- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
Thread: Αυτοπαρουσίαση
-
15-02-2007, 04:01 AM #21
-
15-02-2007, 11:54 AM #22
Re: Αυτοπαρουσίαση
Πολλές φορές αυτό που ζητάμε είναι εμπρός μας και δε χρειαζόμαστε τα άστρα να μας το πούνε...
Αν δεις τα post σου, θα καταλάβεις με τι πρέπει να ασχοληθείς και μόνο που θα τα δεις οπτικά, χωρίς να διαβάσεις τις λέξεις...
Τα άστρα πολλές φορές είναι η δικαιολογία μας για να μη βλέπουμε μπροστά μας...
Φιλικά,
ΒασίληςΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
15-02-2007, 04:24 PM #23
Φίλε Zorro, καλώς ή κακώς (μάλλον καλώς), τα άστρα και οι Πλάνήτες, μόνο τάσεις δείχνουν. Πέραν τούτου, αστρολογικά μιλώντας, για να συμβεί ένα γεγονός πρέπει να επιβεβαιωθεί απο 2 μη σου πω και 3 προοδευτικά συστήματα. Ζόρικα ε????
Απο την άλλη Συν Αθηνά και χείρα κίνει.... Δεν πα να βγάζουν θαύματα οι χάρτες σου???? Αν δεν κινητοποιηθούμε οι ίδιοι, μην περιμένεις και πολλά. Το "οι Σοφοί κυβερνούν τα άστρα τους", για αυτό το λόγο πιστεύω πως ειπώθηκε. Είμαστε κύριοι του εαυτού μας και απο ένα σημείο και μετά εμείς οι ίδιοι είμαστε σε θέση να κινούμε τα νήματα της ζωής μας.
Κι εγώ είχα πέρασμα Δία από τον 5ο μου. Δεν έβγαινα απο το σπίτι μου όμως... τι περιμένεις..... SMILEEEEEE
-
15-02-2007, 04:58 PM #24
Με κινδυνο να γίνω κουραστικός, θα επαναλάβω οτι όλα αυτα
που θέτεις σαν προυποθέσεις επιτυχους εφαρμογής των "τάσεων"
ισχύουν με το παραπάνω.
Και τα προοδευτικά (τα χω πει )...
Και οτι στο δικό μου σπίτι πατάω μόνο για ύπνο η
κατι αυστηρα ψυχαγωγικο (:toung: )
Αγαπητη μου φίλη...
σ ευχαριστώ παντως για το σχόλιο σου...
Εστω κι αν δεν ταιριαζει στην περιπτωση...
-
15-02-2007, 09:06 PM #25
αγαπητέ zorro και εγώ τοξότης είμαι ο Δίας δεν με έχει εγκαταλήψη ποτέ όταν τον χριάστηκα μα δεν περιμένω τα πάντα από τ'αστέρια κάτι κάνω καιέγω και μην ξεχνας
Ο ΣΟΦΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.