s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 42 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 420

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Μα πάντα η εκδίκηση είναι θέμα εγωισμού. Αυτός που εκδικείται θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και να δείξει ότι "Δεν μπορείς να με λυγίσεις".:embarrest

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by palavo View Post
    Τρώγετε κρύα ή καυτή (για να μείνουν και τα σημάδια?) ?? Ειστε απο τους ανθρώπους που θέλετε να "πάρετε εκδίκηση" ή πιστεύετε οτι η εκδίκηση έρχετε με το πέρασμα του χρόνου απο μόνη της στα άτομα που σας πλήγωσαν ? Έχετε πάρει εκδίκηση ποτε? Πως νιώσατε ? Είναι ενα πολυ ψυχοφθόρο συναίσθημα , μπαίνεις σε μια διαδικασία να "πονέσεις" έναν άνθρωπο που κάποτε "αγάπησες" (όχι απαραίτητα ερωτικά , ακομα και τους φίλους μας τους αγαπάμε )

Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν οτι η εκδίκηση είναι η κακία που βγάζει κάποιος απέναντι σε κάποιον που του έκανε κακό δεν σκέφτετε όμως πως μπορεί να νίωθει εκείνος...ναι απο την μια υπάρχει η ικανοποίηση και απο την άλλη ο πόνος (λίγος - πολύς αναλόγος) αλλά θέλουμε να νιώσει ο αλλος πως νιώθαμε εμείς κάποτε..

Βέβαια υπάρχει και η εκδίκηση του κακού συναδέρφου - αφεντικού ή κάπιου εξωτερικού ατόμου που για κάποιο λόγο σας έκανε κακό (οχι άμεσα σε εσάς αλλα είχε αντικτυπο και σε εσάς) εκει δεν πονάς απλά τον χτυπάς στο ψαχνό...

Πάνω στα νεύρα μου κάποτε είπα σε ένα άτομο που με είχε πονέσει πολύ (όταν ήταν η δικιά μου σειρά και σέρβιρα ένα κρύο πιάτο ) " Ο Θάνατος ΣΟΥ Η Ζωη ΜΟΥ" (δεν εννοούσα τον σωματικό θάνατο εε!!! :embarrest )....

Για πιο λόγο θα εκδικούσασταν - ή εκδικιθήκατε ?

Δεν ξερω τι κανετε εσεις οι γυναικες σκορπινες :toung:

αλλα εμεις οι ανδρες σκορπιοι μοιραζουμε την εκδικηση και κρυα και ζεστη αναλογα την περισταση

Quote Originally Posted by rmltn View Post
    Δεν εκδικούμαι έτσι κι αλλιώς. Θεωρώ ότι αν κατσω να ασχοληθω για να καταστρώσωσχεδιο εκδικησης για καποιον, του δινω ακομη μεγαλυτερη αξια απο την πληρη απαξια που εχει...
    Ναι καλα σε πιστεψαμε τωρα
    την ιδια δικαιολογια λετε ολοι οσοι ειστε εναντιον της εκδικησης και θελετε να δειξετε ενα καλο προσωπειο

αλλα ολο και κατι θα εχεις κανει και εσυ στα νευρα σου ασχετα αμα δεν το παραδεχεσαι και το παιζεις αφυψηλου :toung:

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Μα πάντα η εκδίκηση είναι θέμα εγωισμού. Αυτός που εκδικείται θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και να δείξει ότι "Δεν μπορείς να με λυγίσεις".:embarrest
    Πολλα πραγματα ειναι θεμα εγωισμου
    Οπως και το να το παιζεις αδιαφορος ειναι εγωισμος

To να υποκρινεσαι ως αδιαφορος και να υποκρινεσαι οτι ταχα δεν συμβαινει τιποτα ειναι το ιδιο εγωιστικο με το να εισαι εκδικητικος

Quote Originally Posted by gia_pep View Post
    Εγώ πάλι, πάντα τη σχεδιάζω την εκδίκηση. Μπορώ να περιμένω και χρόνια μέχρι να'ρθει η κατάλληλη στιγμή...:wink2:
    Mηπως εχεις ωροσκοπο η κανενα πλανητη στον Σκορπιο :toung:

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Δεν ξερω τι κανετε εσεις οι γυναικες σκορπινες :toung:

αλλα εμεις οι ανδρες σκορπιοι μοιραζουμε την εκδικηση και κρυα και ζεστη αναλογα την περισταση
    Φαντάσου τι γίνετε σε μια σχέση που είναι και ο άντρας και η γυναίκα σκορπιοί !!!!

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Πολλα πραγματα ειναι θεμα εγωισμου
    Οπως και το να το παιζεις αδιαφορος ειναι εγωισμος

To να υποκρινεσαι ως αδιαφορος και να υποκρινεσαι οτι ταχα δεν συμβαινει τιποτα ειναι το ιδιο εγωιστικο με το να εισαι εκδικητικος

Mηπως εχεις ωροσκοπο η κανενα πλανητη στον Σκορπιο :toung:
    Σελήνη και Ουρανό στο Σκορπιό έχω Alien
    Είμαι ninja!!!

Όνομα:
    Κορίνα

Οι παροιμίες για κάποιο λόγο έχουν δημιουργηθεί.
    Έτσι λοιπόν, "Έχει ο καιρός γυρίσματα"!!!! :bigsmile:

Όνομα:
    Κυριακή

Αν, μπορουσαν να "ποινικοποιησουν" την επιθυμια για εκδικηση, τοτε θα στεναζε ο πλανητης ολοκληρος!!! Το θεμα ομως ειναι, πως πραττεις οταν σου δοθει η ευκαιρια. Ειμαι της γνωμης, οτι να το "παιζεις" αδιαφορος, μπορει να ειναι εγωιστικο, μπορει ομως να ειναι και παρα πολλα αλλα. Π.χ. αμυνα. Σιγουρα ειναι το πιο ανωδυνο για τον αλλο, και αρκουντως επωδυνο γι αυτον που υποκρινεται. Προτιμω ομως αυτο, απο το κανω πραγματα για τα οποια θα μετανιωσω αργοτερα.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Π.Χ. ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ

Quote Originally Posted by sexy View Post
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Π.Χ. ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ
    Σκορπίνα είσαι αγάπη μου,σιγά μη δεν μπορούσες να περιμένεις...

Όνομα:
    Διονυσία

οντως οι σκορπίοι μπορούν να περινένουν πολύ καιρο,πάρα πολύ καιρό,να πουν την κακία τους μιλάω εκ πείρας
    πάντως νομίζω ότι αν περιμένεις χρόνια να πάρεις εκδίκιση διλιτιριάζεσε
    ότι και εγώ θα το πω όταν μου δώθεί η ευκαιρία,ερμης στο σκορπιό, αλλά όχι ότι και θα κάτσω να σκάσω κιόλας
    άλλωστε
    όλα εδώ πληρώνονται δεν είναι ψέμμα

Page 4 of 42 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)