- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 71
Thread: Μοναξιά...Την φοβάστε??
-
07-02-2007, 06:11 PM #11
Re: Μοναξιά...Την φοβάστε??
ΟΧΙ
Δεν φοβαμαι την μοναξια (Δεν ξερω αμα εχει σχεση με το ζωδιο :toung: η το οτι δεν εχω αδερφια οποτε εχω συνηθισει να ειμαι βασικα μονος)
Προτιμω να ειμαι ανεξαρτητος και αυταρκης παρα να εχω διπλα μου μια ηλιθια η ηλιθιο που το μονο που τον\την ενδιαφερει ειναι τι θα παρει χωρις να δωσει και να μου φορτωνεται στο κεφαλι
ΟΣΟ για την φιλοσοφια οτι στην πραγματικοτητα
γεννιομαστε μονοι και πεθαινουμε μονοι
με βρισκει απολυτα συμφωνο οσο και απογοητευτικο η σκληρο και να ακουγεται
-
07-02-2007, 06:29 PM #12
+1:respect: :respect: Perfect
-
07-02-2007, 09:39 PM #13
συνφωνώ με τον Alien1
και τις αποφάσεις μας πραγματικα μόνοι μας τις πέρνουμε
-
07-02-2007, 10:20 PM #14
Όχι δε με φοβίζει πια. Παλιότερα ναι. Τώρα δεν παίζει τέτοιο ζήτημα, αφού κατάλαβα ότι μόνη μου ήρθα σ'αυτή τη ζωή, μόνη μου θα χαιρετήσω. Για πρώτη φορά στη ζωή μου βιώνω την απόλυτη μοναξιά κοντά 2 χρόνια τώρα από δική μου επιλογή καθαρά. Και μου μαθαίνει πολλά.:wink2:
Είμαι ninja!!!
-
08-02-2007, 06:33 PM #15
διαβαζω τα λογια σου diml που ειμαστε και ιδιο ζωδιο και μπερδευομαι.ειναι καλο να μεινω μονος μου, μετα απο 3 χρονια σχεση και πληγωμενος?
-
08-02-2007, 07:22 PM #16
Αγαπητέ μου φίλε, τί είναι αυτό που σε μπερδεύει ακριβώς? Μήπως δεν είναι τα λόγια μου, αλλά γενικότερα το πως ασθάνεσαι αυτή τη στιγμή?
Δεν θα μπορέσω να σου πω εγώ τι θα κάνεις . Αυτό μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σου πεί ! Εκείνος γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες του και τι θέλει!
Πραγματικά πολύ οδυνηρές οι στιγμές που περνάς... Μήπως σε παρηγορεί άν σου καταθέσω μαρτυρία με 15 χρόνια υποτιθέμενης σχέσης??
Δες μέσα σου τι ζητάς καλέ μου, αγάπησε εσένα, μην ταλαιπωρείσαι με το να σκαλίζεις την πληγή που αιμοραγεί. Δώσε χρόνο σε σένα και στην ψυχή σου που πονά. Τώρα πενθείς για κάτι που "έφυγε" ξαφνικά και δεν σου έδωσε τον απαιτούμενο χρόνο να το επεξεργαστείς, να το νιώσεις.
Ζήσε, κάνε πράγματα που πριν δεν τα έκανες. Μόνος όλα αυτά!
Και όταν νιώσεις ξανά έτοιμος να δώσεις και να πάρεις αγάπη, τρυφερότητα, και ότι επιπλέον δένει δυό ανθρώπους, τότε όλα θα έρθουν φυσιολογικά. Μην ζορίζεις τίποτα.
Να θυμάσαι πάντα, πως τίποτα στην ζωή μας δεν γίνεται τυχαία και όλα συμβαίνουν σε ένα συγκεκριμένο timing και για συγκεκριμένο λόγο.
Η διπλή όψη ενός νομίσματος έχει θετική και αρνητική πλευρά. Είναι καλό, όσο μπορείς , να εστιάσεις στην θετική του πλευρά!
Ίσως το συγκεκριμένο άτομο να μην άξιζε να είναι πλάι σου...
Τα καλύτερα έρχονται, just keep your eyes open!Βυθισμένες πάντα, μέσα στο πυθάρι της ψυχής, αλήθειες που πονάνε, όμορφα κρυμμένα μυστικά, σε ανελέητο Παράδεισο...
-
08-02-2007, 08:53 PM #17
Έχει δίκαιο η diml βρε chrisfocus...όλα για κάπιο λόγω γίνοντε εξάλου όταν φεύγει το ένα λεωφορείο πάντα θα υπάρχει κάποιο άλλο που θα κάνει στάση ... c'est la vie που λένε και οι γάλλοι :bigsmile: :bigsmile: γι αυτό βάλε το καλύτερο σου χαμόγελο και πέρνα όσο καλύτερα γίνετε την κάθε σου μέρα κάνε πράγματα που δεν τα έκανες πιο πρίν, βγές με φίλους και διασκέδασε - φλέρταρε...why not ????
-
08-02-2007, 09:26 PM #18
Όχι. Την αγαπάω...
-
09-02-2007, 11:08 AM #19
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
09-02-2007, 08:24 PM #20
για να είμαι ειλικρινής, την φοβάμαι τη μοναξιά.
δεν θα έμενα σε μία σχέση όμως επειδή φοβάμαι να μείνω μόνη μου. προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά με κάποιον που δεν θέλω ή δεν με καλύπτει. αυτό ισχύει σε όλες τις σχέσεις, ερωτικές και φιλικές.
δεν είναι εύκολο να είσαι μόνος σου, χωρίς έναν άνθρωπο να λες τα προβληματά σου, τους φόβους σου, να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου,...
το σημαντικό είναι να έχεις καλούς φίλους που θα είναι δίπλα σου για πάντα. τότε δεν θα είσαι ποτέ μόνος και θα μπορείς ανά πάσα στιγμή δεν νιώθεις καλά, να τους τηλεφωνήσεις και να σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα και ότι δεν είσαι μόνος σου σε αυτή τη ζούγκλα που έχει καταντήσει η ζωή.
ευτυχώς έχω λίγους τέτοιους φίλους και για αυτό με θεωρώ τυχερή.
όσο για εσένα chrisfocus, η ζωή είναι πολύ μικρή για να στεναχωριέσαι για κάποια που στο finale ( εφόσον δεν είστε μαζί πλέον και όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν ) δεν ταίριαζε και δεν σου ήταν αρκετή. μερικές φορές αγαπάμε και είμαστε ερωτευμένοι με ένα άτομο, τυφλωνόμαστε από το πάθος ή την συνήθεια και έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είναι το ιδανικό άτομο για μας. από τη στιγμή που τελειώνει μία σχέση, αυτό δείχνει ότι για κάποιο λόγο δεν ήταν η ιδανική. να μην στεναχωριέσαι! να ζήσεις το παρόν και να θυμάσαι ότι οι καλοί άνθρωποι δεν χάνονται. θα έρθει η ιδανική σχέση από εκεί που δεν το περιμένεις και τότε θα είναι υπέροχο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.