ραβες ή τους Φράγκους..:suspiciou
-
07-02-2007, 09:02 PM #25
Καμιά φορανευριάζω με τον ευατό μου γιατί μου επιτρέπω να επιρεάζετε απο προκαταλύψης και όταν φοβάσε κάτι συνήθως γίνετε.Κακά τα ψέματα όλοι έχουμε τα γούρια και τις προκαταλύψης μας
-
10-02-2007, 08:31 PM #26
Καλημέρα σας!!
Ωραίο το θέμα σας..
Εγώ να πώ την αλήθεια δεν τα πολυπιστεύω, όμως υπάρχουν άνθρωποι που τους συμβαίνουν διάφορα τις συγκεκριμένες μέρες. θα σας αναφέρω 2 ιστορίες.
Στην πρώτη κάποιος θείος της μητέρας μου ήταν πολύ προληπτικός για την Τρίτη και 13. Την συγκεκριμένη μέρα δεν έβγαινε απο το σπίτι του...
Η ειρωνία είναι οτι πέθανε Τρίτη και 13!!! Τώρα είναι επειδή το πίστευε και του συνέβει, δεν ξέρω, τα συμπεράσματα δικά σας..
Η δεύτερη ιστορία μου συνέβει πριν 2 χρόνια. Με τον αδερφό μου έχουμε ένα Πρακτορείο Ταξιδίων και την συγκεκριμένη μέρα χάλασε το κομπιούτερ, ο εκτυπωτής των εισιτηρίων κόλλησε όταν εκτυπωνόταν ένα εισιτήριο που ο αριθμός του τελείωνε σε 666!!! Τώρα τι να σας πω, σύμπτωση;;δεν ξέρω, πάντος περίεργη σύμπτωση...
Έγώ πάντος δεν θέλω να τα πιστεύω αυτά...
Πιστεύω οτι, ότι φοβάσαι..το παθαίνεις...
Καλή συνέχεια..:bigsmile: :bigsmile:
-
20-02-2007, 12:41 PM #27
Kia
Simfono mazi sou.Signomi gia ta greeklish eimai sto Velgio sto NATO kai den exo ellinika sti douleia mou,otan giriso Ellada tha to diorthoso kai afto.Antalasoume apopseis...Leo omos oti otan kapios episkeptete ena site,simainei aftomata pos exei kati koino me afto pou to site evagelizei.(p.x pas se site neonazi?)
Kai mena me goitevei to aneksigito kai to parafisiko.:bigsmile:
-
20-02-2007, 12:53 PM #28
Συμφωνώ με την άποψη του ek. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να αφήσουμε κάτι να μας επηρεάσει (να είμαστε δεκτικοί) και όταν πραγματικά συμβεί κάτι αρνητικό, το αποδίδουμε εκεί! Ισως δεν μπορούμε να καταλάβουμε την έννοια της σύμπτωσης ή ακόμα ακόμα και το γεγονός ότι η ζωή έχει τα στραβά και τα καλά της. Δε γίνεται όλα να μας πηγαίνουν πάντα καλά. Όταν όμως έχουμε ανασφάλεια για κάτι, τότε γίνονται και τα λάθη και πρέπει κάπου να τα ρίξουμε, πάντως όχι πάνω στον ίδιο μας τον εαυτό!
-
23-02-2007, 07:05 PM #29
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ Η ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΗΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.