- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 30
Thread: Ηλιακές σύνοδοι και η ισχύς τους
-
22-08-2006, 05:03 PM #11
Re: Ηλιακές σύνοδοι και η ισχύς τους
Ζητώ συγνώμη τότε. Ήλιου- πλούτωνα εννοούσα αλλά διάβασα λάθος ερμηνεία γι΄ αυτό και θεώρησα ότι δεν με εκφράζει. Η παρούσα με εκφράζει μια χαρά!
ευχαριστώ!
-
11-01-2007, 02:45 AM #12
Χαίρεται κι από μένα. Οπως αναφέρεται για να σχηματιστεί μια σύνοδο δύο πλανήτες πρέπει να απέχουν το πολύ 10 μοίρες. Το καταλαβαίνω πλήρως αυτό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Είναι δυνατόν να έχουμε όχι τις ίδιες αλλά παρόμοιες για παράδειγμα επιρροές με αυτές της συνόδου αν κάποιοι πλανήτες βρίσκονται στο ηλιακό ζώδιο χωρίς όμως να σχηματίζουν σύνοδο;
Και αν ναι, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση και σε μια μελέτη συναστρίας; Για παράδειγμα αν ο ήλιος του ενός είναι στην Παρθένο και ο Κρόνος του άλλου επίσης, χωρίς να σχηματίζουν όψη συνόδου...
Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους
-
11-01-2007, 03:51 PM #13
Έχω σύνοδο Αφροδήτης-Ήλιου και τα όσα λέγονται με εκφράζουν αρκετά. Επίσης όμως έχω και σύνοδο Ωροσκώπου-Πλούτωνα στον Σκορπιό και είδα ότι και η παράγραφος για την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα με εκφράζει αρκετά. Μήπως μια σύνοδος του Ωροσκόπου είναι σαν τις συνόδους του Ήλιου, αλλά ίσως σε πιο "ελάφριά" μορφή?
Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
16-01-2007, 11:59 PM #14
ikouak
Στο ίδιο ζώδιο δύο πλάνητες έχουν την ίδια υφή, επειδή έχουν τον ίδιο κυβερνήτη και χρωματίζονται με την ίδια έμφαση. Επομένως, συνδέονται μεταξύ τους. Στο θέμα της συναστρίας, όπως και της γενέθλιας αστρολογίας, αλλά και των συστημάτων πρόγνωσης, χρειάζονται πολλά συνθετικά στοιχεία για να έχουμε άποψη. Δεν είναι κάτι τόσο απλό και όπως έχετε παρατηρήσει αποφεύγονται απαντήσεις μέσα σε αυτό το φόρουμ που συνεχίζει να κρατά υψηλά τον πύχη.
Deodonus
Ναι, είναι εφάμιλλο και πιο εκφραστικό, λόγω του ότι ο Ωροσκόπος μας εκδηλώνεται σίγουρα.MAY THE FORCE BE WITH ...ME ... IN THIS STRANGE AND BEAUTIFUL WORLD OF ASTROLOGY...!
-
29-01-2007, 12:17 AM #15
Ευχαριστω για την απάντηση
-
03-02-2007, 02:24 PM #16
ο γιος μου ο πρωτος 06-04 1989 12.15 το πρωι έχει σελήνη ερμή αφροδήτη δύνοδο με τον ήλιο μου έχαν πει ότι μπορει να ειναι καμένοι οι πλανήτες του λόγο ήλιου τη θα πει αυτο;
-
09-02-2007, 05:07 AM #17
Κατατοπιστικότατο και άκρως αντιπροσωπευτικό το άρθρο...Συγχαρητήρια :clapping: :clapping:
-
09-02-2007, 11:06 AM #18
-
09-02-2007, 03:31 PM #19
νομίζω ότι έχεις δίκιο γιατί εκτός απο το ότι ειναι υπερ πληθορικος έχει πολλά θετίκα........και όχι επιδή ειναι γιος μου:bigsmile: όλοι οιδάσκαλοι-καθηγητες μου λένε τα καλήτερα
και είναι-ήταν πάντα πιοο ώρημος για την ηλικία του
-
09-02-2007, 07:07 PM #20
χαίρομαι που διαβάζω τέτοια άρθρα γιατί με βοηθούν να μάθω καινούργια πράγματα και να κατανοώ και άλλα άρθρα που είναι λίγο δύσκολα για κάποιον αρχάριο στην αστρολογία όπως εγώ.
με κάλυψε ιδιαίτερα η όψη ήλιου με τη σελήνη.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.